הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

יש סיבה למה לא מומלץ או שפשוט לא נראו תוצאות?
רשמתי על החברה הזו והקלן לא מזמן. בגדול זו חברה מקומית למרות שכביכול חול. כבר לא מיוצרת, ומה שיש זה שאריות מבאצטים קודמים. בכל מקרה היצרן האחרון שלה העביר ליין אנדרדוס גמור.להתרחק

היי חברים אני אוטוטו מסיים חודש עם קלן תוצאות מרשימות מאוד לוקח קטוטיפן כדור 1 מתחילת התהליך מסיים תכף 30 יום של קלן ושל קטוטיפן, עכשיו נשאר לי קלן לעוד 5 יום והקטיפן זה 30 כדורים ונגמר האם אני יכול להמשיך עוד 5 יום עם הלקן בלי הקטוטיפן? מזכיר אני לוקח קטוטיפן מההתחלה של הלקן כבר ולא אחרי שבועיים ישר מההתחלה 30 יום

החברה מקבלת חוות דעת לא טובות, החל משמנים וכלה בכדורים, כולל קלן. הייתי נזהר ומחפש חברה אחרת
שלום,בקשר לקלן, אני קניתי אותו למרות שהתגובות שליליות כי כבר נמאס לי אני כבר חודש רק מחפש ולא מוצא שום דבר ואם מוצא אז זה רק באלקן, עכשיו החלתי לקחת אותו והיום זה היה היום הראשון עכשיו הרגשתי תופעות ליווי קבדות כמו רעידות בידים ובכל הגוף, השאלה שלי היא, שסביר להניח שאני לא נפלתי על זיוף?

שלום,בקשר לקלן, אני קניתי אותו למרות שהתגובות שליליות כי כבר נמאס לי אני כבר חודש רק מחפש ולא מוצא שום דבר ואם מוצא אז זה רק באלקן, עכשיו החלתי לקחת אותו והיום זה היה היום הראשון עכשיו הרגשתי תופעות ליווי קבדות כמו רעידות בידים ובכל הגוף, השאלה שלי היא, שסביר להניח שאני לא נפלתי על זיוף?
אם כך קיבלת דווקא מוצר טוב. שוב, שזה לא שאין להם אקזמפלרים טובים, אלא שלא כולם ולא באופן עיקבי טובים. אם יש רעידות, דופק מואץ וכדומה אז זה קלן

שלום, יש לי רק 2 אפשרויות לקלן
חברת black pharma
וחברת taragon
על פי מה שקראתי פה על שניהם נכתבו דעות שליליות
אבל מחוסר ברירה כנראה אקנה אחד מהם
בסופו של דבר מה לדעתכם עדיף ?

יום שני של יוהמבין, צריך לעשות חיסונים עבור טיסה לזנזיבר.
יש סבירות גבוהה שאצטרך לעשות חיסונים ל:קדחת צהובה, פוליו, טטנוס, צהבת AA וטיפוס הבטן.
דעתכם ?

רשמתי על החברה הזו והקלן לא מזמן. בגדול זו חברה מקומית למרות שכביכול חול. כבר לא מיוצרת, ומה שיש זה שאריות מבאצטים קודמים. בכל מקרה היצרן האחרון שלה העביר ליין אנדרדוס גמור.להתרחק
דניאל שאלה קלן של חברת geneux שמעת עליה, יש המלצה??
דניאל שאלה קלן של חברת geneux שמעת עליה, יש המלצה??
כנ"ל שאלה על קלן של astralean alpha pharma, דעתכם?

התכוונתי לאפידרין
ואל תציין מחירים של חומרים אסורים, זו עבירה על חורי הפורום

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית