אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

כיצד ניתן לשלב שימוש של שניהם מבלי להשתמש בקטו?
שבועיים קלן שבועיים אפדרין לא יעיל בגלל ששניהם יתישו את רצפטורי הבטא, לפי מה שהבנתי.
אם כן, איך אפשר להשתמש בשניהם?

כרגע מריץ קלן שבועיים-שבועיים כבר שלושה סייקלים. מרוצה מאוד אך רוצה לנסות גם אפדרין בחיטוב הזה, מבלי לוותר על קלן שעל פניו נראה כמסייע נחמד לחיטוב.

כיצד ניתן לשלב שימוש של שניהם מבלי להשתמש בקטו?
שבועיים קלן שבועיים אפדרין לא יעיל בגלל ששניהם יתישו את רצפטורי הבטא, לפי מה שהבנתי.
אם כן, איך אפשר להשתמש בשניהם?

כרגע מריץ קלן שבועיים-שבועיים כבר שלושה סייקלים. מרוצה מאוד אך רוצה לנסות גם אפדרין בחיטוב הזה, מבלי לוותר על קלן שעל פניו נראה כמסייע נחמד לחיטוב.
ראשית, ישנו "פוסט קלן". אין צורך לפתוח פוסט נוסף.
שנית, מה הבעיה עם קטוטיפן? מדוע אינך עושה בו שימוש? קטוטיפן לא רק שיאפשר סייקל ארוך ממנו ניתן להפיק תוצאות עדיפות, הוא גם יהפוך שימוש במינון נקוב ליותר אפקטיבי.
לאחר סייקל ארוך של קלן עם קטוטיפן פשוט משוך את השימוש בקטוטיפן לשבוע נוסף שלאחריו תעבור לאפדרין.

ראשית, ישנו "פוסט קלן". אין צורך לפתוח פוסט נוסף.
שנית, מה הבעיה עם קטוטיפן? מדוע אינך עושה בו שימוש? קטוטיפן לא רק שיאפשר סייקל ארוך ממנו ניתן להפיק תוצאות עדיפות, הוא גם יהפוך שימוש במינון נקוב ליותר אפקטיבי.
לאחר סייקל ארוך של קלן עם קטוטיפן פשוט משוך את השימוש בקטוטיפן לשבוע נוסף שלאחריו תעבור לאפדרין.
מסתדר בינתיים עם השבועיים שבועיים וחי על משכורת צבאית, ככה שגם הקלן והאפדרין יקרים לי. תוסיף על זה אוכל ותוספים שאני קונה לעצמי.
אשקול לקנות קטו, אך אם אין ביכולתי להשיג, איך היית מסתדר קלן ואפדרין יחד?
אולי שבועיים קלן, אז חודש אפדרין (שבמהלכם נקווה שהרצפטורים יתאוששו, משום שאפדרין לא דופק אותם כמו קלן) ואז שוב קלן?

אחרי שמסיימים שבועיים קלן ומגיעים ל120 מקג ורוצים להמשיך עם קטוטיפן, נשארים על 120 מקג עד סוף הסייקל? (6 שבועות לדוגמה)

שלום תכף מתחיל סייקל ראשון של קלן ורציתי לקבל תשובה חד משמעית האם שני סייקלם קצרים של שבועיים צריכה מנוחה של שבועיים וצריכה שוב לשבועיים לא יניבו תוצאות טובות? לאחר קריאה של רוב הדפים הבנתי שיש עדיפות לסיקל של חודש עם קאטו אבל בגלל שזה הסיקל הראשון אני קצת חושש.
@Eyal
@Ofek Malka
@Tom

שלום תכף מתחיל סייקל ראשון של קלן ורציתי לקבל תשובה חד משמעית האם שני סייקלם קצרים של שבועיים צריכה מנוחה של שבועיים וצריכה שוב לשבועיים לא יניבו תוצאות טובות? לאחר קריאה של רוב הדפים הבנתי שיש עדיפות לסיקל של חודש עם קאטו אבל בגלל שזה הסיקל הראשון אני קצת חושש.
@Eyal
@Ofek Malka
@Tom

אפשרי לבצע גם בפעם הראשונה סייקל של חודש בתוספת קטוטיפן.

תתסף בשאר הויטמינים, שיהיה בהצלחה.

אפשרי לבצע גם בפעם הראשונה סייקל של חודש בתוספת קטוטיפן.

תתסף בשאר הויטמינים, שיהיה בהצלחה.
אתה חושב ששני סיקלים קצרים לא יתנו תוצאות? לא יהיה שינוי לפי הכרתך עם החומר?

אתה חושב ששני סיקלים קצרים לא יתנו תוצאות? לא יהיה שינוי לפי הכרתך עם החומר?
מניסיון שלי, התחטבתי מעולה ככה. לא בהכרח בזכות הקלן, כן? אבל שבועיים שבועיים זו דרך טובה ויש שיגידו שהיא טובה יותר מקלן פלוס קטו.

שלום רב
אני כבן 16 שמעתי על הקלן כדבר טוב ומוכיח את עצמו ואני רוצה לשמוע עליו עוד דברים כגון
יש פגיעה במשהוא לטווח הרחוק
במה זה כרוך
מה צריך לעשות כדי לא להיפגע לטווח הארוך (עם יש פגיעה לטווח הרחוק)
ממה צריך להיזהר כאשר אני נוטל שורף שומן זה
ובבקשה זה חשוב
תודה מראש לעונים

אני יודע שאתם שונאים שאלות על קלן, אבל בכל זאת. 😅

שני סייקלים של קלן יספיקו לי לשריפת שומן יעילה? משהו שיראו ממנו תוצאות?

כלומר שבועיים שימוש שבועיים-שלוש הפסקה ואז עוד סייקל כזה.
קראתי וראיתי שרשום שלא מומלץ יותר מ2-3 סייקלים.
אז אני מניח שזה יספיק אבל אני שואל בכל זאת לראות שאני לא מבזבז את הכסף שלי. 😁

בהנחה שאני אקח את הקלן באיזור ה14-13 א.ש ששם אני מסיים חיטוב בדרך כלל ואעשה שני סייקלים זה יועיל לרדת עוד קצת?
אין לי מטרה ברורה כי אני לא מבין כמה זה יעיל או לא אז אני מצפה לכל ירידה אפילו של אחוזון שומן.
זה באמת עוזר לשמר שריר? או שזה פשוט מאיץ את התהליך כולל שריפת השריר? (ברור לי שיש גבול כמה זה יכול לשמר שריר אם בכלל...)

ועוד שאלה קטנה... יש לקלן תאריך תפוגה? או שלא צריך לדאוג מדבר כזה?

לדעתי סייקלים של שבועיים זה בזבוז כי עד שאתה מתחיל לראות תוצאות אתה צריך להפסיק.
תשיג קטוטיפן ותריץ 5 שבועות לפחות.

לדעתי סייקלים של שבועיים זה בזבוז כי עד שאתה מתחיל לראות תוצאות אתה צריך להפסיק.
תשיג קטוטיפן ותריץ 5 שבועות לפחות.

איזה תיק הפלת עלי עכשיו.😲

עוד דעות?? באמת לא יעיל הסייקלים? 😭

@StrongLift @Moran Weissman
תאמין לי מורן אתה דואג לאנשים,
אז ככה ברמת העיקרון שבועיים של קלן לא מספיק,
למה ? כי בשבועיים הראשונים אתה רק בשלב של הפרמידה במינונים ועד שאתה מגיע לשיא שזה בדר״כ 120-140 מק״ג אתה כבר מפסיק כי עברו בידיוק שבועיים - במינונים הנמוכים הירידה בא״ש היא אפסית ואפילו בקושי משפיעה כי גם המינונים יחסית נמוכים כדי להגיע לתוצאה כלשהי .
לכן תמיד ממליצים בכל מקום למשוך את זה לעד חודש וחצי עם כדור הניקרא : קטוטיפן .
ברגע שאתה מגיע ליום ה-14 של הקלן , אז כל לילה אתה לוקח כדור אחד של קטוטיפן לפני השינה
(למה לפני השינה ? כי זה כדור שגורם לך לתחושת עייפות)

אני אישית חושב וגם מנסיון אומר לך -
שאם אתה לא תמשוך את הקלן לחודש +
אתה בקושי תראה תוצאות .

אני יודע שאתם שונאים שאלות על קלן, אבל בכל זאת. 😅

שני סייקלים של קלן יספיקו לי לשריפת שומן יעילה? משהו שיראו ממנו תוצאות?

כלומר שבועיים שימוש שבועיים-שלוש הפסקה ואז עוד סייקל כזה.
קראתי וראיתי שרשום שלא מומלץ יותר מ2-3 סייקלים.
אז אני מניח שזה יספיק אבל אני שואל בכל זאת לראות שאני לא מבזבז את הכסף שלי. 😁

בהנחה שאני אקח את הקלן באיזור ה14-13 א.ש ששם אני מסיים חיטוב בדרך כלל ואעשה שני סייקלים זה יועיל לרדת עוד קצת?
אין לי מטרה ברורה כי אני לא מבין כמה זה יעיל או לא אז אני מצפה לכל ירידה אפילו של אחוזון שומן.
זה באמת עוזר לשמר שריר? או שזה פשוט מאיץ את התהליך כולל שריפת השריר? (ברור לי שיש גבול כמה זה יכול לשמר שריר אם בכלל...)

ועוד שאלה קטנה... יש לקלן תאריך תפוגה? או שלא צריך לדאוג מדבר כזה?
עוזר לשמר שריר במידת מה.
לקלן יש תאריך תפוגה, בדרך כלל כשנתיים-שלוש.
שלום רב
אני כבן 16 שמעתי על הקלן כדבר טוב ומוכיח את עצמו ואני רוצה לשמוע עליו עוד דברים כגון
יש פגיעה במשהוא לטווח הרחוק
במה זה כרוך
מה צריך לעשות כדי לא להיפגע לטווח הארוך (עם יש פגיעה לטווח הרחוק)
ממה צריך להיזהר כאשר אני נוטל שורף שומן זה
ובבקשה זה חשוב
תודה מראש לעונים
קרא את הנעוץ בנושא. קרא את כל התגובות באשכול, ואז תחזור לשאול שאלות שנשאלו בעבר.
אם עדיין יהיו לך ספקות, אשמח מאוד לעזור.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית