הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

קראתי הרבה אך כנראה שדילגתי מישהו מוכן להזכיר פה כמה טאורין ומגנזיום מומלץ לצרוך (הייתי צורך כדור אחד של מגנזיום של מאה מג מבלי קשר)
קניתי כבר את הקלן של בלק דרגון רק מחכה לדעת על המינון של התוספים ולהתחיל..

כמה מג מגנזיום ממליץ לקחת למשקל 86 ביום ?
?

היי שאלה קטנה
מישהו מכיר קלן של טייגר?במידה וכן אשמח לחוות דעת

אם אני על דל פחמימה כרגע ורוצה להתחיל סייקל שני של קלן כרגע. יש צורך בהעמסת פחמימות בזמן לקיחת הקלן ?

אם אני על דל פחמימה כרגע ורוצה להתחיל סייקל שני של קלן כרגע. יש צורך בהעמסת פחמימות בזמן לקיחת הקלן ?
לא עושים העמסה בזמן קלן ..
מישהו פה ניסה קלן של בלק דרגון 40 מקג
כי כרגע אני בשבוע השני על 120
ואין לי תופעת לוואי חוץ מיובש בפה ולפעמים התכווציות
אני לא מרגיש כמעט את התופעות לוואי כמו שחברי פה תיארו ...

איך הקטוטיפן הזה?
מישהו התנסה בו\נתקל בו?

קבצים מצורפים

• 33333.jpg
    33333.jpg
    KB 20.4 · צפיות: 104
קטוטיפן בסדר ניתן להשתמש
עדיף לחפש את הקטוטיפן שיוצא מבתי המרקחת פה בישראל
זה לא כזה מסובך, לרוב הדילרים יש
עניין של סבלנות

היי. עשיתי חיפוש ומצאתי קלן . האם הקלן הזה טוב? רשום בלקן פארמסטיקלס
e0ea2.jpg

שלום,
במידה ולוקחים קטוטיפן/פרופיטן כמה זמן אפשר למשוך סייקל של קלן?
באיזה שלב יש להוסיף אותו , האם מינון של 1mg קטוטיפן מספיק?

שלום,
במידה ולוקחים קטוטיפן/פרופיטן כמה זמן אפשר למשוך סייקל של קלן?
באיזה שלב יש להוסיף אותו , האם מינון של 1mg קטוטיפן מספיק?

חובה לשלב את הקטוטיפן מהיום ה-14 אבל אם יש לך כמות עדיף להתחיל איתו מהיום הראשון זה חומר זול
אפשר למשוך עד 8 שבועות והמינון תלוי במשקל שלך בדר''כ לוקחים 1MG אלה אם כן אתה מעל 90 קילו

צה שנחקר והוכח כלא פוגע הם עד 8 שב'
חובה לשלב את הקטוטיפן מהיום ה-14 אבל אם יש לך כמות עדיף להתחיל איתו מהיום הראשון זה חומר זול
אפשר למשוך עד 8 שבועות והמינון תלוי במשקל שלך בדר''כ לוקחים 1MG אלה אם כן אתה מעל 90 קילו

תודה רבה על התשובות!

איך אני יכול לדעת אם עבדו עליי? מכרו לי קלן 100 כדורים *אין לציין מחירים של חומרים לא חוקיים או תרופות* שקל אני כבר ביום השלישי שותה 80 מג עדיין לא הרגשתי תופעות לוואי הקופסא לבנה וחר רשום עלייה עדיין כלום

איך אני יכול לדעת אם עבדו עליי? מכרו לי קלן 100 כדורים 280 שקל אני כבר ביום השלישי שותה 80 מג עדיין לא הרגשתי תופעות לוואי הקופסא לבנה וחר רשום עלייה עדיין כלום

@Daniel Barack

שלום, בעבר היה לי אבנים בכליות אבל מאז אני בריא לגמרי ופעיל מאוד. בחיטוב כרגע ורוצה לסיים אותו עם יוהימבין. יש סיכון כלשהו לכליות בגלל העבר הרפואי?

הייי אני מתחיל עכשיו סיקל קלן ורציתי להיות בטוח על המינונים ועל עוד כמה שאלות
אני שוקל 113 עלגובה 76 😭
מתכנן לקחת 120 קלן
2 קטוטיפן
3 טאורין
500 מגנזיום
המינונים בסדר?

האם זה משנה אם אני על 100 גרם פחימה או פחות?

האם מומלץ לקחת את הקלן ליפני האימון או עדיף לא להתאמן סמוך (אני יודע שזה נשאל כמה פעמים אבל בכל מקום אני רואה תגובה אחרת ולא מצליח להבין עם כן או לא)

הבנתי שהקלן שומר על השרירים בירידה אז זה אומר שאני יכול להגדיל את המאזן השלילי ל1000 קלוריות נגיד ועדין השרירים ישמרו טוב?

ראיתי בפורטל שיש סיכון לפגיע רצינית האם יש דרך תוך כדי הסייקל לוודא שאין בעיות? כמו בידקת דם או איזשהו בדיקה אחרת?

תודה רבה למי שיענה לי D:

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית