עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. מנסה להכניס כ2800-3000 ביום, קצת בלתי אפשרי לנוכח המצבקורה, כן.
פרט קצת:
1. כמה קלוריות אתה מכניס ביום?
2. האם היית חולה בזמן האחרון?
3. האם היית מיובש (מלווה בהרגשה של כאבי ראש, מיחושים, יובש בפה, סחרחורות או תחושת הקאה בלי קשר למזון)?
4. האם עצימות האימונים שלך גדולה מהרגיל?
לפי מה שאמרת, קשה לקבוע מה באמת הסיבה.1. מנסה להכניס כ2800-3000 ביום, קצת בלתי אפשרי לנוכח המצב
2. הייתי בחול ולא אכלתי משו אבל זה היה לפני שלושה שבועות אז לא רואה קשר
3. יכול להיות, יש לי מדי פעם בחילות סחרחורות כאבי ראש וגם לחץ בלימודים וחיים אישיים
4. לא, עובד SS בזמן האחרון אני פשוט מצליח להתקדם טוב ופתאום לפניי יומיים החשק לאוכל הלך
אני אחד שאוהב לאכול אני לא מבין מה הבעיה
תודה, אני אראה מה קורה עד סוף השבועלפי מה שאמרת, קשה לקבוע מה באמת הסיבה.
נראה שחייך ממשיכים כרגיל, ופתאום יש תחושה של חוסר תיאבון
וכמובן שאם כך, כל קלורייה שתדחף תרגיש לך לא נעים.
אולי, בשל מזג האוויר החם מאוד לאחרונה, זו הסיבה.
תנסה לראות כיצד זה ממשיך עד סוף שבוע והאם חזרת למצב רגיל
עצה שלי - את הקלוריות תנסה להכניס לרוב ממאכלים שטעימים לך וגם תנסה להיעזר בשייקים/גיינר אם יש
אני מפצל ל6, זה לא קשור הכמותלדעתי תחלק את הארוחות שלך ביום יום , ככה שבמקום לאכול 3-4 ארוחות ענקיות שיכסו לך את ה3000 קלוריות , תעשה 6 ארוחות קטנות , עם כמות פחותה של אוכל וככה יהיה לך יותר קל להכניס
אני גם ממליץ על גיינר אם יש לך כסף לזה , בסביבות 1000 קלוריות ב2 דקות ! מטורף
אם אין תקציב לגיינר אפשר לנסות קוואקר/בטטה מרוסקת או פירה(טעים , וקל לאכילה)/חלב/אם יש לך מקום לשומן בתפריט אפשר בכיף להכניס שקדים אגוזי מלך או אגוזי לוז ... כ600 קלוריות ל100 גרם !
בעניין של הגיינר אתה די טועה , הרי גיינר נוצר לתופעות כאלה , זה רק משקה כמה כבר אתה יכול לשבוע ממנו ? והוא ישלים לך כ1000 קלוריות מהיומית שלך , ככה שאת כל השאר לא יהיה לך בעיה לאכול אני מאמיןאני מפצל ל6, זה לא קשור הכמות
אכלתי היום אחד מהסנדוויצים בבצפר והתמלאתי כאילו אכלתי שבוע בלי הפסקה
בקשר לגיינר, יקרה אותו דבר, אני מתמלא מהכול ביומיים האחרונים
אני חושב שלא הבנתם את הבעיהתנסה להוסיף טיפה אירובי זה יגדיל תאבון, או שתחלק ליותר ארוחות ותאכל דברים עתירי קלוריות, קשה לך לאכול פחמימות - קח לחמניות או אם אתה בכלל רוצה להתפרע אז במקום קורנפלקס קח גרנולה כל כף גרנולה זה איזה 100 קלוריות קח כוס וסגרת מלא קלוריות וזה טעים בקטע אחר.
לאכול לא אמורה ליהיות בעיה
קודם כל תאכל מה שתאכל, אם אתה ממש מרגיש רע אם זה אז לא להגזים ולפוצץ את עצמך באוכל. אם זה רק יום אחד לא ייקרה כלום.אני חושב שלא הבנתם את הבעיה
הבעיה היא לא עם ארוחה/קבוצת מזון/מאכל מסויים
עד אתמול בבוקר הכל היה כרגיל
כשקמתי בבוקר הילה הבעיה שכל דבר פשוט צריך להכניס בכוח