הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

1.מתי זה מתחיל לעבוד? תוצאות??
תלוי בך .

2.אני לוקח כדור קלן ואחרי שעה חצי כדור של אופטלגין 500 (זה עושה לי כאב ראש חבל"ז), האם זה מוריד מהאפקט?
לא יודע .

3.זה גורם לי לכאב ברגליים, זה נורמלי?
כן,קלן ידוע בגרימתו על התכווצויות בחלקי גוף שונים , נסה הרבה מים וטאורין .

4. האם אפשר לשתות אספרסו וכמה ביום?
באספרסו ללא חלב ועם ממתיק (סטיביה ,סוכרזית ..) יש קלוריה אחת למאה מ"ל זה בסדר,אך קח בחשבון את הקפאין .

אני מתנצל מראש על החזרה על השאלה , אך אני עומד בפתח תחילת הסייקל ומודאג מעניין לחץ הדם:

ביצעתי כ-9 מדידות , בזמנים שונים - ממוצע לחץ הדם הוא 130.14\63.5

אני מבין שלחץ הדם הדיאסטולי תקין , אך לפי מה שקראתי באינטרנט (עברית + אנגלית) לחץ הדם הסיסטולי גבוה ואמור להיות כ-120.

*השאלה שלי היא האם טווח לחץ הדם שלי אכן תקין? (Eyal ענה לי שכן)

*מה הוא טווח לחץ הדם התקין שצריך להיות לאדם בריא?

*מה הוא טווח לחץ הדם אותו אין לעבור (בדגש על בעת שימוש בקלן)

* אציין כי בזמן האחרון ביצעתי 2 בדיקות א.ק.ג(לא קשור למחלות לב) , וכן אקו לב -בבדיקות לא עלו ממצאים חריגים לגבי לחץ דם וכו'.

(אולי זה לא קשור אבל)

לחץ דם 115/65 בערך עם דופק 80 (לא במנוחה טוטאלית אלא אחרי הליכה קצרה מאוד בשיא החום אם זה קשור).
זה נתונים טובים? (חלק אמרו לי לא, אבל לפי האינטרנט זה כן) . (בן 16)

מה ההבדלים בין קלן לונטולין והאם קלן יותר ״מסוכן״ ?

(אולי זה לא קשור אבל)

לחץ דם 115/65 בערך עם דופק 80 (לא במנוחה טוטאלית אלא אחרי הליכה קצרה מאוד בשיא החום אם זה קשור).
זה נתונים טובים? (חלק אמרו לי לא, אבל לפי האינטרנט זה כן) . (בן 16)

מה ההבדלים בין קלן לונטולין והאם קלן יותר ״מסוכן״ ?
לחץ דם תקין נע סביב ה-120/80, ככה שלחץ הדם שלך בסדר גמור.

גם קלן וגם ונטולין הן תרופות הניתנות לאנשים עם בעיות נשימה, שימוש לא מושכל בהן יגרום לך לתופעות לוואי.. (לא משנה בין אם זה קלן או בין אם זה ונטולין) ואני אומר לך את זה מניסיון אישי של שימוש בקלן ואני בערך בגילך..

אין בעיה כלל, הבעיה היחידה תיהינה במידה ותקח את הקלן סמוך לזמן שבו אתה הולך לישון. אך כפי שציינת כדור אחרון ילקח בשעה 4 אחה״צ שזה בסדר גמור.

בהצלחה.
טני מתאמן בשעה 19:00-20:00
ואני לוקח בשעה 8 בבוקר 12 בצהורים 4 בצהורים
תקין?

לחץ דם תקין נע סביב ה-120/80, ככה שלחץ הדם שלך בסדר גמור.

גם קלן וגם ונטולין הן תרופות הניתנות לאנשים עם בעיות נשימה, שימוש לא מושכל בהן יגרום לך לתופעות לוואי.. (לא משנה בין אם זה קלן או בין אם זה ונטולין) ואני אומר לך את זה מניסיון אישי של שימוש בקלן ואני בערך בגילך..
בהוראת רופא כבר לקחתי ונטולין
אבל בגלל בילבול לקחתי 3 מ״ל/מ״ג ביום ולא קרה כלום חוץ מרעידות בידיים

מה ההבדל בגדול בין ונטולין לקלן אם כך?

@Tom @Eyal
אשמח.

למשקל 100 קילו איזה מינון של קטוטיפן אני צריך? ומתי להתחיל איתו (בשבוע השני?)? ומתי לקחת את הכדור, לפני שינה?

@Tom @Eyal
אשמח.
גם קלן וגם ונטולין הם אגוניסטים המאוד דומים בפעולתם (אגוניסטים אלו חומרים הנקשרים לקולטן מסויים ומפעילים אותו).
במינונים דומים, האפקט של שריפת השומן כמו גם תופעות הלוואי יהיה כמעט זהה. ההבדל היחידי המשמעותי בין שני החומרים הוא זמן מחצית החיים. זמן מחצית החיים של הונטולין הוא 4 שעות בערך ואילו של הקלן הוא מעל ל-20 שעות אם אני לא טועה.
דבר זה מצריך תדירות לקיחה מאוד גבוהה של הונטולין לעומת הקלן, מה גם שהונטולין ניתן במשאף ועל מנת להגיע למינונים הנדרשים צריך הרבה מאוד שאיפות לעומת הקלן שמגיע בכדור ומצריך בסך הכל בליעה של שלושה כדורים ביום.. מקווה שעזרתי לך, אם מישהו טיפה יותר מומחה ממני רוצה לתקן או להרחיב בנושא הוא יותר ממוזמן:)

אני מבין שדופק גבוה לא סדיר היא אחת תופעות הלוואי של הקלן.

אני כרגע ביום הראשון לאחר נטילה של סהכ 40 מקג היום - חצי כדור בבוקר וחצי שני כ3 שעות לאחר מכן.

ההרגשה הכללית טובה ,ללא תופעות לוואי כמו כיווצים כאבי ראש וכו - שתיה של כ 7 ליטר להערכתי ותיסוף טאורין ואשלגן.

תופעות הלואי ששמתי לב אליהן הן עליה של מעטה בטמפרטטרת הגוף

בנוסף- ביצעתי אימון אנאירובי ולאחר מכן אירובי עם שעון פולאר. באנאירובי לא הרגשתי משהו חריג - אך כששמתי את רצועת הדופק שמתי לב שהוא כל פעם מראה לי דופק של שנע בין 66-76 , כלומר נע בטווח של 10 פעימות הבדל.

יש לציין שמדדתי לחץ דם והכל נראה בסדר , המד לא התריע על קצת.לב לא סדיר(יש לו פונקציה כזו)

האם.למישהו יש נסיון כזה? זה מדאיג אותי ורציתי לדעת מה לעשות- לרדת מהסייקל לגמרי? להוריד לחצי כדור? מחר ליטול כרגיל?

תודה חברה

גם קלן וגם ונטולין הם אגוניסטים המאוד דומים בפעולתם (אגוניסטים אלו חומרים הנקשרים לקולטן מסויים ומפעילים אותו).
במינונים דומים, האפקט של שריפת השומן כמו גם תופעות הלוואי יהיה כמעט זהה. ההבדל היחידי המשמעותי בין שני החומרים הוא זמן מחצית החיים. זמן מחצית החיים של הונטולין הוא 4 שעות בערך ואילו של הקלן הוא מעל ל-20 שעות אם אני לא טועה.
דבר זה מצריך תדירות לקיחה מאוד גבוהה של הונטולין לעומת הקלן, מה גם שהונטולין ניתן במשאף ועל מנת להגיע למינונים הנדרשים צריך הרבה מאוד שאיפות לעומת הקלן שמגיע בכדור ומצריך בסך הכל בליעה של שלושה כדורים ביום.. מקווה שעזרתי לך, אם מישהו טיפה יותר מומחה ממני רוצה לתקן או להרחיב בנושא הוא יותר ממוזמן:)
זה לא היה במשאף אלא באינהלציה (שאומר שבעצם אפשר לשים מינון מאודדד גבוה ביחד למשאף).

שאלה אחרונה כמה בערך נגיד 4-4.5 מ״ג/מ״ל של ונטולין שווה במק״ג של קלן בכדורים?
אם מישהו יודע

זה לא היה במשאף אלא באינהלציה (שאומר שבעצם אפשר לשים מינון מאודדד גבוה ביחד למשאף).

שאלה אחרונה כמה בערך נגיד 4-4.5 מ״ג/מ״ל של ונטולין שווה במק״ג של קלן בכדורים?
אם מישהו יודע
המינון המתאים לאלבוטרול הוא 4mg כל 3-4 שעות. בכדי לראות תוצאות נאות יש להאריך את תקופת השימוש לכ-5 שבועות ולשם כך נדרש שימוש בקטוטיפן במינון של 2mg/ed לפני השינה בכדי לדחות השבתה של רצפטורי הבטא.

המינון המתאים לאלבוטרול הוא 4mg כל 3-4 שעות. בכדי לראות תוצאות נאות יש להאריך את תקופת השימוש לכ-5 שבועות ולשם כך נדרש שימוש בקטוטיפן במינון של 2mg/ed לפני השינה בכדי לדחות השבתה של רצפטורי הבטא.
לקחתי במקסימום 2 מ״ג כל 3-4 שעות של אלבוטרול (ונטולין). היה 0 תופעות לוואי אולי ממש טיפה רעד בידיים.
בעתיד אני חושב אולי ללכת על קלן ולכן אני מחפש להשוות בין השניים....

ועוד שאלה לגבי הקטטופין האם יש להתחשב במשקל גוף הכולל או במשקל של המסה הרזה בגוף? (כי יש הבדל דרסטי בין נגיד 80 קילו 10% ל-80 קילו 18%).

אני מנסה להבין אם קלן גורם לרגישות\סבילות אינסולין?
אני מוצא מחקרים סותרים. בפורום של לייל טוענים שזה גורם ל-insulin resistence, לכן כדאי להמנע בהעמסת פחמימות, כיוון שזה פוגם בסינתזת הגליקוגן, ומכאן ההמלצה לקחת קלן על דל-פחמימה.

אני מנסה להבין אם קלן גורם לרגישות\סבילות אינסולין?
אני מוצא מחקרים סותרים. בפורום של לייל טוענים שזה גורם ל-insulin resistence, לכן כדאי להמנע בהעמסת פחמימות, כיוון שזה פוגם בסינתזת הגליקוגן, ומכאן ההמלצה לקחת קלן על דל-פחמימה.
עשית סלט... תעשה חיפוש בפורום, כבר התייחסתי לנושא ההעמסה. בנוגע לפיתוח עמידות לאינסולין בפרוטוקול רגיל, בהחלט לא.

לקחתי במקסימום 2 מ״ג כל 3-4 שעות של אלבוטרול (ונטולין). היה 0 תופעות לוואי אולי ממש טיפה רעד בידיים.
בעתיד אני חושב אולי ללכת על קלן ולכן אני מחפש להשוות בין השניים....

ועוד שאלה לגבי הקטטופין האם יש להתחשב במשקל גוף הכולל או במשקל של המסה הרזה בגוף? (כי יש הבדל דרסטי בין נגיד 80 קילו 10% ל-80 קילו 18%).
קטוטיפן במינון של 2mg/ed מכסה את כל קטגוריות המשקל (גם לוחמי סומו).

עשית סלט... תעשה חיפוש בפורום, כבר התייחסתי לנושא ההעמסה. בנוגע לפיתוח עמידות לאינסולין בפרוטוקול רגיל, בהחלט לא.
משהוא קטן נרטב לי הקלאן חחחחחח
עכשיו הכדורים יוצאים מפוררים יש בעיה עם זה לשתות אותם בבום עם מים או משהוא

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית