הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אם לא הייתי עושה SS

• פותח/ת השרשור yanivk2
  • פורסם בתאריך

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
יש לי שאלה קצת מוזרה אבל...
בהתחלה כשבאתי למכון לא כל כך הבנתי מה אני עושה אז 3 חודשים ראשונים לא התאמנתי כל כך רציני וטוב.
אחרי ה3 חודשים האלה התחלתי לעשות SS ועשיתי את התוכנית הזאת בערך 7 חודשים.
רציתי לשאול, מבחינת היפרטרופיה, אם הייתי עושה תוכנית שיותר מכוונת למטרה הזאת, כמו AB של מורכבים או משהו כזה,
הייתי באמת רואה הבדל ממה שאני עכשיו? הבדל משמעותי?

היי.
יש לי שאלה קצת מוזרה אבל...
בהתחלה כשבאתי למכון לא כל כך הבנתי מה אני עושה אז 3 חודשים ראשונים לא התאמנתי כל כך רציני וטוב.
אחרי ה3 חודשים האלה התחלתי לעשות SS ועשיתי את התוכנית הזאת בערך 7 חודשים.
רציתי לשאול, מבחינת היפרטרופיה, אם הייתי עושה תוכנית שיותר מכוונת למטרה הזאת, כמו AB של מורכבים או משהו כזה,
הייתי באמת רואה הבדל ממה שאני עכשיו? הבדל משמעותי?

תלוי בסוג התכנית.
וכן, לרוב בss בשביל "לשרוד" נדרש ממך להכניס כמות קלורית גדולה יותר משהיית מכניס בab.
בכל אופן, לרוב בab לא מתקדמים במשקלים העבודה כמו שבss, לכן העלייה היחסית גבוהה בהשוואה לab שווה את זה.

• פותח/ת השרשור
תלוי בסוג התכנית.
וכן, לרוב בss בשביל "לשרוד" נדרש ממך להכניס כמות קלורית גדולה יותר משהיית מכניס בab.
בכל אופן, לרוב בab לא מתקדמים במשקלים העבודה כמו שבss, לכן העלייה היחסית גבוהה בהשוואה לab שווה את זה.
אני מדבר על AB כמו מה שבפורטל.. אם הייתי עושה הכל אותו דבר חוץ מזה שהייתי עושה AB במקום SS, הייתי רואה על עצמי שינוי?
לא מבחינת משקלים שברור שהיו הרבה יותר נמוכים.

אני מדבר על AB כמו מה שבפורטל.. אם הייתי עושה הכל אותו דבר חוץ מזה שהייתי עושה AB במקום SS, הייתי רואה על עצמי שינוי?
לא מבחינת משקלים שברור שהיו הרבה יותר נמוכים.

על איזה שינוי אתה מדבר ? מסת שריר ? אז לא ... ב SS ראש בראש עם AB אתה תראה יותר שריר כי אתה תעבוד במשקלים הרבה יותר גבוהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית