אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

לפי מה שהבנתי קלן עובד בצורה שהוא מונע מהמאגרי גליקוגן להתמלא ובגלל זה העמסת פחמימות היא לא יעילה בזמן קלן...השאלה שלי זה אם גם ככה הקלן מונע מהמאגרי גליקוגן להתמלא אז למה בכלל לאכול פחמימה בזמן שימוש בקלן?

לפי מה שהבנתי קלן עובד בצורה שהוא מונע מהמאגרי גליקוגן להתמלא ובגלל זה העמסת פחמימות היא לא יעילה בזמן קלן...השאלה שלי זה אם גם ככה הקלן מונע מהמאגרי גליקוגן להתמלא אז למה בכלל לאכול פחמימה בזמן שימוש בקלן?
כדי לשמור על הורמוני בלוטת התריס תקינים? כדי להישאר שפוי?

כתוב שצריך לקחת קלן בפרימידה עולה ויורדת.
זה אומר שאני צריך להתחיל מהמינון הנמוך לגבוה ואז כשאני יורד מקלן אז לרדת מהגבוה לנמוך?
או שאפשר להפסיק ישר ב- 120 mcg.

כתוב שצריך לקחת קלן בפרימידה עולה ויורדת.
זה אומר שאני צריך להתחיל מהמינון הנמוך לגבוה ואז כשאני יורד מקלן אז לרדת מהגבוה לנמוך?
או שאפשר להפסיק ישר ב- 120 mcg.
אפשר להפסיק עם 120. אין טעם בפירמידה יורדת.

על כמה גרם פחמימה מומלץ להיות במהלך הסייקל?
התחלתי מ 70 בערך.. חשבתי בכל שבוע להוריד קצת עד שאגיע ל 20-30

האם זה משנה?

כל כמה שעות לקחת קלן כשמגיעים למינון של 120 מ"ג בהנחה שאני מתעורר ב12 בצהוריים ומתאמן ב19:00 בערב הולך לישון 3-4 בבוקר
תודה 😃

אם יש לי אימון ב6 וחצי-7 וחצי בערב ואני צריך להגיע למינון של 120, בהנחה ואת הכדור הראשון אני לוקח ב7 וחצי.. איך כדאי לחלק?
7:30, 10:30, 13:30 (אחרי האוכל) ? לא קרוב מידיי לאימון?

ועוד שאלה,
האם שלשולים (בערך שלשולים) והרגשת חום (לא משהו רציני אבל חם מהרגיל גם במזגן) הם תופעות לוואי ידועות?

אם יש לי אימון ב6 וחצי-7 וחצי בערב ואני צריך להגיע למינון של 120, בהנחה ואת הכדור הראשון אני לוקח ב7 וחצי.. איך כדאי לחלק?
7:30, 10:30, 13:30 (אחרי האוכל) ? לא קרוב מידיי לאימון?

ועוד שאלה,
האם שלשולים (בערך שלשולים) והרגשת חום (לא משהו רציני אבל חם מהרגיל גם במזגן) הם תופעות לוואי ידועות?
החלוקה נשמעת לי טובה. טווח של ארבע שעות מהאימון מספיק לגמרי.

שלשולים לא מכיר, הרגשת חום בוודאי.

הי הייתי רוצה לדעת איזה סוג של קלאן מומלץ וידוע ככדור היעיל והכי פחות מזיק לגוף,למשקל של 110 קילו האם אני יכול לעבור את המינון של 140 מיליגרם לאחר כמה ימים?בעבר נפלתי על קלן מזויף לכן אשמח לתשובות עם נסיון לגבי סוג מסוים תודה רבה לעוזרים.

הי הייתי רוצה לדעת איזה סוג של קלאן מומלץ וידוע ככדור היעיל והכי פחות מזיק לגוף,למשקל של 110 קילו האם אני יכול לעבור את המינון של 140 מיליגרם לאחר כמה ימים?בעבר נפלתי על קלן מזויף לכן אשמח לתשובות עם נסיון לגבי סוג מסוים תודה רבה לעוזרים.
באיזה קלן השתמשת שהיה מזויף?
בלקן טוב, LA Pharna בסדר ובלאק תקין עם מינון קצת נמוך.
מדיטק, וורמודג'ה וסיירוקס טובים, כשסיירוקס כנראה עם המינון הכי גבוה, בגלל תופעות הלוואי הקשות שלו.
לא חושב שאתה צריך לעלות מעל 120 מיקרוגרמים, שזה שלושה כדורים ביום.

אני רק רוצה לציין לכל אלה ששואלים על החברות של הקלן- קלן זה קלן וכל קלן עושה את העבודה מה שמישתנה זה התופעות לוואי בין חברה לחברה- לדוגמא סיירוקס עשה לי תופעות לוואי לא הכי נעימות ובוורמוג חוץ מיובש בפה לא הרגשתי כלום
מה בעצם משנה בין כל חברה? הרי בכל אחד יש אותו קלן, זה לא שיש קלן מסוגים שונים.. או שיש בכל כדור של חברות אחרות עוד חומרים אחרים..?
כדי לשמור על הורמוני בלוטת התריס תקינים? כדי להישאר שפוי?
ועם DNP? הרי DNP מדכא t3
את השפיות כבר איבדתי..

מישהו מכיר את הקלן הזה יש לו ניסיון או שמע עליו?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 18 · צפיות: 130
מעניין אותי אם אפשר להגיע לתוצאות יפות בלי קלן/חומרים רק עם הקפדה על תזונה ואימונים.

שלום
אני מתאמן כבר שנתיים וכבר 3 חודשים בחיטוב. עדיין אין קוביות ונשאר שומן בבטן. איך אפשר לקדם את חמצון השומן?
שמעתי שקלן עוזר
מאיפה קונים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית