הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלות בסיסיות-טכניות

ניר המחדיר

משתמש פעיל
313
31
נק' מוניטין:
86
313
31
אוקיי אהלן,
לפי מה שהבנתי, אנשים שמשתמשים בסטארוידים זה שונה אצלם (השריר מתאושש יותר מהר ונבנה יותר מסת שריר)
אז אם נבנה אצלכם יותר מסת שריר זה אומר בטח שהעודף קלוריות שלכם (מעל BMR) הוא גבוה הרבה יותר משל מתאמנים טבעים, עד כמה הוא יותר גבוה אצלכם (מבחינת קלוריות וגרם חלבונים), או שזה לא נכון ואין קשר?
השריר מתאושש יותר מהר, זה גם אומר על תוכניות אימון מעמיסות יותר ותדירות גבוה יותר? או שאין קשר בין ה2?
כמה מסת שריר עולים יותר? כי לפי מה שקראתי באיזה מאמר אחד, בדרך טבעית, אי אפשר לבנות מעל 1.5 ק"ג מסת שריר בחודש.

שאלות קצת מטומטמטות, אבל מעניינות אותי
תודה על העזרה 😃

התצרוכת הקלורית היא בהתאם למסה או חיטוב , בא נגיד שאם אני במסה אני אוכל כ45 קל כפול משקל גוף , ו4-5גר כפול משקל גוף
חלבון , זה הרבה כן כמו שציינת השריר בזמן סייקל מתאושש מהר יותר בין סטים ואפשר קצת להעמיס יותר תרגילים , גם מבחינת כח , אז מן הסתם שצריך לצרוך יותר קל וחלבון

• פותח/ת השרשור
התצרוכת הקלורית היא בהתאם למסה או חיטוב , בא נגיד שאם אני במסה אני אוכל כ45 קל כפול משקל גוף , ו4-5גר כפול משקל גוף
חלבון , זה הרבה כן כמו שציינת השריר בזמן סייקל מתאושש מהר יותר בין סטים ואפשר קצת להעמיס יותר תרגילים , גם מבחינת כח , אז מן הסתם שצריך לצרוך יותר קל וחלבון

כפול 45 זהא יוצא מלא
איך אתה לעזאזל אתה מגיע לכל כך הרבה גרם חלבון? כאילו כמה חזה עוף ואבקת חלבון.
וכמה ממה שאתה עולה עד סוף הסייקל הוא שומן?
יש סוג תוכנית אימונים מסוימת שמומלצת להעמסה על השריר?

כפול 45 זהא יוצא מלא
איך אתה לעזאזל אתה מגיע לכל כך הרבה גרם חלבון? כאילו כמה חזה עוף ואבקת חלבון.
וכמה ממה שאתה עולה עד סוף הסייקל הוא שומן?
יש סוג תוכנית אימונים מסוימת שמומלצת להעמסה על השריר?
מחשב כמה חלבון וכמה קל זה לא כזה בעייתי יש גיינר שבכייף אפשר להגיע לבד ביום ל1500-2000 קל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית