הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

שאלה לגבי קלן למתאמן טבעי.
הרי על פי מה שהבנתי, חיטוב עם קלן ללא סייקל של הורמונים יגרום לאיבוד אדיר של שריר בנוסף לשומן. עד כמה זה נכון?

שאלה לגבי קלן למתאמן טבעי.
הרי על פי מה שהבנתי, חיטוב עם קלן ללא סייקל של הורמונים יגרום לאיבוד אדיר של שריר בנוסף לשומן. עד כמה זה נכון?

במידה ואתה יודע את מאזן הקלורי שלך, ותזונה שלך היא נכונה ומתאימה לנתוניך הכל צריך להיות בסדר גמור.

לכן זה לא נכון.

אני עכשיו בדיאטה טובה .. לא קשור ללרדת עכשיו כי אני במסה .. יודע כבר על דל פחמימה ..
פשוט בעתיד כשאני ארצה להשתמש רוצה לדעת מאיזה גיל מותר ..

תשאל את ההורים, הם יודעים.

• אהבתי
Reactions: Dam
במידה ואתה יודע את מאזן הקלורי שלך, ותזונה שלך היא נכונה ומתאימה לנתוניך הכל צריך להיות בסדר גמור.

לכן זה לא נכון.

אז לפי הבנתי ממה שאתה אומר, שבועיים של קלן יכולים להוריד אותי ל 6-7 אחוז שומן עם איבוד מינימלי עד לא קיים של שריר?
כמובן במידה והמאזן שלילי במידה הגיונית והכל מדוייק.

אז לפי הבנתי ממה שאתה אומר, שבועיים של קלן יכולים להוריד אותי ל 6-7 אחוז שומן עם איבוד מינימלי עד לא קיים של שריר?
כמובן במידה והמאזן שלילי במידה הגיונית והכל מדוייק.

6-7%?

מהם הנתונים שלך? מהו וותק האימונים שלך? בן כמה אתה? האם יש תמונה עדכנית שלך?

בן 23 , מתאמן שנה וחצי, שוקל 84 על גובה 181. תמונה אשלח בפרטי

ובכן, אתה כבר אחוז שומן מאוד טוב עבור סייקל ארוך של קלן בתוספת של קטוטיפן. כפי שאמרתי ואומר שוב, בתוספת של תזונה נכונה והמון אירובי אתה תגיע לא״ש הרצוי.

בהצלחה.

ובכן, אתה כבר אחוז שומן מאוד טוב עבור סייקל ארוך של קלן בתוספת של קטוטיפן. כפי שאמרתי ואומר שוב, בתוספת של תזונה נכונה והמון אירובי אתה תגיע לא״ש הרצוי.

בהצלחה.
סייקל רגיל של שבועיים לא יספיק לדעתך?

סייקל רגיל של שבועיים לא יספיק לדעתך?

לא, עד שתתחיל לראות תוצאות תצטרך להפסיק. לכן קטוטיפן הוא חלק בלתי נפרד.

סייקל ארוך יכיל בסביבות ה-160 כדור של 40 מיקרו גרם.

לא, עד שתתחיל לראות תוצאות תצטרך להפסיק. לכן קטוטיפן הוא חלק בלתי נפרד.

סייקל ארוך יכיל בסביבות ה-160 כדור של 40 מיקרו גרם.

אוקיי ומה המינונים? איך יראה סייקל משולב של קלן עם קטוטיפן ל5 שבועות?

לא היה שם לגבי המינונים של הקטוטיפן
אם אתה שוקל 84, מיליגרם אחד של קטוטיפן יהיה סבבה אולי גבולי
2 מיליגרם בטוח בסדר.

לפי אתרים בחו"ל העדפה היא לקלן נוזלי הן בקטע של מחיר-כמות וגם תופעות לוואי מועטות.
מישהו התנסה?

היי התחלתי עם קלן לפני יומיים בכדורים של 40 מג וקפאין 220 ואני לא מרגיש שום דבר בכלל, מה כדי לעשות ?

רכשתי קלן של sciroxx.
אני לא כל כך מבין בדברים האלו ואני לא יודע לבדוק אם זה מזוייף או לא.
מישהו יכול לאשר?

http://i.imgur.com/sPamcze.jpg

sPamcze.jpg

בנוסף לכך, מה אני אמור לעשות במידה ואני מרגיש תופעות לוואי?
אם אני מרגיש התכווצות בשרירים, רעידות וכו'... אני צריך לעשות משהו לגבי זה או פשוט להתעלם?

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית