הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

מתחיל PSMF, שוקל לתסף באפדרין או קלן..
מה יהיה הכי יעיל לדיאטה הזו? וגם מה יותר בטוח? מתכנן לעשות אותה למשך 6 שבועות. (אירובי 3 פעמים בשבוע, 30-40 דקות כל אימון)
לדעתי עדיף אפדרין בגלל הצריכת קלוריות הקטנה בדיאטה זה ידכא לך את הרעב מצד שני הקלן ישמור לך יותר על המסת שריר

איזה שורף שומן לדעתכם הכי נוח יעיל והכי פחות מזיק ?

סתם עדכון :
משתמש בקלן (vermodje)

תופעות לוואי :
לחץ דם גבוהה (דפיקות לב מואצות לעתים)
רעידות בידיים (בשעות הראשונות של הנטילה)

ושכחתי לקחת היום את מגנזיום וקרה לי הנורא מכל : התכווצותת שרירררררר (אאאאאאאאאאאאווווווצצצצצצצצצצ')

חוץ מזה הכל טוב ,לדעתי אין מה לפחד להשתמש 😃 ,זה לא שהתופעות לוואי כאלה נוראיות( לפחות אצלי ...)

קלן הוא קטבולי בזמן pct?
תום הרגתה אותי עם הבחור שם למעלה "תלוי כמה אתה סטלן״ חחחחחח

אני נוהג לקחת את שלושת כדורי הקלן בזמן ארוחת הבוקר כשקם,עם כוס קפה.האם יש בעיה לטול קלן יחד עם ארוחה?שתיה חמה?
תודה.

יש לי קלן 40 מ"ג של ורמודג' שמספיק ל3 סייקלים של 2 שבועות, ועכשיו רכשתי קטוטפן? 30 כדורים, האם להמשיך את הסייקל לסביבות 5-6 שבועות עם הקטוטיפן? ומבחינת תזונה איך לפעול, שוקל 85 לקחת כדור 1 כל יום אחרי ה14 נכון?
ומבחינת תזונה לעשות תזונה מקפידה של חיטוב נניח בבוקר יוגורט בצהריים חזה עוף אחרי צהריים תפוח ערב טונה(אחרי אימון) ? (זה בסדר בסגנון הזה או שצריך משהו מיוחד)

אחרי שבוע וקצת עם הקלן השגתי היום קטוטיפן (אני מקווה)

על הקופסא רשום פרופיטן השאלה שלי אם זה אותו דבר או שאני אחזיר למי שקניתי ממנו
אחרי שבוע וקצת עם הקלן השגתי היום קטוטיפן (אני מקווה)

על הקופסא רשום פרופיטן השאלה שלי אם זה אותו דבר או שאני אחזיר למי שקניתי ממנו
מישהו?
אני חייב להיות בטוח לפני שאני מתחיל

קלן זה פשוט כל כך נוח ומהיר, שלא תחשוב שזה מעורר פלאים.
אבל כל כך כייף לא להתקע בחיטוב ושמור על יותר מסת שריר ואין לי תופעות לוואי הכל תקין
פשוט עורר בי ניסים.

הילד בן 16.

טוב אז ככה שברתי את הרגל חברים , אני עם גבס ולא מתאמן במכון , קניתי משקולות יד שיהיה לי לתקופה ועושה סוג של דל פחמימה כדי לא לעלות בשומן (הייתי במסה עד לפני השבר (שבועיים) במקרה הטוב יש לי עוד חודש להיות ככה וחשבתי שאולי קלן יעזור לשמר את השריר וימעזר עליה בשומן , השאלה אם קלן לא יפגע באיחוי השבר ? הרעיון שלי נישמע סביר (אולי ארד באחוז שומן לקראת הסייקל אפילו 🤡

חברים

למישהו יצא להשתמש בוורמודג' בזמן האחרון? אם כן לאילו מינונים הגעתם ?
האם עברתם את ה-120?

התחלתי קלן אתמול והיום קיבלתי אנטיביוטיקה רפאפן בגלל כאבי גרון. יש בעיה עם צריכה של שניהם יחד?

לדעתי עדיף אפדרין בגלל הצריכת קלוריות הקטנה בדיאטה זה ידכא לך את הרעב מצד שני הקלן ישמור לך יותר על המסת שריר

אחלה, תודה.

למרות שאחרי התייעצויות אני חושב שאלך על קלן.. השאלה אם שבועיים של שימוש בקלן
מתוך בעצם 6 שבועות חיטוב יניבו לי תוצאות טובות יותר מאשר שימוש ממושך באפדרין לאורך כל החיטוב?

התחלתי קלן אתמול והיום קיבלתי אנטיביוטיקה רפאפן בגלל כאבי גרון. יש בעיה עם צריכה של שניהם יחד?

ממליץ לך לסיים את הטיפול האנטיביוטי ולאחר מכן לחזור לקלן.

אחלה, תודה.

למרות שאחרי התייעצויות אני חושב שאלך על קלן.. השאלה אם שבועיים של שימוש בקלן
מתוך בעצם 6 שבועות חיטוב יניבו לי תוצאות טובות יותר מאשר שימוש ממושך באפדרין לאורך כל החיטוב?

לאחר כשבועיים תצטרך לרדת מהקלן, וזה בדיוק הזמן שבו תתחיל לראות תוצאות. לכן חבל אם אינך מתכוון למשוך את הסייקל בתוספת קטוטיפן. לכן אפדרין בקייס הזה עדיף.

בהצלחה.

תודה אייל, אבל השאלה כמה זה "סיכון" לתסף קטוטיפן לאחר שבועיים ולמשוך את זה לשבועיים נוספים..?
זאת אומרת, למה לא להמליץ פשוט לקחת קטוטיפן ופשוט להאריך את הסייקל של הקלן? (אני מניח שהסיבה תהיה התופעות לוואי שלא קל לעמוד בהן לאורך זמן?)

בכל מקרה, אקח את עצתכם ובמידה ואני לא אשתמש בקטוטיפן אני אלך על אפדרין..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית