אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

ברור שיש הקפדה 100 אחז. 27_7 על תפריט ואימונים!

לגבי לייב 52 במידה וארצה לשלב אותו ולהמשיך את הסייקל יותר מ14 ימים...מתי להתחיל לקחת את הלייב 52?

ברור שיש הקפדה 100 אחז. 27_7 על תפריט ואימונים!

לגבי לייב 52 במידה וארצה לשלב אותו ולהמשיך את הסייקל יותר מ14 ימים...מתי להתחיל לקחת את הלייב 52?
כדי למשוך את הסייקל צריך קטוטיפן ולא ליב52

קראתי די הרבה תשובות ושאלות כאן ונוצר הרושם מאנשים שמבינים בחומר הנ"ל שסייקל של שבועיים קלן זה בעצם בזבוז?או מיותר?!
הרוב פה ממליצים על תקופה של 6 שבועות עם קטוטיפן.. השאלה שלי זה האם סייקל שבועיים רגיל של קלן שהולך ועולה מ 40 מ"ג עד 120 יהיה אפטיבי?

קראתי די הרבה תשובות ושאלות כאן ונוצר הרושם מאנשים שמבינים בחומר הנ"ל שסייקל של שבועיים קלן זה בעצם בזבוז?או מיותר?!
הרוב פה ממליצים על תקופה של 6 שבועות עם קטוטיפן.. השאלה שלי זה האם סייקל שבועיים רגיל של קלן שהולך ועולה מ 40 מ"ג עד 120 יהיה אפטיבי?
אני עוד מעט סוגר חודש עם הקלן והקטוטיפן לא יודע אם אני דוגמא טובה כי די נשבר לי מהחיטוב אז התזונה שלי הייתה די לקויה

אבל התוצאות שאני רואה זה בוסט אדיר בשבועיים הראשונים ואז הקצב יורד לדעתי שבועיים שבועיים זה יותר עדיף יותר מסודר ויותר חסכוני בהרבה

שבועיים חיטוב חזק העמסה ואז שבועיים חיטוב עדין יותר

אפשר גם להריץ יוהמבין בשבועיים האלה ולהפתר משומן עיקש

לא יודע אם אני מסכים שזה מיותר או בזבוז.
ממה שאני הבנתי קלן רץ טוב בעיקר בשבועיים הראשונים, לאחר מכן כשמתחילים לתסף בקטוטיפן הבנתי שההשפעה של הקלן יורדת קצת.

בתכלס, קראתי הרבה, והרבה אנשים עשו את הסייקל הקלאסי של שבועיים on שבועיים off והם ראו אחלה תוצאות.

בכל אופן, אני אישית גם מריץ ככה אז בתום השבועיים נראה כמה זה עזר.. (למרות שאני דוגמא פחות טובה, כי אני על אחוז שומן דיי גבוה, אולי בסייקל הבא אני אראה תוצאות יותר טובות כשאני אהיה על אחוז שומן נמוך יותר)

זה גם המון תלוי לפי דעתי בתזונה שלך ובאימונים והמטרות שלך.. יש מקרים שעדיף אפדרין, יש מקרים שעדיף קלן.. (או יוהמבין)

נערך לאחרונה:
אפשר לקחת קבלן כשורה הםעילוץ הגופנים שאני מבצע היא ריצות ארוכות, קרוספיט וספרינטים ורוב הזמן נמצא על דופק גבוה?

עדכון קטן -
ביומיים - שלושה האחרונים לא הרגשתי כמעט את התופעות לוואי של הקלן - זה אומר משהו? (בימים האחרונים המינון הועלה ל80 מק"ג)

היום העלתי ל120 מק"ג.. ביום שבת אני מסיים..

כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא מהנעוץ בנושא שורפי שומן ואפילו מהמאמר בפורטל:
1. נטילה לפני\אחרי אוכל? זה משנה?
2. האם יש בעיה בשילוב של קלן עם תוספי תזונה כמו קפאין, אומגה 3, קריאטין, מגנזיום, אבץ, מולטיויטמין?
3. האם יש בעיה בצריכת קלן בזמן שתפקודי הכבד והכלייה אינם תקינים?
4. ניתן לשלב קלן במהלך סייקל שמכיל טסט' אנתת\פרופ בלבד?
5. האם הנטילה היומית היא חד-פעמית? זאת אומרת, גם כשאגיע ל-120 מק"ג או אפילו יותר, אני אמור לקחת את כל הכדורים במכה אחת?
6. אפשר לקחת לאחר אימון? למשל, לעשות אירובי בבוקר, כשעה לאחר מכן לקחת את הקלן וכ-9 שעות לאחר מכן אימון כוח?

אני חושב שיש תשובות להכל

1.לא משנה....כמה שיותר רחוק מזמן שאתה הולך לישון_על הבוקר עדיף
2,אין בעיה לדעתי...עדיף גם לקחת בערב אבץ ומגנזיום לגבי מולטיויטמין אומגה 3 אני פחות יודע...
4.
5אין בעיה יחד ועדיף לחלק כל 3_4שעת
6אין. בעיה...

חכה בכל אופן לתשובות נוספות

אני חושב שיש תשובות להכל

1.לא משנה....כמה שיותר רחוק מזמן שאתה הולך לישון_על הבוקר עדיף
2,אין בעיה לדעתי...עדיף גם לקחת בערב אבץ ומגנזיום לגבי מולטיויטמין אומגה 3 אני פחות יודע...
4.
5אין בעיה יחד ועדיף לחלק כל 3_4שעת
6אין. בעיה...

חכה בכל אופן לתשובות נוספות
דווקא לא. עברתי על הנעוץ מספר פעמים וגם על המאמר בפורטל. תודה על המידע.

האם יש צורך בלהרים כבד בסייקל קלן? טווח חזרות של 5-8 עם משקל כבד
או טווח חזרות 12-15 עם משקל קל

אני עושה 8 חזרות, 30-40 דקות אירובי ובלי פחמימה (שישי בערב ושבת אוכל פחמימה).

יש לי שאלה האם שימוש בקלן ללא קטוטיפן יהיה אפקטיבי עדיין?
הכוונה שבועיים ואז שבועיים הפסקה וכך הלאה..

קלן בצבע ורוד? אין אפשרות לחצות את הכדור כי הוא קטן מאוד....
משהו מכיר?
אני מכיר,הוא נקרא קלן תאילנדי (לא בטוח שהוא תאילנדי,אבל זה מה שאומרים)
כדור טוב,עובד במאה אחוז,פחות תופעות לוואי מבלקן.

אני מכיר,הוא נקרא קלן תאילנדי (לא בטוח שהוא תאילנדי,אבל זה מה שאומרים)
כדור טוב,עובד במאה אחוז,פחות תופעות לוואי מבלקן.
עד בלקן !! אם פחות תופעות לקלן זה פשוט פחות חומר...., האמת שלבלקן יש בכדורים 3% יותר חומר פעיל בבדיקה שקראתי באינטרנט, ופועל מצוין יותר מרמודז׳ה רדג׳אי והסיני... והבלקן המזויף לקחתי פעם הוא overdose ברמות.

עד בלקן !! אם פחות תופעות לקלן זה פשוט פחות חומר...., האמת שלבלקן יש בכדורים 3% יותר חומר פעיל בבדיקה שקראתי באינטרנט, ופועל מצוין יותר מרמודז׳ה רדג׳אי והסיני... והבלקן המזויף לקחתי פעם הוא overdose ברמות.
סליחה טעות שלי,
התכוונתי לקלן אחר שהוא גם UG שנקרא "l.a Pharma",כביכול איטלקי,אך ממש לא,עשה לי כאבי ראש בהתחלה אבל עבד מצוין.

שלום לכולם,
אני משתמש וקורא חדש פה כמו שאתם רואים, ויש לי שאלה בנושא:

אני מתאמן כבר כמה חודשים עם תוכנית אימון ותפריט מסודרים שמאמן אישי הכין לי,
את התהליך התחלתי במשקל 82 ק"ג ואחוז שומן 22 בערך ואני בגובה 178.
אחרי חודשים וקצת אומנם ירדתי במשקל (77) ובאחוז שומן (17) ועליתי במסת שריר אבל אם אני משווה יחס של עבודה קשה לתוצאות אז
הן מאכזבות כי המבנה גוף עדין לא הראה ניצוצות של שינוי. אחרי חודשים וחצי הפסקתי את התהליך בשל פציעה לקרסול לתקופה של חודשים וחצי ואז חזרתי שוב למתכונת האימונים ואני איתה כבר חודש וחצי.
ועכשיו לשאלה- קראתי הרבה חומר בנושא לאחרונה והבנתי שיש אפשרות לקחת את ה"קלן" או חומרי דומים שיכולים לעזור מאוד לתהליך שריפת השומנים.
כלכלית לא מפריע לי השימוש וגם לא תופעות הלוואי, והשאלה אם היתם ממליצים לקחת בשלב זה של האימונים את אחד החומרים האלה ו"לעשות לעצמי הנחה בקיצור התהליך"? מאוד חשוב לי לשנות את המבנה גוף לשרירי עד הטיול הגדול (סביבות ינואר) ואני מפחד שעד אז לא תגיע התוצאה שאני רוצה בגלל זה אני בודק את אופציית הקלן.
כיום אני 78 ק"ג עם 18% מתאמן חדר כושר 6 פעמים בשבוע: כח 40 ד' וריצה בדופק גבוה של 20 דק'.(תפריט מסודר)

אהלן חבר'ה,
יש לי 24 כדורים שאני רוצה לפרוס על פני שבועיים(לא כל כך הצלחתי לארגן עוד וחבל לי לזרוק) -
א. זה יהיה אפקטיבי?
ב. איך הכי טוב לעשות את הפריסה? כל כדור זה 40 מק"ג.

תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית