הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

שוקל להוסיף 8 מג ניקוטין לסייקל
120 מקג קלן
1 מג קטוטיפן
200 מג קפאין
האם יהיה יעיל להוסיף 8 מג ניקוטין?

לאנשים אשר עשו והתנסו בסייקל
אתם יכולים בבקשה לשתף את חוות דעתכם על המוצר קלן
כמו כן לאיזה תוצאות הגעתם וכו....

תודה מראש למשתפים

כאבי בטן הם אחד התופעות מהקלן?

בימים האחרונים יש לי כאבי בטן חדים שבאים והולכים... מרגיש לי שזה בשריר עצמו.
בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו לא טוב שאכלתי, אבל זה כבר נמשך כמה ימים... נורמלי שזה מהקלן?
חוץ מזה אני לא מרגיש שום אפקט שלילי מהקלן... אולי קצת דפיקות לב מהירות מדי פעם.

כאבי בטן הם אחד התופעות מהקלן?

בימים האחרונים יש לי כאבי בטן חדים שבאים והולכים... מרגיש לי שזה בשריר עצמו.
בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו לא טוב שאכלתי, אבל זה כבר נמשך כמה ימים... נורמלי שזה מהקלן?
חוץ מזה אני לא מרגיש שום אפקט שלילי מהקלן... אולי קצת דפיקות לב מהירות מדי פעם.
יכול להיות שאלו התכווצויות באחד משרירי הבטן.
נסה לשתות יותר ובדוק אם זה באמת בשריר.

במדריך המלא מוזכר שסייקלים של קלן עלולים

תשובה: לא מומלץ לקחת קלן במשך יותר משבועיים רצופים. לקיחה ממושכת תגרום לפגיעה ברצפטורי הבטא בגוף מה שיכול לגרום לבעיות חמורות מאוד שיאלצו אתכם ליטול תרופות במשך שארית חייכם.

מישהו יכול להרחיב בנושא?
במאמר החדש יותר, החלק של תרופות לכל החיים לא מוזכר שם

הרצתי חיפוש אחורנית ולא מצאתי תשובה החלטית-בזמן שימוש בקלן למשך חודש(עם קטו'),האם אני יכול להיות בכמות פחמימה של 150 עד 200?
בנתים עד יורד והקלן נכנס לתמונה בעיקר כדי לשמור גירעון סביל עם מעט אירובי.

הרצתי חיפוש אחורנית ולא מצאתי תשובה החלטית-בזמן שימוש בקלן למשך חודש(עם קטו'),האם אני יכול להיות בכמות פחמימה של 150 עד 200?
בנתים עד יורד והקלן נכנס לתמונה בעיקר כדי לשמור גירעון סביל עם מעט אירובי.
עדיף להיות על איזור ה100.
אני הייתי על 30-50 והשגתי תוצאות מעולות.
ירדתי ב34 יום מ 15 אחוז שומן ל9-10 בלי לאבד יותר מדי שריר.

שיהיה לך בהצלחה!

עדיף להיות על איזור ה100.
אני הייתי על 30-50 והשגתי תוצאות מעולות.
ירדתי ב34 יום מ 15 אחוז שומן ל9-10 בלי לאבד יותר מדי שריר.

שיהיה לך בהצלחה!

אני הבנתי שבזכות האפקט של הקלן על חילוף החומרים אז הגירעון יכול להיות גבוה יותר ובזכות כך לרדת במשקל,מדוע נדרשת
כמות פחמימה של עד 100?בכמות פחמימה גבוהה יותר ותחת שמירה על גירעון אפשר לחסחך העמסה.

אני הבנתי שבזכות האפקט של הקלן על חילוף החומרים אז הגירעון יכול להיות גבוה יותר ובזכות כך לרדת במשקל,מדוע נדרשת
כמות פחמימה של עד 100?בכמות פחמימה גבוהה יותר ותחת שמירה על גירעון אפשר לחסחך העמסה.
אתה יכול לעשות העמסה פעם בשבועיים ולהיות על 50 פחמימה בערך תלוי באיזה שלב בחיטוב והתוצאות יהיו מעולות, כמובן ששאר הפרמטרים האחרים של הדיאטה טובים..

אתה יכול לעשות העמסה פעם בשבועיים ולהיות על 50 פחמימה בערך תלוי באיזה שלב בחיטוב והתוצאות יהיו מעולות, כמובן ששאר הפרמטרים האחרים של הדיאטה טובים..

חושש לרדת לדל פחמימהכי אימוני הכוח יפגעו מזה,שאלה היא אם בכמות של נניח 150ג פחמימה השפעת הקלןנמוכה יותר?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית