הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

כל אחד מגיב באופן שונה...כל עווד הרגשתה בהתחלה זה אומר לך שהקלן טוב...אז אין דאגה ...תשמח שאתה לא קורבן של תופעות לוואי

אהלן אני כבר בחיטוב חודש והתחלתי קלן לפני שלושה ימים עדיין בכדור הראשון
עושה כל יום אירובי 40-45 דק ועל 100-120 גרם פחמימה ביום
רציתי לשאול אם אפשר לאכול גם בסייקל של קלן ארוחה מותרת לדוגמא המבורגר ואם זה ישפיע או יהרוס משהו ..
תודה לעוזרים 😃

אהלן אני כבר בחיטוב חודש והתחלתי קלן לפני שלושה ימים עדיין בכדור הראשון
עושה כל יום אירובי 40-45 דק ועל 100-120 גרם פחמימה ביום
רציתי לשאול אם אפשר לאכול גם בסייקל של קלן ארוחה מותרת לדוגמא המבורגר ואם זה ישפיע או יהרוס משהו ..
תודה לעוזרים 😃
עדיף שלא מכיוון שהעמסת פחמימות לא אפקטיבית בסייקל של קלן

זה יכול להרוס אבל ? או שאשאר במקום אם זה פעם אחת
להרוס לדעתי לא , אבל יעיל זה לא .
סייקל קלן גם ככה מאוד קצר-בין שבועיים ל 6 שבועות במידה ואתה מישתמש בקטוטיפן אז אני לא רואה פה איזה קושי לסתום את הפה למשך הזמן הקצר הזה .
המלצה שלי תתאפק טיפה ולאחר יומים מסיום הסייקל תעשה יום העמסה כמו שצריך

עדיף שלא מכיוון שהעמסת פחמימות לא אפקטיבית בסייקל של קלן
נו באמת איפה יש פה העמסת פחמימות

מי שרוצה לאכול כמו זומבי אולי יגיע לתוצאות שהוא רוצה קצת יותר מהר אבל שלא יתחיל להפחיד פה חבר׳ה בסיפורים.

פשוט אם אתה אוכל פעם בשבוע שבועיים צ׳יט תקפיד להוריד את כמות הפחמימות ולהתאים את כמות הקלוריות לגרעון היומי.

קיצר אם אתה רוצה לאכול הברוגר עדיף
1. המבורגר טוב מבשר טוב, אפשר לטחון בבית זה יוצא מעדן.

2. רצוי לוותר על תוספות כמו צ׳יפס פירה ופחמימות אחרות.

מי שרוצה לאכול כמו זומבי אולי יגיע לתוצאות שהוא רוצה קצת יותר מהר אבל שלא יתחיל להפחיד פה חבר׳ה בסיפורים.

פשוט אם אתה אוכל פעם בשבוע שבועיים צ׳יט תקפיד להוריד את כמות הפחמימות ולהתאים את כמות הקלוריות לגרעון היומי.

סגור תודה ! אני גם חושב כמוך.

אם זה רק המבורגר בלי הרטבים והלחמניה אפשר להכניס את זה לתפריט אפילו יום יום בחיטוב . ממה שהבניתי הארוחה מותרת שהוא רוצה זו ארוחה עתירת פחמימה ולכן אפשר להחשיב את הארוחה המותרת הזו כהעמסה .
להביא העמסה עם קלן זה לא אפקטיבי ואפשר לשרוד כמה שבועות על 100 גרם פחמימה כמו שצריך

אם זה רק המבורגר בלי הרטבים והלחמניה אפשר להכניס את זה לתפריט אפילו יום יום בחיטוב . ממה שהבניתי הארוחה מותרת שהוא רוצה זו ארוחה עתירת פחמימה ולכן אפשר להחשיב את הארוחה המותרת הזו כהעמסה .
להביא העמסה עם קלן זה לא אפקטיבי ואפשר לשרוד כמה שבועות על 100 גרם פחמימה כמו שצריך
כן התכוונתי להמבורגר עם לחמנית בריאות אבל בלי רטבים ובלי תוספת. פשוט אפחית בפחמימות בשאר ארוחות היום נראה לי יהיה סבבה תודה בכל זאת על העזרה

אין לי משהו נגדך, אתה צודק במה שאתה אומר, רק אפשר לעשות דברים אחרת, להנות מהדרך ועדיין לחתוך בשומן

כן התכוונתי להמבורגר עם לחמנית בריאות אבל בלי רטבים ובלי תוספת. פשוט אפחית בפחמימות בשאר ארוחות היום נראה לי יהיה סבבה תודה בכל זאת על העזרה
ירקות ורטבים דלי קלוריות , קצת פחמימות אבל הבדל ענק בטעם.

הדרך האידיאלית היא לספור קלוריות.
אבל אם אתה לא ממש מצליח אז פשוט כמו שאמרת זה להפחית בארוחות האחרות (אל תשכח שיש פה גם יותר שומן מארוחה רגילה)

אין לי משהו נגדך, אתה צודק במה שאתה אומר, רק אפשר לעשות דברים אחרת, להנות מהדרך ועדיין לחתוך בשומן

ירקות ורטבים דלי קלוריות , קצת פחמימות אבל הבדל ענק בטעם.

הדרך האידיאלית היא לספור קלוריות.
אבל אם אתה לא ממש מצליח אז פשוט כמו שאמרת זה להפחית בארוחות האחרות (אל תשכח שיש פה גם יותר שומן מארוחה רגילה)
כל אחד והדרך שלו ואם אתה רואה תוצאות ונהנה תוך כדי הרווחת 😃
אולי אני קצת פנאט בקטעים האלה חח

קראתי שהסייקל הקלאסי הוא שבועיים, ואז שבועיים מנוחה, רציתי לדעת אם יש צורך בשימוש של עוד חומרים בזמן הרצת הסייקל? והבנתי שאסור לקחת שעתיים לפני אימון, כמה פוגע זה יכול להיות? תודה!

יש לך בנעוץ את כל המידע על קלן במידה ויהיו לך עוד שאלות יש את אשכול הקלן הגדול

קראתי שם שמוסיפים את האפטוטיפין (משהו כזה) בשביל להריץ את הסייקל יותר משבועיים, השאלה שלי היא האם הרצת הסייקל רגיל רק הקלן בלי עוד דברים (רק מולטי וויטמין) יכולה להזיק?

קטוטיפן*
להזיק לא .. אבל כנראה כואבת .. (התכווצויות שרירים אלא אם תתסף טאורין ומגנזיום)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית