הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

שלום לכולם.אודה לכם להסבר האם יש צורך/כדאי לבצע העמסה בזמן שימוש בקלן?
לא העמסתי כמעט שבועיים..

שלום לכולם.אודה לכם להסבר האם יש צורך/כדאי לבצע העמסה בזמן שימוש בקלן?
לא העמסתי כמעט שבועיים..

אפשר לבצע העמסה, אך ביום העמסה אין לצרוך קלן ומנגד עליך להמשיך לצרוך את הקטוטיפן.

בהצלחה.

שמעתי פה כבר כמה פעמים חבר'ה שאמרו שתום פעם הסביר למה לא מבצעים העמסה עם קלן אם מישהו יכול הוסיף קישור של ההסבר הזה יהיה מעולה @Tom שמעתי פה כבר כמה פעמים חבר'ה שאמרו שתום פעם הסביר למה לא מבצעים העמסה עם קלן אם מישהו יכול הוסיף קישור של ההסבר הזה יהיה מעולה @Tom

השבוע התחלתי סייקל של קלן, וחלק מהתופעות לוואי של השורף הזה הוא כאבי ראש שאותם אני באמת מרגיש

השאלה שלי אם מותר לי בזמן הסייקל של הקלן ליטול כדורים נגד כאבי ראש כמו אדויל/אופטלגין ?

אם אפשר רק אנשים שמבינים.. תודה

שמעתי פה כבר כמה פעמים חבר'ה שאמרו שתום פעם הסביר למה לא מבצעים העמסה עם קלן אם מישהו יכול הוסיף קישור של ההסבר הזה יהיה מעולה @Tom שמעתי פה כבר כמה פעמים חבר'ה שאמרו שתום פעם הסביר למה לא מבצעים העמסה עם קלן אם מישהו יכול הוסיף קישור של ההסבר הזה יהיה מעולה @Tom

ציטוט של תום:

קלן משמר רמות ATP בתא באופן מלאכותי ולכן מייתר את סוג החלבון הרגיש לאינסולין ושאמור להעביר את הפחמימה דרך הממברנה. מדובר בתהליך שקורה בכל מקרה עקב פעילות הקלן על רצפטורי הבטא (הווה אומר שייתכן ותיפגע ההתאוששות מאימון עצים מאחר ורמות ה-ATP אינן יורדות מתחת לסף מספק).
השאלה איך זה קשור בהעמסה?
עקב חוסר בעליית בחלבון המתאים נפגע סינטוז הגליקוגן.לפיכך ניתן לאמר שזה פשוט הופך את ההעמסה לבלתי אפקטיבית ו/או מיותרת.

אהה לא קריטי הייתי בטוח זה דופק איזה ריבאונד או משהו לא מתאים , תודה רבה אחי עזרת לי מאוד וגרמת לי שקט נפשי

יש בעיה ליטול כדורים נגד כאבי ראש (אדויל, אופטלגין וכו') בזמן סייקל של קלן?

פשוט התופעת לוואי שהכי מפריעה לי כרגע היא הכאבי ראש האלו..

יש בעיה ליטול כדורים נגד כאבי ראש (אדויל, אופטלגין וכו') בזמן סייקל של קלן?

פשוט התופעת לוואי שהכי מפריעה לי כרגע היא הכאבי ראש האלו..

לא יזיק, אך עליך לדעת למתן את השימוש במשכחי כאבים.

חברה תאילנדית בשם la anabolic מישהו מכיר/התנסה

כדורים של 0.04 הדילר טוען שרפואי אני לא מבין בזה כל כך פעם ראשונה שאננ קונה חברה תאילנדית בשם la anabolic מישהו מכיר/התנסה

כדורים של 0.04 הדילר טוען שרפואי אני לא מבין בזה כל כך פעם ראשונה שאננ קונה

לגבי חיקויים/ זיופים..ברור שעדיף לקנות:stop-26:✋🛑✋ מבן אדם אמין...קצת קשה פה בארץ אבל זה עדיין ברור...
אבל בגדול מאיפה אני יכול לדעת אם זה סתם חארטה או שזה אמיתי....שמעתי על אדם ששילם 300שקל בשביל חיקוי ועל עוד אחד ששילם מחיר דומה עבור סוכרזית: אני דואל כי לא ראיתי את המוצר....גם אברת חלבון אפשר לזייף אם האדם מולך לא מבין בשיט גם קריאטין....אבל בגלל נגישות.הקשה שיש לקלן פה זה בעייתי

לגבי חיקויים/ זיופים..ברור שעדיף לקנות:stop-26:✋🛑✋ מבן אדם אמין...קצת קשה פה בארץ אבל זה עדיין ברור...
אבל בגדול מאיפה אני יכול לדעת אם זה סתם חארטה או שזה אמיתי....שמעתי על אדם ששילם 300שקל בשביל חיקוי ועל עוד אחד ששילם מחיר דומה עבור סוכרזית: אני דואל כי לא ראיתי את המוצר....גם אברת חלבון אפשר לזייף אם האדם מולך לא מבין בשיט גם קריאטין....אבל בגלל נגישות.הקשה שיש לקלן פה זה בעייתי
הבן אדם שאני קונה ממנו אני חושב שאמין אבל הבנתי שקלן זה קלן והשוני בין החברןת זה התופעות לוואי ואני מעדיף לשלם עוד קצת כסף בשביל חברה טובה יותר הבעיה זה שאין לי ממי להביא חוץ ממנו והוא גם צילם לי תמונות של הכדורים והם לא בקופסא או משהו פשוט המוו כדורים עגולים לבנים בערימה

הבן אדם שאני קונה ממנו אני חושב שאמין אבל הבנתי שקלן זה קלן והשוני בין החברןת זה התופעות לוואי ואני מעדיף לשלם עוד קצת כסף בשביל חברה טובה יותר הבעיה זה שאין לי ממי להביא חוץ ממנו והוא גם צילם לי תמונות של הכדורים והם לא בקופסא או משהו פשוט המוו כדורים עגולים לבנים בערימה

לא מכיר באופן אישי את החברה,

הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי הרבה תוצאות ודיונים מפורומים בחול - כולל איך נראים הכדורים, ביקורות וכו'... ממליץ לך להריץ חיפוז בגוגל גם

לא מכיר באופן אישי את החברה,

הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי הרבה תוצאות ודיונים מפורומים בחול - כולל איך נראים הכדורים, ביקורות וכו'... ממליץ לך להריץ חיפוז בגוגל גם
סבבה אחי תודה אני אחפש גם בגוגל כמה שאפשר

בכל מקרה אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע

לקחתי כדור ראשון לפני שעתיים ואני הרגשתי קצת דופק גבוה בהתחלה אבל אני לא יודע אם זה מהלחץ או מהכדור והרעידות קצת באצבעות חוץ מזה כלום ואני גם לא יודע אם הרעידות זה מהכדור או פשוט אני מסתכל כל הזמן על הידיים והן רועדות (פסיכולגית כאילו)

תוך כמה זמן אני אמור להרגיש את כל התופעות כדי להיות בטוח שלא עבדו עליי עם הקלן

כמה דופק יש לך? לי יש דופק גבוה מאוד במנוחה ושאני לחוץ בכלל ..

הדופק שלי נע בין 75-90 ואני בלי סייקל של כלום ולא לוקח שום דבר.

הדופק גבוה לא יודע כמה בדיוק אבל גבוה

הרעידות ביידיים לא מפסיקות כבר 3 ימים לוקח לי שעה לכתוב בפלאפון חחח אבל חוץ מזה אני לא מרגיש שדרסה אותי משאית או כאבי ראש וסחרחורות

היום העלתי את המינון ל0.80 ומבחינת תופעות לוואי כרגע הכל בסדר גמור דרך אגב מה לדעתכם עדיף שבועיים קלן שבועיים יוהמבין שבועיים קלן

או פשוט למשוך 35 יום עם קטוטיפן?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית