הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

לא הבנתי... כתוב להם על האריזה Blue Ice או Black Pharma... מעיק, מציק ולא לעניין.
הבנתי אותך, עדיין הקלן לא אצלי ובגלל זה ביקשתי חוות דעת ומכל מלמדי השכלתי 😃
ומה שיש לך ( לפי מה שהבנתי ממך) לא רשום כלום וזה נחשב להכי מדויק?

כל החיים שלי עשיתי 3 סייקלים של קלן, פעמיים באלקן ופעם אחת סיירוקס והוא הכי איכותי ומביא תוצאות מדהימות
מומלץ מאוד על דל פחמימה

כל החיים שלי עשיתי 3 סייקלים של קלן, פעמיים באלקן ופעם אחת סיירוקס והוא הכי איכותי ומביא תוצאות מדהימות
מומלץ מאוד על דל פחמימה
סיירוקס הוא לא הכי איכותי. הוא הכי אוברדוס.

מומלץ מאוד על דל פחמימה
גם בלקאן טוב אחי
לא יודע, אנדר / אובר..... עשה אצלי את העבודה

לקלן של בלקן יש מקור מאוד ספציפי
זהה את המקור ותוכל לזכות במאה טבליות של קלנבוטרול
150px-BirdBeaksA.svg.png

@Tom ישלי שאלה קטנה בקצר למינונים
עברתי כבר סייקל אחד של קלן,נשארתי עם סביבות ה70 כדורים
אני עוד חודש ושבוע בערך מתחיל חיטוב,ורוצה להעביר עוד 2 סייקלים של קלן.
מה אתה אומר העדיפות? לנסות לשים יד על קטו ולעשות סייקל ארוך עם כל ה70 כדורים או שבועיים OFF ON?
עוד שאלה,אם נגיד ולא הצלחתי לשים יד על קטו ואני יילך על ON OFF סייקל,אני הפעם רוצה לעבור תמינון של ה120 מק"ג אלא להגיע ל160.
איך היית מסדר את זה במקומי? המינון קצת יותר גבוה מ120 (רוצה להגיע לכמה ימים שלך 160) צריך לרדת מ14 יום שימוש,או שימי השימוש פה משנים ולא כמה מינון יצא לי בכלליות של זמן הסייקל?

נערך לאחרונה:
ויש לי שאלה אחרונה
האם הקלן אחרי שאני מפסיק סייקל וכבר הורדתי את השומן האם כאששר אני חוזר לאכול רגיל למשל לחם לבן חומוס ההרגלים הרגילים לא הדיאטטים אני משמין פי 2 או שפשוט לחזור לאט לאט כי שמעתי על כדור כזה שאתה מרזה איתו אבל כאשר אתה חוזר לאכול רגיל אתה משמין פי 2
לפי מה שאתה מתאר פה אתה לא יודע לאכול נכון. לא יהיה לך שום רווח בקלן.
ואתה ממש לא בגיל המתאים.
אל תהיה ראש בקיר ואל תחפש קיצורי דרך - תבנה תפריט ותוכנית אימונים ותפריט מסודרים ותראה שהתוצאות כבר יגיעו.

@Tom ישלי שאלה קטנה בקצר למינונים
עברתי כבר סייקל אחד של קלן,נשארתי עם סביבות ה70 כדורים
אני עוד חודש ושבוע בערך מתחיל חיטוב,ורוצה להעביר עוד 2 סייקלים של קלן.
מה אתה אומר העדיפות? לנסות לשים יד על קטו ולעשות סייקל ארוך עם כל ה70 כדורים או שבועיים OFF ON?
עוד שאלה,אם נגיד ולא הצלחתי לשים יד על קטו ואני יילך על ON OFF סייקל,אני הפעם רוצה לעבור תמינון של ה120 מק"ג אלא להגיע ל160.
איך היית מסדר את זה במקומי? המינון קצת יותר גבוה מ120 (רוצה להגיע לכמה ימים שלך 160) צריך לרדת מ14 יום שימוש,או שימי השימוש פה משנים ולא כמה מינון יצא לי בכלליות של זמן הסייקל?
תום ימליץ על קטו וקלן מתגובות ישנות שלו.
אני כרגע מתחיל סייקל ראשון של יותר משבועיים, עם קטו כמובן, אז אני לא יכול להגיד מה עדיף, ניסיתי עד כה רק דרך אחת.
אין לך מה לחפש ב-160 מק"ג. האפקט התרמוגני לא בהכרח יעלה. סתם אוברקיל.
אין דרך מדויקת לדעת האם שבועיים בפירמידה ל-120 שווי ערך לשבועיים עד 160 מק"ג מבחינת שחיקת הרצפטורים, עד כמה שידוע לי, וזו עוד סיבה לא להעמיס סתם.
דרך אחרת לשפר את הסייקל היא לקצר את הזמנים בהם אתה על 40-80 מק"ג.
1-2 - 40 מק"ג ביום.
3-5 - 80 מק"ג ביום.
6-14 - 120 מק"ג ביום.
בעיניי יותר יעיל.

3 סייקלים עם הבלקן היו סבבה. תופעות לוואי מינימליות. עכשיו עובר לבלאק. עדיין על 40 מק"ג, אבל לא מרגיש כל כך אנדרדוס כמו שאומרים. רעידות די מורגשות אפילו על כדור אחד.
@Tom מה דעתך על LA pharma קלן תאילנדי?

3 סייקלים עם הבלקן היו סבבה. תופעות לוואי מינימליות. עכשיו עובר לבלאק. עדיין על 40 מק"ג, אבל לא מרגיש כל כך אנדרדוס כמו שאומרים. רעידות די מורגשות אפילו על כדור אחד.
לא ניסיתי...

זה?

אם כן,קלן מטורף!
חזק מאוד,מניסיון.
הקלן של בלקן-כנ''ל קלן מצוין עושה את העבודה במינימום תופעות לוואי.
סיירוקס-מעולה אבל עשה לי כאבי ראש

תום ימליץ על קטו וקלן מתגובות ישנות שלו.
אני כרגע מתחיל סייקל ראשון של יותר משבועיים, עם קטו כמובן, אז אני לא יכול להגיד מה עדיף, ניסיתי עד כה רק דרך אחת.
אין לך מה לחפש ב-160 מק"ג. האפקט התרמוגני לא בהכרח יעלה. סתם אוברקיל.
אין דרך מדויקת לדעת האם שבועיים בפירמידה ל-120 שווי ערך לשבועיים עד 160 מק"ג מבחינת שחיקת הרצפטורים, עד כמה שידוע לי, וזו עוד סיבה לא להעמיס סתם.
דרך אחרת לשפר את הסייקל היא לקצר את הזמנים בהם אתה על 40-80 מק"ג.
1-2 - 40 מק"ג ביום.
3-5 - 80 מק"ג ביום.
6-14 - 120 מק"ג ביום.
בעיניי יותר יעיל.
כן זו דרך אחת,אבל בסכום הכולל יצא שלקחת יותר מינון מפירמידה רגילה של 14 יום.
רציתי לשאול את טום אם מותר להיות על מינונים כאלה ואם אין סיכון לרצפטורים בגלל המינונים לשבועיים שגבוהים מהפרמידה הרגילה

קלן טוב תמצאו בכל חברה לא מבין למה אתם שואלים על חברה ספציפית , חומר מאוד זול שהרווח שלו בשמיים

קלן טוב תמצאו בכל חברה לא מבין למה אתם שואלים על חברה ספציפית , חומר מאוד זול שהרווח שלו בשמיים
שואלים על חברה ספציפית בקטע של אמינות וזה דבר חשוב מאוד.
אמינות מתבטא במספר דברים כגון: איכות הקלן, כמות חומר הפעיל בטבליה אחת , תופעות לוואי ועוד...

מבחינת תופעות לוואי הבלקן שיחק אותה
מבחינת פעולה אני חושב שהתאילנדי חזק יותר.
אבל סך הכל זה לא קריטי והבלקן נחשב קלן פצצה

אני כבר שבוע עם קלן ועד עכשיו לא הייתי אוכל ארוחת בוקר עד 3 וחצי בצהריים בערך ואני לוקח את הקלן בבוקר כי הייתי בטוח שזה יתן אפקט יותר טוב כי ככה זה ביהומבין
שאני חושב על זה, זה מתכון לאיבוד מסת שריר, למרות שקלן עוזר בשמירת המסת שריר
מה לדעתכם אני צריך לעשות?

שוקל 85 קילו, 169 ס"מ, 15% שומן בערך (למרות שנראלי שאפילו פחות אבל אתפרע)

זה התפריט
1848 קלוריות
176 חלבון
85 פחממה
88 שומן

כמובן אימון לא על בטן ריקה ואני שונא אירובי אז... אין, אלא אם כן אתם חושבים שזה באמת יכול לעזור לשרוף שומן מאשר לאכול יותר
המשקלי עבודה שלי נשארו אותו דבר
מתווסף בקריאטין לפני השינה ו200 מ"ג קפאין ברגע שאני לוקח את הקלן בשביל התחושה הטובה

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית