הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

במצע מנוחה לפני שהתחלתי....בכלל לגעת
היום על 80 לא מרגיש שום דבר שונה.....

עליך לעקוב בקפידה ולבדוק את לחץ הדם שלך. אם הדופק גבוהה במנוחה ללא שום ממריצים עליך לגשת להבדק.

לחם דם הוא הרוצח השקט.

אני כרגע לוקח קלן בפעם השלישית מרגיש מעולה
באם אפשר לקחת בזמן קלן ריטלין?

אני כרגע לוקח קלן בפעם השלישית מרגיש מעולה
באם אפשר לקחת בזמן קלן ריטלין?

אפשרי, אך יעילותו של הריטלין לא תיהיה משמעותית כמו שתקח ריטלין סולו.

לאחר קריאת האשכול , והמדריך - רציתי לדעת אם במידה ואני מתכנן שישה שבועות של שימוש בקלן אני יכול להעלות בהדרגתיות נמוכה יותר מאשר במדריך? למשל למשוך כמה ימים על 20 מ'"ג ,לאחר מכן 40 ולעלות על פי הרגשה את המינון? אני קצת חושש מלהתחיל עם מינון "גבוה מההתחלה" ואין לי בעיה של זמן, לכן מוכן לעלות את המינון בהדרגה איטית.

האם זה יהיה פחות אפקטיבי?

לאחר קריאת האשכול , והמדריך - רציתי לדעת אם במידה ואני מתכנן שישה שבועות של שימוש בקלן אני יכול להעלות בהדרגתיות נמוכה יותר מאשר במדריך? למשל למשוך כמה ימים על 20 מ'"ג ,לאחר מכן 40 ולעלות על פי הרגשה את המינון? אני קצת חושש מלהתחיל עם מינון "גבוה מההתחלה" ואין לי בעיה של זמן, לכן מוכן לעלות את המינון בהדרגה איטית.

האם זה יהיה פחות אפקטיבי?

קח את זמנך כל עוד אתה תחת שימוש קטוטיפן, אין לאן למהר.

תודה , כבר קראתי את כל האשכולות הרלוונטים , וביצעתי אקו לב - סתם הפחידו אותי. שוב שלום לכולם
,

רציתי , לפני תחילת הסייקל של הקלן להתייעץ לגבי פרטים אחרונים :

-משקל גוף 84 ק"ג.
-ברשותי קלן במינון 40 מק"ג פר כדור.

day 1:
AM:
חצי כדור קלן
PM:
חצי כדור קלן
3g taurine
400mg potassium
400mg magnesium
2mg ketotifen

Total - 40mcg

*הכוונה שלי היא לחצות את הכדור ל 2 ולחלק אותו במהלך היום (אני יודע שאי אפשר לדעת את המינון המדויק של החומר הפעיל , אבל בכל מקרה מדובר בסה"כ 40 מק"ג יומי. האם יש מחשבה נכונה מאחורי החלוקה ביום הראשון בשביל להפחית את ה'שוק'? האם להמשיך בזה גם בימים 2-4 על עוד אני על 40 מק"ג? ** שוקל להתחיל את היום הראשון עם חצי כדור בלבד אולי**

day 2-4:
AM:

40mcg clen
3g taurine
PM:
400mg potassium
400mg magnesium
2mg ketotife

Total - 40mcg

day 4-8:
AM:

40mcg clen
3g taurine
PM:
40mcg clen
400mg potassium
400mg magnesium
2mg ketotife

Total - 80mcg

day 8-42:
AM:

1.5 כדור
3g taurine
PM:
1.5 כדור
400mg potassium
400mg magnesium
2mg ketotife

Total -120mcg

בכללי:
-מדידת דופק + לחץ דם - כל בוקר לאחר השינה.

*עד עכשיו אני עוקב מספר ימים אחרי לחץ הדם - התוצאות 69\132 על 52
65\127 על 53. האם התוצאות תקינות עד עתה?(לפי הבנתי-כן),האם הערכים אמורים להשאר אותו הדבר בזמן הסייקל? במידה ולא מה הם ערכי המקסימום המוקבלים? 86-90\141-160?

-שתיה מרובה
-תיסוף נתרן לתזונה היומית.

*האם צריכה של 2mg ketotifen על משקל הגוף הנמוך יחסית שלי היא בסדר או מסוכנת? - אני מתכנן לצרוך כמות זו מיום 1 ועד יום 42 - בשביל השקט שלי(מקריאה שלי הבנתי שמתחת למשקל 90 אין צורך לעבור את המינון של 1mg) ?

תודה רבה מראש!!🤘

תודה , כבר קראתי את כל האשכולות הרלוונטים , וביצעתי אקו לב - סתם הפחידו אותי. שוב שלום לכולם
,

רציתי , לפני תחילת הסייקל של הקלן להתייעץ לגבי פרטים אחרונים :

-משקל גוף 84 ק"ג.
-ברשותי קלן במינון 40 מק"ג פר כדור.

day 1:
AM:
חצי כדור קלן
PM:
חצי כדור קלן
3g taurine
400mg potassium
400mg magnesium
2mg ketotifen

Total - 40mcg

*הכוונה שלי היא לחצות את הכדור ל 2 ולחלק אותו במהלך היום (אני יודע שאי אפשר לדעת את המינון המדויק של החומר הפעיל , אבל בכל מקרה מדובר בסה"כ 40 מק"ג יומי. האם יש מחשבה נכונה מאחורי החלוקה ביום הראשון בשביל להפחית את ה'שוק'? האם להמשיך בזה גם בימים 2-4 על עוד אני על 40 מק"ג? ** שוקל להתחיל את היום הראשון עם חצי כדור בלבד אולי**

day 2-4:
AM:

40mcg clen
3g taurine
PM:
400mg potassium
400mg magnesium
2mg ketotife

Total - 40mcg

day 4-8:
AM:

40mcg clen
3g taurine
PM:
40mcg clen
400mg potassium
400mg magnesium
2mg ketotife

Total - 80mcg

day 8-42:
AM:

1.5 כדור
3g taurine
PM:
1.5 כדור
400mg potassium
400mg magnesium
2mg ketotife

Total -120mcg

בכללי:
-מדידת דופק + לחץ דם - כל בוקר לאחר השינה.

*עד עכשיו אני עוקב מספר ימים אחרי לחץ הדם - התוצאות 69\132 על 52
65\127 על 53. האם התוצאות תקינות עד עתה?(לפי הבנתי-כן),האם הערכים אמורים להשאר אותו הדבר בזמן הסייקל? במידה ולא מה הם ערכי המקסימום המוקבלים? 86-90\141-160?

-שתיה מרובה
-תיסוף נתרן לתזונה היומית.

*האם צריכה של 2mg ketotifen על משקל הגוף הנמוך יחסית שלי היא בסדר או מסוכנת? - אני מתכנן לצרוך כמות זו מיום 1 ועד יום 42 - בשביל השקט שלי(מקריאה שלי הבנתי שמתחת למשקל 90 אין צורך לעבור את המינון של 1mg) ?

תודה רבה מראש!!🤘

אהלן,

1. אם עדין לא התחלת את הסייקל אז ניתן להתחיל אותו במינון של 40 מיקרו גרם. אם כבר התחלת עם חצאים גם בסדר העיקר שתתקדם במינון.

2. הדופק בסדר.

3. אם ברשותך מספיק קטוטיפן ויתאפשר לך להתמיד לקחת 2 כדורי קטוטיפן לפני שינה מה כי טוב.

4. אני רואה שעשית שיעורי בית ואתה לוקח ועושה כל מה שצריך על מנת להשמר מתופעות לוואי לא נעימות.

יישר כח, שיהיה בהצלחה.

אהלן,

1. אם עדין לא התחלת את הסייקל אז ניתן להתחיל אותו במינון של 40 מיקרו גרם. אם כבר התחלת עם חצאים גם בסדר העיקר שתתקדם במינון.

2. הדופק בסדר.

3. אם ברשותך מספיק קטוטיפן ויתאפשר לך להתמיד לקחת 2 כדורי קטוטיפן לפני שינה מה כי טוב.

4. אני רואה שעשית שיעורי בית ואתה לוקח ועושה כל מה שצריך על מנת להשמר מתופעות לוואי לא נעימות.

יישר כח, שיהיה בהצלחה.

אייל, קודם כל , תודה רבה על העזרה הרבה ועל ההשקעה!

ברשותך עוד מספר נקודות לא ברורות:

- לא ברור לי נושא הדופק \ לחץ דם המקסימלי אותו אין לעבור - ולבצע הוקדה במינון לאחריו.

- האם כדאי לי להחזיק אספירין בהישג יד כדי למנוע תופעות לוואי כמו כאבי ראש? ואם כן באיזה מינון מומלץ? מה הערך המוסף של אספירין לעומת משככי כאבים אחרים?

-עדיין לא התחלתי את הסייקל, לא הצלחתי להשיג כדורים במינון 20 מק"ג וראיתי שההבדלים בפירמידות די מהותיים לכן חשבתי לחצות את הכדור - לטעמך אין צורך בכך?

שוב - תודה!

אהלן , במידה והתחלתי סייקל קלן שמסתיים בתאריך X ואני רוצה לקטוע אותו באמצע ( יום שישי לסייקל 80 מקג) ולהתחיל אותו מחדש בעוד כמה ימים , וזאת על מנת שיסתיים בתאריך מסוים אחר. האם זה אפשרי ? או שצריך לחכות כמה ימים ואז ?
משתמש בקטוטיפן וממשיך שבוע נוסף \ או לפי הרגשה כללית

אהלן , במידה והתחלתי סייקל קלן שמסתיים בתאריך X ואני רוצה לקטוע אותו באמצע ( יום שישי לסייקל 80 מקג) ולהתחיל אותו מחדש בעוד כמה ימים , וזאת על מנת שיסתיים בתאריך מסוים אחר. האם זה אפשרי ? או שצריך לחכות כמה ימים ואז ?
משתמש בקטוטיפן וממשיך שבוע נוסף \ או לפי הרגשה כללית

במידה והשתמשת בקטוטיפן עד כה, לא קיימת בעיה כלל לרדת מהסייקל ולשוב אליו בעוד מספר ימים אחדים,

במידה והשתמשת בקטוטיפן עד כה, לא קיימת בעיה כלל לרדת מהסייקל ולשוב אליו בעוד מספר ימים אחדים,
אחלה,השתמשתי בקטוטיפן מהיום הראשון ועד ליום השישי והאחרון . אחזור בעוד ארבעה מחדש .

שלום לכולם,
שקלתי עד לפני שנתיים 145 KG שומן ברור, היום אני שוקל 102 ק"ג, 18% שומן.
כבר כמה חודשים עומד על אותו משקל ולא מצליח להוריד גרם, ניסיתי LIPO 6 BLACK הוא עזר ביום הראשון וזהו.
אחרי סבל רב החלטי לאמץ את הלב וולכת על סייקל קלן, אני כבר ביום ה 6 זוג כדורים ביום, מחרתיים 3 כדורים עד לשבועיים.
יש לי כמה שאלות:
1.מתי זה מתחיל לעבוד? תוצאות??
2.אני לוקח כדור קלן ואחרי שעה חצי כדור של אופטלגין 500 (זה עושה לי כאב ראש חבל"ז), האם זה מוריד מהאפקט?
3.זה גורם לי לכאב ברגליים, זה נורמלי?
4. האם אפשר לשתות אספרסו וכמה ביום?

מודה לכולם מראש 😃

שלום לכולם,
כבר כמה חודשים עומד על אותו משקל ולא מצליח להוריד גרם, ניסיתי LIPO 6 BLACK הוא עזר ביום הראשון וזהו.
אחרי סבל רב החלטי לאמץ את הלב וולכת על סייקל קלן, אני כבר ביום ה 6 זוג כדורים ביום, מחרתיים 3 כדורים עד לשבועיים.
יש לי כמה שאלות:
2.אני לוקח כדור קלן ואחרי שעה חצי כדור של אופטלגין 500 (זה עושה לי כאב ראש חבל"ז), האם זה מוריד מהאפקט?

מודה לכולם מראש 😃

שלום לכולם,
יש לי כמה שאלות:

מודה לכולם מראש 😃

1.תוצאות בדרך כלל מגיעות לאחר השבוע ה2-3 ובגלל זה מאוד מומלץ למשוך את הסייקל ל40 יום עם קטוטיפן, בכל מקרה לא תראה תוצאות אם לא תשמור על תזונה נכונה וגרעון קלורי מספק.
2.זה לא מוריד מהאפקט אבל בלי קשר לקלן זה לא מומלץ ולא בריא לקחת כל יום כדור אופטלגין.
3.מה זאת אומרת כאב ברגליים? התכווציות שרירים? אם כן אז אתה יכול לתסף בטאורין ומגנזיום לי אישית זה עזר מאוד.
4.אין בעיה עם אספרסו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית