הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

מבלי להישמע תמים מידי , אם זה לא חוקי , איך משיגים את זה ?
[אני לא מצפה לקישור אני מבין שזה אסור בפורום]
ואם משיגים דרך אדם \ מפיץ , איך אפשר לדעת שזה לא כדורי אקומלי חח ?

• פותח/ת השרשור
מבלי להישמע תמים מידי , אם זה לא חוקי , איך משיגים את זה ?
[אני לא מצפה לקישור אני מבין שזה אסור בפורום]
ואם משיגים דרך אדם \ מפיץ , איך אפשר לדעת שזה לא כדורי אקומלי חח ?

אהלן,

מבלי להשמע מרושע מדי, אבל אם באמת תרצה אתה תשיג כל מה שאתה רוצה. למעט אנאבר שהוא לא מזויף.

בכל אופן, לקלן ישנם תופעות לוואי יחודייות שאין באקמולי, קלנבטורול הוא חומר גלם זול ואין סיבה שתקנה זיוף. מספיק לטעום כדור אחד בכדי לדעת במה מדובר.

פרט לסטרואידים אוראליים שייתכן ויש בהם ערבוב אבל אנחנו לא נכנס לעולם הזה מכיוון שזה רחוק אלפי שנות אור ממך.

תכף סוגר חודש חיטוב על אפדרין.. החיטוב מתוכנן ל3 חודש, אולי נמשוך עוד חודש וקצת לווידוי הריגה סופי.
א"ש מוערך כרגע אני לא יודע אבל אני מאמין בהגזמה 16-17.. אני מתכנן לסיים את השקית אפדרין בשבועיים הקרובים, ואז שבועיים מנוחה ולהתחיל קלן.
יהיה יעיל עבורי? או שיש א"ש מסויים להתחיל איתו?

הקלן תורם באופן ישיר לשריפת שומן או כמו האפדרין, יותר למרץ וכ'?
מה דעתכם על הקלן של סיירוקס?

נערך לאחרונה:
תכף סוגר חודש חיטוב על אפדרין.. החיטוב מתוכנן ל3 חודש, אולי נמשוך עוד חודש וקצת לווידוי הריגה סופי.
א"ש מוערך כרגע אני לא יודע אבל אני מאמין בהגזמה 16-17.. אני מתכנן לסיים את השקית אפדרין בשבועיים הקרובים, ואז שבועיים מנוחה ולהתחיל קלן.
יהיה יעיל עבורי? או שיש א"ש מסויים להתחיל איתו?

הקלן תורם באופן ישיר לשריפת שומן או כמו האפדרין, יותר למרץ וכ'?
מה דעתכם על הקלן של סיירוקס?
כל קלן עובד פשוט התופעות לוואי משתנות מיצרן ליצרן לדעתי להתחיל על אחוז שומן גבוהה מ 13-14 ביזבוז של חומר כי גם ככה מאווד קל לרדת לאחוזים האלה לבד

האם השבועיים השניים בסייקל קלן, צריכים להיות שבועיים הדרגתיים?
לדוגמה -
שבועיים ראשונים יהיו 1-3 על 40 מ"ג, 3-6 יהיו 80 מ"ג וכן הלאה....
האם השבועיים הבאים ( לא כולל השבועיים מנוחה ), צריכים להיות הדרגתיים כמו השבועיים הראשונים?
ומה ההשפעות של לקיחת קלן 120 מ"ג, כבר ביום הראשון.

לדוגמה -
האם השבועיים הבאים ( לא כולל השבועיים מנוחה ), צריכים להיות הדרגתיים כמו השבועיים הראשונים?

לא, ברגע שאתה מגיע ל120 מק''ג אתה ממשיך ככה עד סוף הסייקל.
ההשפעות של 120 מק''ג על ההתחלה היא תופעות לוואי הרבה יותר חזקות, וגם השבתה מהירה יותר של הרצפטורים, ממש לא מומלץ.
דרך אגב ההמלצה היא 1-4 ו4-8 בקפיצות ולא כמו שרשמת בגלל שבהתחלה הרצפטורים מגיבים טוב יותר לחומר ועדיף לנצל את זה ולא לקפוץ מהר מידי.

עריכה:
קראתי שוב ואני לא בטוח שהבנתי למה התכוונת, מה שרשמתי הוא בהנחה שאתה מריץ רצוף עם קטוטיפן

לא, ברגע שאתה מגיע ל120 מק''ג אתה ממשיך ככה עד סוף הסייקל.
ההשפעות של 120 מק''ג על ההתחלה היא תופעות לוואי הרבה יותר חזקות, וגם השבתה מהירה יותר של הרצפטורים, ממש לא מומלץ.
דרך אגב ההמלצה היא 1-4 ו4-8 בקפיצות ולא כמו שרשמת בגלל שבהתחלה הרצפטורים מגיבים טוב יותר לחומר ועדיף לנצל את זה ולא לקפוץ מהר מידי.

עריכה:
קראתי שוב ואני לא בטוח שהבנתי למה התכוונת, מה שרשמתי הוא בהנחה שאתה מריץ רצוף עם קטוטיפן
קרא שוב

שאלה כללית למי שכבר ניסה סייקל שניים - עד כמה התופעות לוואי נסבלות?
ראיתי הרבה שדיווחו על תחושה של "דרסה אותי משאית" איך זה משתלב בסדר יום עמוס של עבודה \ לימודים \ אימונים ?

• פותח/ת השרשור
שאלה כללית למי שכבר ניסה סייקל שניים - עד כמה התופעות לוואי נסבלות?
ראיתי הרבה שדיווחו על תחושה של "דרסה אותי משאית" איך זה משתלב בסדר יום עמוס של עבודה \ לימודים \ אימונים ?

אהלן,

ראשית מה שאמור יותר להטריד אותך מאשר תחושת ה״דריסה״ היא ההתכווצויות שאפשר להמנע מהם כאשר צורכים מגנזיום נתרן וטאורין.

שוב, הרבה תלוי בתזונה שלך ובשיגרה שלך. ייתכן שלקראת סוף הסייקל שתיהיה מותש ותעמוד על דל פחמימה זה יפריע לך בלימודים.

בהצלחה.

אני לדוגמא חבר די טוב של הקלן ולא היו לי ממש טיפה תופעות וכמאט לא הרגשתי אותן והיה אחלה תוצאות לא מבין מה אנשים אומרים דרסה אותי משאית וכולי חחח

• פותח/ת השרשור
אני לדוגמא חבר די טוב של הקלן ולא היו לי ממש טיפה תופעות וכמאט לא הרגשתי אותן והיה אחלה תוצאות לא מבין מה אנשים אומרים דרסה אותי משאית וכולי חחח

שוב, זה תלוי בתזונה שלך, מינון הקלן ומשך השימוש.

אותי אישית חלף סמיטריילר.

לדוגמה -
@Eyal
ומה התועלת ב200 מג קלן.

לדוגמה -
תעשה טובה תעדכן אותי מה התוצאות שלו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית