אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

יש לי כמה שאלות בנןגע לקלן-
המדריך רשום שצריך לעשות הפסקה של שבועיים-שלוש אחרי סייקל של קלן אבל מצד שני היה רשום לחכות חודש לסייק השני אז
1 אם אני עושה סייקל של שבועיים בלי קטוטיפין, אפשר לעשות שבועיים קלן, שלושה בלי קלן ואז שוב שבועיים עם קלן? השלושה שבועות הפסקה היו נקיים מכל שורף שומן

2 אני שוקל 93 קילו אז 120 מקג יספיקו בשיא הפרמידה? אפשר ביומיים האחרונים לעלות ל160 מקג? יש לי כדורים של 40 מקג

3 במצב שאני לוקח יותר מכדור אחד אני אמור לקחת אחד בבוקר ב8 עוד אחד ב 12 ואחרון ב16:00? במצב של 4 כדורים מה אפשר לעשות?

4מומלץ לקחת את זה בתחילת החיטוב או בסוף החיטוב בשביל לתת פוש?

5 קראתי שמומלץ לקחת עם זה מגנזיום כדי להפחית את ההתכווצויות, האם זה יספיק- ומתי מומלץ לקחת את זה? לפני השינה?
Magnesium (as Magnesium Oxide) 500mg

נערך לאחרונה:
היי חברים מסיים כרגע חודש ושבועיים וחצי של קלן עם קטוטיפן, ידוע לכם אם אחרי סייקל כזה צריך לבצע העמסה אם כן אשמח לדעת איך? עומד כרגע על 100-115 גרם פחמימה ליום מסיים מחר את כל הקלן מתכנן לעבור קצת לנטרלי עם חיובי קטן, ואז לחזור לחיטוב נוסף עם קלן השאלה כמה זמן הפסקה צריך מקלן?

אני רוצה לדעת איפה אמצע בחנות בת''א L CITRULLINE MALATE
זה לא "שורף שומן".

1. האם סייקל אחד של 14 יום יעזור לי בחיטוב ? כרגע בתחילת/אמצע חיטוב
קלן בכל מצב יעשה את מה שהוא עושה וזה לגרום לחילוף חומרים מהיר יותר (יש שאומרים כ 5% מעל למצב הקיים),
כך שלעשות את העבודה הוא יעשה.
האם זה כדאי? לדעתי לא.

3. עדיף לקחת את הקלן בסוף החיטוב למטרת האחוזי שומן האחרונים שקשה יותר להוריד ? או שגם בהתחלה זה יכול להועיל.
זה יכול להועיל בעיקר באחוזי שומן נמוכים בהם הירידה עלולה לגרום לאיבוד מסת שריר, ואז הקלן אולי יכול להיות שווה את הלקיחה.
מכיוון שאפשר לרדת במשקל בדיוק באותו האופן בתחילת החיטוב, לדעתי זה בזבוז כסף מיותר. (ובריאות)

4. קראתי שמומלץ לקחת בבוקר, ולא לפני השינה
קראת נכון, מכיוון שמדובר בממריץ של מערכת העצבים המרכזית וזה עלול לגרום להפרעות בשינה.

היי חברים מסיים כרגע חודש ושבועיים וחצי של קלן עם קטוטיפן, ידוע לכם אם אחרי סייקל כזה צריך לבצע העמסה אם כן אשמח לדעת איך? עומד כרגע על 100-115 גרם פחמימה ליום מסיים מחר את כל הקלן מתכנן לעבור קצת לנטרלי עם חיובי קטן, ואז לחזור לחיטוב נוסף עם קלן השאלה כמה זמן הפסקה צריך מקלן?
לא חייב העמסה. אם אתה מתכנן לעבור לתפריט נייטרלי בקרוב, אפילו אין צורך בהעמסה. פשוט תעלה לאט קלוריות עד לנייטרלי
סייקל קלן הבא תוכל לבצע בעוד כחודש

אהלן, מה חברות הקלן המומלצות היום?
במקרה ואני רוצה לקחת ל8 שבועות, האם זה סייקל טוב:

יום 1-4: 40 מק"ג
יום 4-8: 80 מק"ג
יום 8-14: 120 מק"ג
ולהמשיך במשך כל ה6 שבועות הנותרים עם 120מק"ג

במשקל של 80 ק"ג, 1 גרם קטוטיפן יספיק ביום?
מקפיץ מהעמוד הקודם, מישהו?

היי חברים,
קראתי על הנושא , מה מומלץ וכמה
ובכל זאת יש לי שאלה .
התחלתי את השימוש בקלן לפני שבועיים וחצי בדיוק
עשיתי את זה כך : 20 20 40 40 60 80 80 100 100 120 וכן הלאה.
העניין הוא שאני כן מתחיל תראות תוצאות אבל בצורה מזערית
אני על דל פחמימה, אזור ה100 אפילו פחות.

השאלה שלי, היא כזאת:
לפני תחילת הקלן, עשיתי חיטוב למשך 3 חודשים. הרגשתי שאני לא מרוצה ואין לי מספיק מסת שריר, ולמשך חודש וחצי נשארתי על לא יותר מדיי פחמימה ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי, עד שקיבלתי החלטה ללכת עד הסוף.
יוצא מצב שכבר 5 חודשים אני על כמות פחמימה ממש נמוכה, כן עשיתי ציטים פה ושם פעם בשבועיים, אבל זה לא העמסה מטורפת
האם במצב הנוכחי, העמסה כן תתרום לירידה עם הקלן? כי אני כן יכול לסיים עוד 3 שבועות ללא העמסה, אל אני באמת רוצה לדעת נטו בשביל האפקטיביות, כי הגוף שלי בריכוז פחמימה מאוד נמוך כבר מספר חודשים
תודה!

יש לי כמה שאלות בנןגע לקלן-
המדריך רשום שצריך לעשות הפסקה של שבועיים-שלוש אחרי סייקל של קלן אבל מצד שני היה רשום לחכות חודש לסייק השני אז
1 אם אני עושה סייקל של שבועיים בלי קטוטיפין, אפשר לעשות שבועיים קלן, שלושה בלי קלן ואז שוב שבועיים עם קלן? השלושה שבועות הפסקה היו נקיים מכל שורף שומן

2 אני שוקל 93 קילו אז 120 מקג יספיקו בשיא הפרמידה? אפשר ביומיים האחרונים לעלות ל160 מקג? יש לי כדורים של 40 מקג

3 במצב שאני לוקח יותר מכדור אחד אני אמור לקחת אחד בבוקר ב8 עוד אחד ב 12 ואחרון ב16:00? במצב של 4 כדורים מה אפשר לעשות?

4מומלץ לקחת את זה בתחילת החיטוב או בסוף החיטוב בשביל לתת פוש?

5 קראתי שמומלץ לקחת עם זה מגנזיום כדי להפחית את ההתכווצויות, האם זה יספיק- ומתי מומלץ לקחת את זה? לפני השינה?
Magnesium (as Magnesium Oxide) 500mg
מקפיץ כי לא נענתי כמה ימים ולא מצאתי תשובה ברורה בגוגל לאותם שאלות,
בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על חברת black panther pharma, רשום שזה מיוצר מגרמניה אם זה משנה

יש לי עוד 3 שאלות-
1- לפני כשנה היה לי בעיה של אנמיה קלה אז קבלתי מרופא כדורים של ברזל למשך כחודש וזה הסתדר, האם היה לקלן השפעה על זה?

2- איך אני בודק את הלחץ דם מידי יום?

3- ראיתי את הפרמידה במדריך עם הכדורים של 20 מקג, אני יכול לעשות את זה כך-

יום 1-2: 20 מק"ג
יום 3-4: 40 מק"ג
יום 5: 60 מק"ג
יום 6-7: 80 מק"ג
יום 8-11: 100 מק"ג
ימים 12-14: 120 מק"ג במקרה ואין תופעות לוואי מוגזמות

נערך לאחרונה:
באיזה אחוז שומן לא מומלץ להשתמש בקלן?
לפי התזונאי שלי אני 6-7 אחוז ואני לא נראה כמו 6-7.
ואיך אדע/אחליט לאיזה אחוז אני ארד עם שימוש בקלן? יש דרך לשלוט בזה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית