הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

היי אחד מהמכון שלי הביא לי כדורי קלן
image.jpg
לניסיון לשבוע הראשון והוא אמר לי שזו נוצר ע״י רוקח במעבדה ולכן זה לא עם תוית או משהו.
הוא אמר שאין לו סיבה להביא לי משהו לא טוב כי הוא רוצה שלאחר מכן אמשיך לקנות
רציתי את דעתכם באיך שזה נראה:
??

אל תקנה משהו לא מוכר שאין עליו תווית, אל תאמין לאף אחד אתה מכניס את זה לגוף שלך אתה יודע מה יש בפנים?

אל תקנה משהו לא מוכר שאין עליו תווית, אל תאמין לאף אחד אתה מכניס את זה לגוף שלך אתה יודע מה יש בפנים?
העניין הוא שזה מישהו מהמכון שלי ואני לא יודע אם יש לו אינטרס לעבוד עליי.בכל מקרה אקשיב ולא אגע בזה,תודה

נתונים:
שוקל כרגע 75, בסוף המסה מאמין שאהיה בסביבות 77, יש מסת שריר לא רעה בכלל ומאמין שהחיטוב יניב תוצאות ויזואליות טובות.
גובה 1.70
המטרה לנסות להגיע ל-10% שומן.
מבצע 4 אימוני אנאירובי בשבוע ומתכוון לשלב אירובי של 20 דקות באופניים בישיבה 2-3 פעמים בשבוע.
מקפיד על תזונה , והתכנון לתזונה תוך כדי שימוש בקלן יהיה פי 2-2.5 חלבון, פי 0.8 שומן ו-100 גרם פחמימה אולי יותר.
בן 18 ומתגייס בעוד מס' חודשים לכן מעוניין לעשות חיטוב כמה שיותר אפקטיבי לפני הצבא (פעם ראשונה שאני אבצע שימוש בשורף שומן. מודע לגמרי לשימוש בקלן ולתופעות לוואי אפשרויות, עשיתי את המחקר שלי ואני מוכן).
בעוד מס' חודשים אני מעוניין להתחיל חיטוב (כרגע במסה,מסיים בעוד חודשיים כנראה) עם סייקל של קלן + קטוטיפן ויש לי מס' שאלות.
בעיקרון הסייקל אמור להיראות ככה (כדורים של 40 מק"ג) :

ימים 1-4: 40 מק"ג קלן + כדור קטוטיפן לפני השינה
ימים 4-8: 80 מק"ג קלן + כדור קטוטיפן לפני השינה
ימים 8-14: 120 מק"ג קלן + כדור קטוטיפן לפני השינה
ימים 14-42: 120 מק"ג קלן + כדור קטוטיפן לפני השינה

עכשיו, לשאלות:

1. הסייקל בנוי בסדר גמור נכון? אני מאמין שפעלתי לפי ההנחיות אני רק רוצה לקבל אישור סופי שהכל בסדר.
2. כמה כדורים סך הכל עליי לוודא שיש לי מראש עבור כל הסייקל? לפי החישוב שלי יצא שצריך להיות לי לפחות 120 כדורים זמינים של קלן, ולפחות 50 כדורים זמינים של קטוטיפן. החישוב נכון?
3. כמה כדורים בדר"כ מגיעים בחבילה של קלן וקטוטיפן? כמה אתה חושבים שעליי לקנות כשאתחיל את הסייקל?

היי מבקש הבהרה קטנה, אני לפני סייקל קלן קטוטיפן לתקופה של 4 - 5 שבועות. העניין הוא שחלק ממליצים על נטילת הקטוטיפן מהיום הראשון וחלק ממליצים רק מהיום ה 14 מכיוון שאין טעם לקחת לפני. אז מה הכי אפקטיבי ומה הכי בטוח וטוב לרצפטורים והשיקום שלהם? תודה למשיבים.

קניתי דרך בן אדם מהחד"כ את הקלן UK40, אני שוקל 67 וגובה 1.68 כרגע באיזור ה 14 אחוז שומן מעוניין להתחיל להיגזר.
השאלה שלי איך אני מבצע את הסייקל הראשון קראתי כמה מאמרים כאן אבל עדיין לא הבנתי לגמרי.

ככה הסייקל צריך להראות?:
יום ראשון חצי כדור
יום שני חצי כדור
יום שלישי חצי כדור
יום רביעי כדור
יום חמישי כדור
יום שישי כדור
יום שבת כדור
יום ראשון כדור

(חשוב לציין שלקחתי חצי כדור פעם אחת רק לראות איך זה ופשוט לא הצלחתי לתפקד, הייתי ממש לא מרוכז ועם הרגשה לא טובה
כאילו אין לי חשק לכלום)

אם יש אנשים פה מאיזור נתניה אשמח שישלחו לי הודעה פרטית 😃

עריכה: הקלן שלי הוא 40מ"ג לכדור

קבצים מצורפים

• clen uk 40 uk pharmalab.jpg
    clen uk 40 uk pharmalab.jpg
    KB 6.1 · צפיות: 113
קראתי בכל מיני ת׳רדים ישנים יותר שקלן עוזר לשמר את מסת השריר קצת יותר בחיטוב מאשר בחיטוב ללא חומרים.
האם זה נכון? ומה הסיבה לכך?

קראתי את המאמרים בפורטל ולא ככ הבנתי מתי לוקחים יוהמבין
רק לפני אימון אירובי? , הבנתי שלא לפני אימון אנאירובי
אבל אם אקח ולא אבצע אירובי, למה זה ככ חשוב?
תודה
קראתי את המאמרים בפורטל ולא ככ הבנתי מתי לוקחים יוהמבין
רק לפני אימון אירובי? , הבנתי שלא לפני אימון אנאירובי
אבל אם אקח ולא אבצע אירובי, למה זה ככ חשוב?
תודה
@Daniel Barack אשמח לתגובה בבקשה, רוצה להתחיל את השימוש

היי אחד מהמכון שלי הביא לי כדורי קלןצפה בקובץ המצורף 42422 לניסיון לשבוע הראשון והוא אמר לי שזו נוצר ע״י רוקח במעבדה ולכן זה לא עם תוית או משהו.
הוא אמר שאין לו סיבה להביא לי משהו לא טוב כי הוא רוצה שלאחר מכן אמשיך לקנות
רציתי את דעתכם באיך שזה נראה:
??
איך תדע ממראה חיצוני מה יש בכדור?
תבקש ממנו שיצלם לך את ההכנה...
ניסית לקחת ? עשה לך משהו?

למה יש פרמידה עולה בלקיחת הקלן
למה זה נחוץ ?
למה לא לקחת מההתחלה 120 מקג
או לקחת כבר ביום החמישי למשל 120

יוהמבין VS קלן
אשמח לשמוע את דעתכם מי מהחומרים האלו יותר אפקטיבים לחיטוב ושריפת שומן?

היי אני רוצה להתחיל סייקל של קלן. זו פעם ראשונה שלי. אשמח שתגידו לי היכן ניתן לקנות. ראיתי שמוכרים באינטרנט אבל ב490 שקל לא מבין במחירים אבל זה נשמע לי קצת יקר מידי. אשמח שתגידו לי מה הטווחי מחיר. מתאמן שנה

קיבלתי היום משלוח של קלן מחברת VERTEX
1. אין לי סימון של חיתוך של הכדור , האם זה בסדר לחתוך באמצע כי הכדור מגיע ב40 מקג ואני רוצה להתחיל ב20 מקג
2. מישהו ששמע או התנסה בקלן מהחברה הזו , כמה התופעות לוואי שכיחות ומהן השכיחות בהן

1. אין לי סימון של חיתוך של הכדור , האם זה בסדר לחתוך באמצע כי הכדור מגיע ב40 מקג ואני רוצה להתחיל ב20 מקג
2. מישהו ששמע או התנסה בקלן מהחברה הזו , כמה התופעות לוואי שכיחות ומהן השכיחות בהן

1.אם אתם צורכים קלן בכדורים של 40 מק"ג הסייקל יראה כך:
ימים4-1: 40 מק"ג
ימים8-4: 80 מק"ג
ימים14-8: 120 מק"ג

2.תופעות הלוואי השכיחות הן דפיקות לב מואצות, חרדה, כאבי ראש, רעידות בידיים, התכווצויות שרירים, כאבים בחזה, עלייה בלחץ דם ולא חסר עוד.

Clen - המדריך השלם לשימוש בקלנבוטרול (קלן) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
יוהמבין VS קלן
אשמח לשמוע את דעתכם מי מהחומרים האלו יותר אפקטיבים לחיטוב ושריפת שומן?

ייעוץ - מידע - המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")

אני בסייקל קלן עם כדורים של 40 מקג
היום אני מתחיל לקחת 80מקג ביום
השאלה היא איך אני מתזמן את האימונים , כאילו לקחת כדור אחד ואז עוד 3 שעות כדור אחד ואז אחרי 4 שעות להתאמן?
או לקחת כדור אחד להתאמן ואז לקחת עוד כדור

1.אם אתם צורכים קלן בכדורים של 40 מק"ג הסייקל יראה כך:
ימים4-1: 40 מק"ג
ימים8-4: 80 מק"ג
ימים14-8: 120 מק"ג

2.תופעות הלוואי השכיחות הן דפיקות לב מואצות, חרדה, כאבי ראש, רעידות בידיים, התכווצויות שרירים, כאבים בחזה, עלייה בלחץ דם ולא חסר עוד.

Clen - המדריך השלם לשימוש בקלנבוטרול (קלן) - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

ייעוץ - מידע - המדריך השלם ל: יוהימבין, אפדרין וקלן ("שורפי שומן")

אני בסייקל קלן עם כדורים של 40 מקג
היום אני מתחיל לקחת 80מקג ביום
השאלה היא איך אני מתזמן את האימונים , כאילו לקחת כדור אחד ואז עוד 3 שעות כדור אחד ואז אחרי 4 שעות להתאמן?
או לקחת כדור אחד להתאמן ואז לקחת עוד כדור

מה קורה חברים שבת שלום !
תוכלו בבקשה לעזור לי במציאת יוהימבין ..
אני לא מצליח למצוא מקום בו אפשר לקנות את היוהימבין
תודה !

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית