הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

בעקרון, הבנתי שקלן זה פחות התעסקות עם הגוף מאשר אפדרין.. תקנו אותי אם אני טועה, כי לא כ"כ מצאתי מידע על זה, הסתמכתי על מה שאנשים אמרו.. (גם לא כ"כ היה בהישג יד, הקלן היה יותר זמין)

בכל מקרה, אני רואה את זה בתור "פוש" לחיטוב ולא כמשהו שיעשה לי את החיטוב, אז אני לא בונה על זה יותר מידי, אני נטו מקפיד על התזונה והאימונים
ואם הקלן יגביר את התוצאות אז למה לא.. הכי הרבה, שבועיים הפסקה ואז עוד שבועיים סייקל ונראה איפה אני אעמוד..

בכל מקרה חברים, כבר יומיים מאז תחילת הסייקל.. הרגשתי קצת את החום גוף עולה, טיפה רעידות בידיים אבל לא משהו יותר מידי רציני.. נראה איך יהיה בהמשך...

קודם כל, בחיים אל תסתמך על מה שאנשים אומרים.. תמיד תחקור בעצמך ואחרי שחקרת תחקור עוד פעם! לגבי האפרדין אני לא מתעסק אז אני לא רוצה להטעות. וזה היה די צפוי שלא תקשיב אבל בכל מקרה שיהיה בהצלחה:)

קודם כל, בחיים אל תסתמך על מה שאנשים אומרים.. תמיד תחקור בעצמך ואחרי שחקרת תחקור עוד פעם! לגבי האפרדין אני לא מתעסק אז אני לא רוצה להטעות. וזה היה די צפוי שלא תקשיב אבל בכל מקרה שיהיה בהצלחה:)
אני כבן אדם תמיד חוקר וחוקר על כל דבר לפני שאני עושה אותו, או סתם להעשיר את הידע.. בפעם הזאת כנראה המחסום הפסיכולוגי "נשבר"
ודיי רציתי להמשיך את החיטוב עם תוסף מסוים שיקצר קצת את הדרך, במקרה הזה זה היה אפדרין או קלן ולא ראיתי כ"כ הבדל ביניהם פרט לזה שקלן קצת יותר חזק..
אז אמרתי לעצמי למה לא..

Anyway, המון תודה לך.. שתדע שראיתי את התגובה שלך באותו בלילה ועד הרגע בבוקר שהתחלתי עם הקלן הייתי בהתלבטויות קשות..

הקטע עכשיו שאני שובר את הראש אם לעשות צ'יט פעם בשבוע או לא, אני לא אקח קלן אם אני אעשה צ'יט, אבל ההמלצה לסייקל היא ל14 יום..
וזה כאילו מתארך ל16 ימים אם אתה מבין אותי כי יוצא לי 2 צ'יטים לכל הסייקל.. השאלה מה יהיה מבחינת הרצפטורים? האם זה נטו ימי שימוש או שזה שבועיים שהחומר נמצא בגוף ולא משנה מה?..

אני כבן אדם תמיד חוקר וחוקר על כל דבר לפני שאני עושה אותו, או סתם להעשיר את הידע.. בפעם הזאת כנראה המחסום הפסיכולוגי "נשבר"
ודיי רציתי להמשיך את החיטוב עם תוסף מסוים שיקצר קצת את הדרך, במקרה הזה זה היה אפדרין או קלן ולא ראיתי כ"כ הבדל ביניהם פרט לזה שקלן קצת יותר חזק..
אז אמרתי לעצמי למה לא..

Anyway, המון תודה לך.. שתדע שראיתי את התגובה שלך באותו בלילה ועד הרגע בבוקר שהתחלתי עם הקלן הייתי בהתלבטויות קשות..

הקטע עכשיו שאני שובר את הראש אם לעשות צ'יט פעם בשבוע או לא, אני לא אקח קלן אם אני אעשה צ'יט, אבל ההמלצה לסייקל היא ל14 יום..
וזה כאילו מתארך ל16 ימים אם אתה מבין אותי כי יוצא לי 2 צ'יטים לכל הסייקל.. השאלה מה יהיה מבחינת הרצפטורים? האם זה נטו ימי שימוש או שזה שבועיים שהחומר נמצא בגוף ולא משנה מה?..

המחצית חיים של החומר היא בערך 35 שעות ככה שגם אם אתה לא לוקח יום אחד החומר עדיין בדם. כשאתה אומר צ'יט אתה מתכוון לארוחה שתכנס בתפריט או ליום שלם של צ'יט/העמסה? ואל תמשוך בשום אופן מעבר ל14 יום בלי קטו

המחצית חיים של החומר היא בערך 35 שעות ככה שגם אם אתה לא לוקח יום אחד החומר עדיין בדם. כשאתה אומר צ'יט אתה מתכוון לארוחה שתכנס בתפריט או ליום שלם של צ'יט/העמסה? ואל תמשוך בשום אופן מעבר ל14 יום בלי קטו
ארוחה שנכנסת בתפריט בעקרון, בגדול זה או כמה משולשי פיצה או המבורגר ואיזה בירה.. אני גם מפחית קצת בארוחות באותו היום..
השאלה אם זה קריטי?
וכשאתה אומר לא למשוך מעבר ל14 יום זה דיי בעייתי כי אז יוצא שאני "מפסיד" מינונים וכדורים בסייקל.. כאילו מקצר יומיים של 120 מ"ג לקראת הסוף..

ארוחה שנכנסת בתפריט בעקרון, בגדול זה או כמה משולשי פיצה או המבורגר ואיזה בירה.. אני גם מפחית קצת בארוחות באותו היום..
השאלה אם זה קריטי?
וכשאתה אומר לא למשוך מעבר ל14 יום זה דיי בעייתי כי אז יוצא שאני "מפסיד" מינונים וכדורים בסייקל.. כאילו מקצר יומיים של 120 מ"ג לקראת הסוף..

אם זה נכנס בתפריט אז אני לא רואה סיבה להפסיק עם הקלן, אני לא רואה שום סיבה אחרת להפסיק עם קלן ליום ולהמשיך בכללי.

אם זה נכנס בתפריט אז אני לא רואה סיבה להפסיק עם הקלן, אני לא רואה שום סיבה אחרת להפסיק עם קלן ליום ולהמשיך בכללי.
אז אחלה.. כי בסופו של דבר זה לא העמסה או משהו כזה.. אני פשוט אפחית בקלוריות לאותו יום.. ואולי אפילו יצא מצב שאני עדיין אהיה בגרעון קלורי.. השאלה זה אם קצת בירה לא תזיק? אין לי בעיה לוותר אם זה באמת שילוב לא טוב.. כי אחרי הכל החומר עדיין יהיה בדם כשאני אשתה את הבירה.. (מדובר על שליש או חצי)

במידה ואני לא אקח קלן באותו יום, האם ככה זה יהיה בסדר? -
ראשון - רביעי - מינון של 40
חמישי צ'יט
ולאחר מכן יום שישי כבר עולה למינון של 80..

אז כאילו יוצא שהסייקל מתארך ביומיים(אבל המינונים והכדורים בדיוק אותו הדבר)

בכל אופן, תודה רבה אחי! עזרת הרבה. 😃

אז אחלה.. כי בסופו של דבר זה לא העמסה או משהו כזה.. אני פשוט אפחית בקלוריות לאותו יום.. ואולי אפילו יצא מצב שאני עדיין אהיה בגרעון קלורי.. השאלה זה אם קצת בירה לא תזיק? אין לי בעיה לוותר אם זה באמת שילוב לא טוב.. כי אחרי הכל החומר עדיין יהיה בדם כשאני אשתה את הבירה.. (מדובר על שליש או חצי)

במידה ואני לא אקח קלן באותו יום, האם ככה זה יהיה בסדר? -
ראשון - רביעי - מינון של 40
חמישי צ'יט
ולאחר מכן יום שישי כבר עולה למינון של 80..

אז כאילו יוצא שהסייקל מתארך ביומיים(אבל המינונים והכדורים בדיוק אותו הדבר)

בכל אופן, תודה רבה אחי! עזרת הרבה. 😃

כמו שכבר אמרתי אין שום סיבה להאריך את הסייקל מעבר ל14 יום.
החומר עדיין יהיה בדם ככה שזה לא נותן כלום והנזק שיגרם לרצפטורים יהיה גדול יותר, להגיד לך שיכולות בוודאות שזה יצור בעיות? לא בטוח, כבר שמעתי על אנשים שמשכו סייקל בלי קטו למשך 3 שבועות והכל היה בסדר. אבל בכל זאת ההמלצה שלי היא לא לשחק עם זה ולא לעבור את ה14 יום בשום מצב, כנ''ל לגבי הבירה, סביר להניח שיהיה בסדר, אבל אל תסתמך על זה! אתה כבר מריץ סייקל של כולה שבועיים תנסה להמנע משטויות ולעשות אותו כמו שצריך.. כנ''ל בציט תכניס אותו לתפריט היומי או שתוותר עליו, כל כך קשה בשבועיים בלי פיצה/המבורגר?

כמו שכבר אמרתי אין שום סיבה להאריך את הסייקל מעבר ל14 יום.
החומר עדיין יהיה בדם ככה שזה לא נותן כלום והנזק שיגרם לרצפטורים יהיה גדול יותר, להגיד לך שיכולות בוודאות שזה יצור בעיות? לא בטוח, כבר שמעתי על אנשים שמשכו סייקל בלי קטו למשך 3 שבועות והכל היה בסדר. אבל בכל זאת ההמלצה שלי היא לא לשחק עם זה ולא לעבור את ה14 יום בשום מצב, כנ''ל לגבי הבירה, סביר להניח שיהיה בסדר, אבל אל תסתמך על זה! אתה כבר מריץ סייקל של כולה שבועיים תנסה להמנע משטויות ולעשות אותו כמו שצריך.. כנ''ל בציט תכניס אותו לתפריט היומי או שתוותר עליו, כל כך קשה בשבועיים בלי פיצה/המבורגר?
סבבה, לקחתי לתשומת ליבי.
ואין לי בעיה לעשות את זה בלי צ'יטים, הקטע שלייל מקדונלד מציין שיש צורך לעשות את הארוחות צ'יט או העמסות בPSMF מכל מיני סיבות, למרות שהוא לא מציין מה הרלוונטיות בכל הנוגע לשימוש בקלן או אפדרין..
אבל בסדר, כנראה שנוותר על הצ'יט ונסיים את השבועיים כמו שצריך..

סבבה, לקחתי לתשומת ליבי.
ואין לי בעיה לעשות את זה בלי צ'יטים, הקטע שלייל מקדונלד מציין שיש צורך לעשות את הארוחות צ'יט או העמסות בPSMF מכל מיני סיבות, למרות שהוא לא מציין מה הרלוונטיות בכל הנוגע לשימוש בקלן או אפדרין..
אבל בסדר, כנראה שנוותר על הצ'יט ונסיים את השבועיים כמו שצריך..

בנוגע לדיאטה הספציפית הזאת אין לי מושג, לא רוצה להגיד סתם אולי תום ידע לענות לך @Tom

הי לכולם.!
בראשותי כדורי קלן כ100 כדורים שקניתי ואני רוצה לשמור אותם עד לתקופת החיטוב.. השאלה שלי זה כמה זמן אני יכול לשמור אותם בלי שיקרא להם משהו?
יש לזה תאריך תפוגה?
זה מתקלקל? מאבד אפקט?
ובאיזה מקום הכי טוב לאחסן את זה?
את החיטוב שלי כנראה אבצע רק בעוד כ 5 חודשים פלוס..
תודה רבה לעונים!

טוב חבר'ה היום העלתי למינון של 80 מק"ג.. עד עכשיו הכל סבבה.
כנראה שאני כן אעשה צ'יט, אני אתגבר קצת באירובי כדי שיהיה סבבה עם הגרעון והכל.. לא מאמין שזה יפגע בסייקל..

ד"א, בסיום השבועיים - מה אתם ממליצים, לחכות שבועיים ואז להתחיל עוד סייקל קלן או לעבור לאפדרין ולרוץ עם החיטוב בסבבה(או פשוט להמשיך בלי כלום) ולהגיע עד 16-18% ואז לתת עוד סייקל של קלן?

כנראה שאני כן אעשה צ'יט, אני אתגבר קצת באירובי כדי שיהיה סבבה עם הגרעון והכל.. לא מאמין שזה יפגע בסייקל..

ד"א, בסיום השבועיים - מה אתם ממליצים, לחכות שבועיים ואז להתחיל עוד סייקל קלן או לעבור לאפדרין ולרוץ עם החיטוב בסבבה(או פשוט להמשיך בלי כלום) ולהגיע עד 16-18% ואז לתת עוד סייקל של קלן?
לא אל תעבור לאפדרין זה עובד על אותם הרצפטורים ואתה צריך לתת להם להתאושש אם יש לך קטוטיפן אז תקח כל יום לפני השינה 1/2 מ"ג תלוי במשקל ותמשוך ל40 יום
האם הקלן גורם לצבירת נוזלים..?
בדיוק להפך הוא מייבש לך תתחת

זה הקטע.. שאין לי קטוטיפן, אם אני אצליח להשיג עד תום השבועיים אני אמשוך את הסייקל..
לפי איך שזה נראה עכשיו אני לא אצליח להשיג.. לכן כרגע התכנון הוא לסיים את השבועיים, לתת שבועיים-שלוש מנוחה ולעבור לתפריט חיטוב
רגיל (אני עכשיו בPSMF) ואז לחזור לעוד שבועיים של PSMF + קלן..

אלא אם כן יש לכם המלצה אחרת עבורי..

אתה רואה שינוי משמעותי מאז תחילת השימוש?

אתה רואה שינוי משמעותי מאז תחילת השימוש?
אפשר להגיד שכן.. מרגיש יותר יבש, רואה ירידה במותניים ובעיקר בבטן (חולצות שלא עלו וכאלה), קצת רגליים, קצת בפנים.. אז בנתיים סבבה..
לא יודע אם זה נטו הקלן כי אני גם בדיאטה יחסית חריפה אבל כן מרגיש שיש בוסט ואני כולה 4 ימים עם זה..

קלן בצבע ורוד? אין אפשרות לחצות את הכדור כי הוא קטן מאוד....
משהו מכיר?

צבע ורוד..... איזו חברה ? לא ניתקלתי.. אל תידאג קלן לא יזייפו לך
יש מישהו שבאמת חושב שקלן בלי משו אנבולי ,אירובי מסיבי, ותזונה נקייה יעוזר?!?!?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית