הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה לא סימטרי

🙏🏻🙏🏻

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
ערב טוב,
אני ילד בן 16 וכבר זמן לא קצר שאני רואה שחזה שמאל שלי גדול יותר משמעותית מחזה ימין. אני לא מתאמן בחדר כושר. האם אני יכול לעשות משהו כדי לאזן בין צד ימין לצד שמאל בעזרת אימונים ביתיים?
תודה

ערב טוב,
אני ילד בן 16 וכבר זמן לא קצר שאני רואה שחזה שמאל שלי גדול יותר משמעותית מחזה ימין. אני לא מתאמן בחדר כושר. האם אני יכול לעשות משהו כדי לאזן בין צד ימין לצד שמאל בעזרת אימונים ביתיים?
תודה
אם חוסר האיזון הוא בשריר אז אתה יכול לעשות דחיקות חזה עם משקולות או פרפר כל יד עם כבל אחר אבל אני רק רוצה לומר שכל הגוף שלנו לא סימטרי ככה שאין צורך לרדוף אחרי הגוף המושלם והסימרי פשוט תתאמן תבנה מסת שריר ודמור על אחוז שומן נמוך ותאמין לי שהחוסר סימטרה לא ישר יזרק לעין אם אתה תהיה שריר יותר

ערב טוב,
תודה

היי,
ראשית, תנשום עמוק.
בהינתן שאתה בחורצ׳יק בן 16 בשיא גיל ההתבגרות והגוף שלך מתפתח ושוחה בהורמונים, אסימטרייה קלה כזו היא נורמלית לחלוטין, ותסתדר ככל שתתבגר.

בנוסף, אתה גם כנראה בוחן את עצמך עם עין ביקורתית במיוחד, ורואה אסימטריה גדולה ממה שבאמת קיימת.
גם זה נורמלי מאד - לכולנו יש נטייה להיות מעט אובססיביים לגבי פגמים שאנחנו חושבים שיש לנו, הרבה מעבר למציאות האובייקטיבית.

שורה תחתונה - תן לזה שנה, שנה וחצי. הכי סביר שהעסק יסתדר לבד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית