אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אחלה תודה!
מצטער אם זה שאלה שחוזרת על עצמה פשוט אני לא כלכך בטוח,יש אחוז שומן מסוים שבו הקלן יהיה יעיל יותר?(כמובן שככל שאתה יורד יותר נמוך הוא יותר יעזור לך לרדת,אבל השאלה אם הוא כמו יוהמבין שהוא יעיל רק ב12% שומן ומטה לדוגמא?)

במידה ואני מתאמנת בקרוספיט ולרוב האימונים הם בבקרים, יהיה בעייתי לדעתכם לקחת קלן ואחרי פחות משעה לעשות אימון?

אם זה משנה, פעם שעברה שלקחתי קלן הייתי אחרי 45 דק יוצאת לריצת אינטרוולים ולא הרגשתי רע.
בגדול הקלן אף פעם לא השפיע עלי מעבר לקצת רעידות ודופק גבוה.

פשוט אימוני הקרוספיט לרוב מוציאים ממני יותר את ה"מיץ" מאשר האינטרוולים, אז רציתי לדעת אם יש המלצה כלשהי
(אולי לקחת את הכדור אחרי? זה יהיה יעיל באותו אופן?)

במידה ואני מתאמנת בקרוספיט ולרוב האימונים הם בבקרים, יהיה בעייתי לדעתכם לקחת קלן ואחרי פחות משעה לעשות אימון?

אם זה משנה, פעם שעברה שלקחתי קלן הייתי אחרי 45 דק יוצאת לריצת אינטרוולים ולא הרגשתי רע.
בגדול הקלן אף פעם לא השפיע עלי מעבר לקצת רעידות ודופק גבוה.

פשוט אימוני הקרוספיט לרוב מוציאים ממני יותר את ה"מיץ" מאשר האינטרוולים, אז רציתי לדעת אם יש המלצה כלשהי
(אולי לקחת את הכדור אחרי? זה יהיה יעיל באותו אופן?)
ממש אין צורך לקחת קלן לפני אימון. קלן עובד באופן מלא במשך 36 שעות בגוף.
לפני אימון יש בעיקר חסרונות ללקיחתו, בגלל העלייה בלחץ הדם ובדופק. יכול להפריע לך באימוני קרוספיט.
קחי אחרי לדעתי. ניסיתי לקחת קלן בכל שעה ובכל תזמון אפשרי. זה באמת לא משנה מהניסיון שלי.

שלום לכולם אני חדש פה בפורום יש לי כמה נק' שהייתי שמח לשמוע עליהם חוות דעת מבעלי ניסיון כאן...
לפני כחודש וחצי לערך התחלתי חיטוב לאחר כשבועיים הרצתי סיקל קלן לפי המינון המקובל והסטנדרטי, לאחר כשבועיים של שימוש כמובן הפסקתי ונכנסתי לתקופת האוף סיקל (כרגע אני בשבוע השני לכך ).בזמן תקופת האוף סיקל אני מריץ בנתים ליפו 6 כמובן שעד כה אני ממש רואה ירידה יפה באחוזי השומן של הבטן ( כמובן שישנה הקפדה רבה על האימונים ועל התפריט תוזנה ).
שאלתי היא כזו - לאחר גמר השבועיים של האוף סיקל אני מתכוון לחזור כמובן לקלן רק הפעם אני רוצה להריץ אותו למשך חודש ( כמובן בשילוב של קטוטיפן ) האם עליי להתחיל שוב מהמינון הנמוך ביותר ולעלות בהדרגה או שמא עליי כבר להתחיל עם המינון איתו הפסקתי בסיקל הקודם ולרוץ על אותו מינון למשך כל החודש ( 120 מ"ג )?
בנוסף קראתי כאן שמומלץ לשלב עם הקלן קפאין עד כמה שאני יודע הליפו מבוסס על שריפת שומן ע"י קפאין האם אני יכול לקחת אותו במקביל?
תודה רבה.

אני שואל בשביל חבר:
האם לבן אדם במשקל 100 קילו סייקל אפידרין של 16 מ"ג 3 פעמים ביום (200 מ"ג קפאין בנוסף כל פעם) למשך 3 שבועות יהיה אפקיטיבי?
במידה והדיאטה היא דל פחמימה והעמסה שבועית (ובימי העמסה כמובן לא לקחת אפידרין).

שלושה שבועות...
אולי עדיף מכלום, אבל לא בהכרח יהיה אפקט משמעותי. אני עכשיו על אפדרין והוא סך הכל סבבה. כיף להיות עליו.

להתחיל מחדש ממינון של 20 מק"ג ולעלות בפירמידה המקובלת.
שים בבקשה טבלת ערכים של המוצר שלך (ליפו 6). למיטב ידיעתי יש להם כמה מוצרים לכן אשמח לדעת מה יש שם לפני שאתן לך תשובה אם מותר לשלב ביניהם.

בסד
האם יש בעיה בשימוש של קריאטין וקלן(בלקן) והאם זה כדאי ולא סתם זריקת כסף? האם לצפות לירידה חדה במשקלי עבודה או שלא אמור להשפיע? שאלה אחרונה האם 2 מג קטוטיפן מהיום ה14 מספיק או מינון שונה ואיך החילוק.סליחה על החפירה אשמח לתשובות

בסד
האם יש בעיה בשימוש של קריאטין וקלן(בלקן) והאם זה כדאי ולא סתם זריקת כסף? האם לצפות לירידה חדה במשקלי עבודה או שלא אמור להשפיע? שאלה אחרונה האם 2 מג קטוטיפן מהיום ה14 מספיק או מינון שונה ואיך החילוק.סליחה על החפירה אשמח לתשובות
אין בעיה עם קריאטין וקלן.
אני הרגשתי ירידה במשקלים, אבל זה יכול לנבוע גם מהמחסור בפחמימה, תוסיף לזה את השימוש המסיבי של קלן במאגרי הגליקוגן...
גם מ"ג אחד של קטו יספיק אם אתה לא שוקל מעל 100. קח לפני השינה את הקטו.

אין בעיה עם קריאטין וקלן.
אני הרגשתי ירידה במשקלים, אבל זה יכול לנבוע גם מהמחסור בפחמימה, תוסיף לזה את השימוש המסיבי של קלן במאגרי הגליקוגן...
גם מ"ג אחד של קטו יספיק אם אתה לא שוקל מעל 100. קח לפני השינה את הקטו.
החולשה מגיעה מהקלן או מהקטוטיפן?

החולשה מגיעה מהקלן או מהקטוטיפן?
בעיקרון קלן גומר את מאגרי הגליקוגן, אך מצד שני לעתים נחשב כמשפר ביצועים (מחקר אחד שבוצע על חולים לאחר ניתוח אורטופדי קשר קשר בין קלן לשיקום מהיר יותר של כוח).
אני הרגשתי היחלשות כשהתחלתי אתו, אך שוב, זה יכול להגיע גם מהמחסור בפחמימה.
קטו כנראה לא יחליש אותך.

בעיקרון קלן גומר את מאגרי הגליקוגן, אך מצד שני לעתים נחשב כמשפר ביצועים (מחקר אחד שבוצע על חולים לאחר ניתוח אורטופדי קשר קשר בין קלן לשיקום מהיר יותר של כוח).
אני הרגשתי היחלשות כשהתחלתי אתו, אך שוב, זה יכול להגיע גם מהמחסור בפחמימה.
קטו כנראה לא יחליש אותך.
חייב שאלה בנושא,
כשנמצאים בקטוזיס מן הסתם שהאנרגיה הזמינה תגיע מהקטונים, נכון?
ואז אולי יהיו ביצועים טובים יותר..
אך אם נכנסתי אל דל-פחמימה של 50-80 מעט לפני התחלת השימוש בקלן.. כמה זמן ייקח לגוף להיכנס לקטוזיס במקביל ללקיחת הקלן?

חייב שאלה בנושא,
כשנמצאים בקטוזיס מן הסתם שהאנרגיה הזמינה תגיע מהקטונים, נכון?
ואז אולי יהיו ביצועים טובים יותר..
אך אם נכנסתי אל דל-פחמימה של 50-80 מעט לפני התחלת השימוש בקלן.. כמה זמן ייקח לגוף להיכנס לקטוזיס במקביל ללקיחת הקלן?
זו שאלה די מכשילה שאני לא בטוח שאפשר לתת עליה תשובה.
יש אנשים שאף פעם לא מתרגלים לדל פחמימה וקלן מתיש אותם לגמרי.
אני מסתדר מעולה עם 0 פחמימה (רק מירקות וממאכלים עתירי חלבון) וקלן, אמנם לקח קצת זמן להרגיש את זה באימונים. בהתחלה הורגשה היחלשות רצינית, לאט לאט הכוח חזר ואף התחזקתי.
מאמין שזה משתנה בין אדם לאדם.

זו שאלה די מכשילה שאני לא בטוח שאפשר לתת עליה תשובה.
יש אנשים שאף פעם לא מתרגלים לדל פחמימה וקלן מתיש אותם לגמרי.
אני מסתדר מעולה עם 0 פחמימה (רק מירקות וממאכלים עתירי חלבון) וקלן, אמנם לקח קצת זמן להרגיש את זה באימונים. בהתחלה הורגשה היחלשות רצינית, לאט לאט הכוח חזר ואף התחזקתי.
מאמין שזה משתנה בין אדם לאדם.
אם כך, ניסוי וטעייה.
אחלה, תודה. 😃

שלום לכולם,
לקחתי אפדרין במשך 14 ימים, הגעתי למינון של 48 מקג ליום (בהדרגה כמובן)
לאחר מכן המשכתי במשך 25 (בערך) ימים קלן (הגעתי ל120 מקג ורק בשלושה ימים אחרונים 160 מקג)
לאחר מכן המשכתי 25 יום יהומבין.
רציתי להרגיע את עצמי ולכן אשאל כאן, אין בזה נזק לרצפטורי הבטא נכון / האלפא ?
ובכל מקרה, איך אפשר לבדוק את הדבר ?
ללכת לרופא משפחה ומה לבקש ? בדיקה למה ? ואם בכלל לבדוק, מתי ללכת לבדוק ? לחכות חודש שהתפקוד יחזור לעצמו ?
תודה לעונים. יום טוב.

לקחת בכלל קטוטיפן?
לא מומלץ לעבור 14 יום קלן בלי קטוטיפן ונתת פה 25.
בנוסף אפדרין וקלן עובדים על אותם רצפטורים אז זה כאילו היית על חומרים שמשחקים עם הרצפטורים 39 יום. לא קל לדעתי

לקחת בכלל קטוטיפן?
לא מומלץ לעבור 14 יום קלן בלי קטוטיפן ונתת פה 25.
בנוסף אפדרין וקלן עובדים על אותם רצפטורים אז זה כאילו היית על חומרים שמשחקים עם הרצפטורים 39 יום. לא קל לדעתי

לא לקחתי קטוטיפן, הבנתי שזה מיותר אלא אם כן עוברים 30 יום.
זה שזה לא קל אני יודע.. אבל השאלה אם יש סיבה לחשוש ? כי הבנתי שהקלן משבית אותם בגלל זה הפוך אסור..
בכל אופן, לבדוק ? אם כן איך איפה למי ללכת ? מה לומר ? תודה.

לא לקחתי קטוטיפן, הבנתי שזה מיותר אלא אם כן עוברים 30 יום.
לא עוברים את השימוש בקלן מעבר ל 14 יום רצוף ללא שימוש בקטוטיפן וגם אז לרוב לא עוברים את ה 5-6 שבועות.

יש לך מאמר שלם בנושא הקלן והאפדרין גם בנעוצים וגם בפורטל.
להלן:
https://www.kilogram.co.il/127/clen-המדריך-השלם-לשימוש-בקלנבוטרול-קלן/

https://www.kilogram.co.il/84/הכל-על-אפדרין/

אפדרין עובד על קולטני בטא רק בצורה עקיפה ככל הזכור לי, ומהבחינה הזו הוא דיי בטוח לשימוש לטווח ארוך.
אם היית לוקח אפדרין לדוגמא לאחר הקלן, סביר להניח שההשפעה שלו הייתה קטנה עד מבוטלת אז עשית טוב.

השאלה הנותרת היא לגבי תקופת הקלן עצמה. אני אזרוק לאוויר ואומר ששבועיים משמש יותר ככלל אצבע ובבירור שהנזק לא קורה בין לילה.

אולי אחרים יוכלו להבהיר יותר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית