הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

לא נשכח את האפקט הנפשי, שזה יכול להיות הכף המכריעה של המאזניים.
כן, אבל זה פחות קשור לשאלה.
אפשר לתת ציט קטן אם זה יעזור לך, אהל העמסה לצורך העמסה בסייקל קלן זה טמטום.

הבנתי... אז לתת העלה קטנה ל140-150 גרם פחמימה, אפילו להוריד טיפה מהשומן ולשמור על גרעון קלורי ואני בסדר.

אגב, אם אני לא מרגיש את ה80mcg, אפשרי לעלות ל120 עוד לפני היום השמיני? אני עושה סייקל אחד של שבועיים וכנראה מתחיל לעלות לכיוון המסה אז אני מנסה לסחוט כמה שיותר מהסייקל.

@אריק12
אם אין תופעות לוואי אין בעיה לעלות.

@Dex
מה הכוונה לפרט?
קטוטיפן מוודא שהקולטנים שדרכם קלן עובד יעבדו. אחרי שבועיים של שימוש הקולטנים יכולים להיות כבר שחוקים, לכן עדיף מהיום הראשון להתחיל. גם ככה קטו זול וקל להשגה.

@אריק12
אם אין תופעות לוואי אין בעיה לעלות.

@Dex
מה הכוונה לפרט?
קטוטיפן מוודא שהקולטנים שדרכם קלן עובד יעבדו. אחרי שבועיים של שימוש הקולטנים יכולים להיות כבר שחוקים, לכן עדיף מהיום הראשון להתחיל. גם ככה קטו זול וקל להשגה.
לפי המידע בפורטל - קטוטיפן מפחית את ההשפעה של הקלן על הקולטנים...
ולכן אני שואל האם עדיף בכל זאת לקחת מהיום ה-1 למקרה ביטחון, או שאולי אין כל סכנה ביום ה-15?
אגב, באיזו שעה מומלץ ליטול קטוטיפן? יחד עם ארוחה? תודה!

קטוטיפן רק לפני שינה. הוא מעייף ומעודד רעב, לכן עדיף לקחת אותו לפני השינה ולא סתם כך באמצע היום.
קטוטיפן מונע את ההשבתה של הקולטנים עליהם קלן פועל. עדיף להתחיל מהיום הראשון של הקלן כדי לשמר מצב תקין של הקולטנים, ולא להוסיף רק כשהקולטנים כבר שחוקים, כדי למשוך עוד.

עדיף להתחיל מהיום הראשון של הקלן כדי לשמר מצב תקין של הקולטנים
קיצור מה ש @Fuck מנסה להסביר לך זה שאתה מתחיל לדפוק את הרציפטורים מהיום הראשון עם קטוטיפן אתה מתחיל את ההגנה מהיום הראשון.. זה הרעיון.

הבנתי, תודה רבה!
רק שאלה אחרונה - ניתן ליטול קטוטיפן על בטן ריקה, או שעדיף יחד עם ארוחה?

בתפריט עם קלן זה בסדר לעשות ככה?
חלבון כפול 2.5 משקל גוף
פחמימה 100 ( ולהוריד לאט לאט)
ושומן שאר הקלוריות? גם אם זה יוצא 80+גרם שומן?

@Dex כן, אבל למה שתלך לישון על בטן ריקה? הרי קטוטיפן נוטלים לפני השינה.
@sagi132 כן, כל עוד אתה בגירעון קלורי זה בסדר גמור.

לא רשום במאמר באיזה עצימות ניתן להתאמן
האם ניתן להתאמן בעצימות גבוהה? במהלך הסייקל של הקלן

לאחר סייקל ראשון של קלן מתי אפשר לבצע סייקל נוסף ?

תודה

לקלן יש טעם כמו סוכרזית,הגיוני?
לא רשום במאמר באיזה עצימות ניתן להתאמן
האם ניתן להתאמן בעצימות גבוהה? במהלך הסייקל של הקלן

לאחר סייקל ראשון של קלן מתי אפשר לבצע סייקל נוסף ?

תודה
כל עוד נטילת הקלן לא צמודה לאימון אין בעיה להתאמן בכל עצימות.

ככלל אצבע, מנוחה כאורך הסייקל. סייקל שבועיים, שבועיים מנוחה. סייקל חודש, חודש מנוחה.

תודה על התשובה

באחד המאמרים באתר היה רשום שלא מומלץ לעשות יותר מ 2-3 סייקל ים, כי עלולים לקחת תרופות כל החיים

אם יש מספר חודשים הפסקה ביין הסיקלים, מה אז ההמלצות ?

הי.
היום בפעם הראשונה שלי התנסתי בקלן אני רוצה לציין שאני אחרי העמסת פחמימות ביום שישי, בשבת כבר חזרתי למסלול הרגיל.
לקחתי כדור אחד של 40 מיקרו התחושות הם עיפות כבדות רעד בידיים וכאבי ראש (האם זה טבעי?) רוצה לציין שאני מתסף בבוקר ב 3 כדורי טאורין 4 ליטר מים ביום(אפילו יותר) ואבץ ומגנזיום לפני השינה..
כמובן שאני נמצא בחיטוב דל פחמימה (אוכל רק ירקות) ונמצא פחות מ 10 אחוז שומן (באחוזים האלו קשה לדעת באמת כמה אתה נמצא..
האם הכל בסדר? טבעי? יש הצעות להוסיף? לשפר? הרעד אמור לעבור מתי שהוא או רק בסוף הסיקל? ומה לגבי כאבי הראש?
תודה רבה לעוזרים.!

@JAY_CUTLER_MOFGAZ
זה לא בדיוק כמו סוכרזית, אבל יש מעין טעם טיפה מתוק. לפחות בבלאק, את שאר החברות שניסיתי לא טעמתי.

@gimbo
עדיף לעשות כמה שפחות כי קלן הוא סך הכל מסוכן. לא יודע על אילו תרופות מדובר, אבל פשוט נסה להשתמש בו כמה שפחות ועם מרווחי מנוחה מתאימים.

@Gifted
בסדר גמור, אין מה לדאוג.
הצעות? אירובי, שינה טובה.
לקחת רק כדור אחד, חכה עם זה, הגוף מסתגל לתופעות הלוואי. אל תעלה מינון עד שתופעות הלוואי לא נעלמות או נרגעות ומגיעות למצב נסבל.

אני מתחיל שבוע שלישי של סייקל של קלן (עם קטוטיפן כמובן), השאלה היא האם בימים האחרונים לסייקל כדאי לעשות פירמידה יורדת? ואל כן מה הפרוטוקול שלה?
ושאלה שנייה, הקלן שלי הוא של חברת בלאק פארמה- הבנתי מכמה אנשים, וגם התגובות קודמות בפוסט, שהקלן שלהם מכיל בערך 30 מק״ג בכדור, אז האם מומלץ להעלות ל-4 כדורים? תודה
ושאלה אחרונה- האם להמשיך עם הקטוטיפן כמה ימים גם לאחר הסייקל?

אני מתחיל שבוע שלישי של סייקל של קלן (עם קטוטיפן כמובן), השאלה היא האם בימים האחרונים לסייקל כדאי לעשות פירמידה יורדת? ואל כן מה הפרוטוקול שלה?
ושאלה שנייה, הקלן שלי הוא של חברת בלאק פארמה- הבנתי מכמה אנשים, וגם התגובות קודמות בפוסט, שהקלן שלהם מכיל בערך 30 מק״ג בכדור, אז האם מומלץ להעלות ל-4 כדורים? תודה
ושאלה אחרונה- האם להמשיך עם הקטוטיפן כמה ימים גם לאחר הסייקל?

1. ניתן לסיים במינון הגבוהה שאליו הגעת במהלך הסייקל.

2. במידה והחומר אנדר דוס זוהי לא סיבה מספקת להכפיל את המינון, אם אתה מרגיש שאתה יכול להוסיף עוד חצי כדור - תלך על זה.

3. אין טעם להמשיך עם הקטוטיפן גם לאחר סיום הסייקל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית