ייעוץ נתקע בסייקל

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, אני בשבוע 5 לסייקל כנראה מושך אותו עד ל-12 שבועות.
אני עליתי הרבה במשקל יחסית והעליתי רק 3 אחוזי שומן, אבל הבעיה היא שנתקעתי עכשיו על 103 ק״ג (התחלתי ב-90).
אני רוצה להגיע ל-110 ק״ג ולא יודע מה לעשות, אני משתדל לאכול כל יום בסביבות ה-3.5-4 גרם חלבון ופחמימות אוכל חופשי.
יש למישהו איזה עצה לתת לי בשביל לעשות קפיצת מדרגה בסייקל הזה ולהעלות עוד כמה ק״ג טובים?
@Tom פרופסור אני אשמח אם תגיב פה.
@LiorKim גם אתה עם הפטנטים שלך והנסיון שלך אני אשמח מאוד עם תגיב.

תודה לכל מי שיעזור, חג עצמאות שמח. שכחתי לציין, הסייקל שלי הוא:
Testosterone enanthate / 500mg EW
Danabol/ 30 mg ED

אהלן חברים, אני בשבוע 5 לסייקל כנראה מושך אותו עד ל-12 שבועות.
אני עליתי הרבה במשקל יחסית והעליתי רק 3 אחוזי שומן, אבל הבעיה היא שנתקעתי עכשיו על 103 ק״ג (התחלתי ב-90).
אני רוצה להגיע ל-110 ק״ג ולא יודע מה לעשות, אני משתדל לאכול כל יום בסביבות ה-3.5-4 גרם חלבון ופחמימות אוכל חופשי.
יש למישהו איזה עצה לתת לי בשביל לעשות קפיצת מדרגה בסייקל הזה ולהעלות עוד כמה ק״ג טובים?
@Tom פרופסור אני אשמח אם תגיב פה.
@LiorKim גם אתה עם הפטנטים שלך והנסיון שלך אני אשמח מאוד עם תגיב.

תודה לכל מי שיעזור, חג עצמאות שמח.
זאת עלייה אדירה גם לסייקל ראשון. תהנה ממנה ואל תהיה חזיר. קצב העלייה יורד.
מעניין שבגיל 30 עם סייקל ראשון ניתן להגיע לעלייה כה משמעותית.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאני לא בטוח שהכל שריר, יש גם נוזלים ואני לא רואה הרבה הבדל אם לומר את האמת. אני מטבעי אחד שקל לו להשמין ולהעלות נוזלים ולהעלות במשקל, אני רוצה פשוט לייעל את התהליך כמה שיותר ולהעלות יותר שריר ולצמצם את הנוזלים.

הבעיה היא שאני לא בטוח שהכל שריר, יש גם נוזלים ואני לא רואה הרבה הבדל אם לומר את האמת. אני מטבעי אחד שקל לו להשמין ולהעלות נוזלים ולהעלות במשקל, אני רוצה פשוט לייעל את התהליך כמה שיותר ולהעלות יותר שריר ולצמצם את הנוזלים.
הקפד לאכול נקי ושמור על מאזן קלורי חיובי. מדובר בסייקל ראשו האננטט רק נותן אותותיו וסביר שמדובר בהרבה נוזלים מהדיבול. ועדיין, מדובר בעלייה מוזרה לסייקל ראשון בגיל 30.
האם אתה חש עלייה בכח?

• פותח/ת השרשור
כשאתה אומר שהאננטט רק נותן את אותותיו הכוונה היא שאני עוד ארגיש את הבום של העליה בהמשך ושרק עכשיו הוא התחיל להשפיע?
עלייה בכוח גם כן הרגשתי, אני שיפרתי ב-30 ק״ג את הלחיצה בשיפוע שלי ואת המסור בכ-10 ק״ג, סקוואט הוספתי עוד 25 ק״ג על המוט.

גם אני חושב שזו עלייה טובה תעלה תמונה לפני ואחרי אם יש ונגיד לך מה מצב הנוזלים
שבוע 5 לפי מה שנראה אתה עושה הכל לפי הספר תמשיך ככה ותעדכן
אגב כמה זמן התקיעה?

ברור שלא הכל שריר מי בחודש עולה 13 קילו?!
זה שהתחלת סייקל לא אומר לאכול מה שבא לך.. בכלל לא!
פחמימה אתה אוכל כמה שבא לך... נו באמת זה דיבור של מתחיל.,
תבנה תפריט שיהיה מורכב מאוכל איכותי וטוב,לבנתיים כל ה5 שבועות האלה ככל הנראה הלכו בזבוז. כמעט רק שומן
אתה צריך להבין שזה שהתחלת סייקל לא הופך אותך לסופרמן
ותעשה טובה הפחמימה שבמקום להיות כמה שבא לך שתהיה אורז,שיבולת שועל,בטטות וכו׳
תפתח קו חדש ומעכשיו ב7 שבועות תשיג מקסימום תוצאות בלי חארטות,חבל לבזבז מלא כסף בשביל להשמין סתם

• פותח/ת השרשור
גם אני חושב שזו עלייה טובה תעלה תמונה לפני ואחרי אם יש ונגיד לך מה מצב הנוזלים
שבוע 5 לפי מה שנראה אתה עושה הכל לפי הספר תמשיך ככה ותעדכן
אגב כמה זמן התקיעה?
אוקיי, אני אצלם תמונה בהזדמנות, למרות שאני לא כל כך מבין איך מבדילים בין שומן לנוזלים.
התקיעה היא איזה שבוע-שבוע חצי, אתה חושב שצריך אולי לשנות משהו בתזונה? אולי אני אוכל פחות ממה שאני חושב או משהו כזה, מצב כזה הגיוני?
אני מופתע שדווקא עכשיו הגיע התקיעה כי לפי מה שאני הבנתי רק עכשיו הטסט אמור להיכנס ולהשפיע, מוזר קצת אתה לא חושב?
תבנה תפריט שיהיה מורכב מאוכל איכותי וטוב,לבנתיים כל ה5 שבועות האלה ככל הנראה הלכו בזבוז. כמעט רק שומן
תפתח קו חדש ומעכשיו ב7 שבועות תשיג מקסימום תוצאות בלי חארטות,חבל לבזבז מלא כסף בשביל להשמין סתם
אני לא אוכל מה שבא לי, אני פשוט יודע שקל לי לאכול פחמימה אז אני לא סופר כל דבר כי אני בטוח שאני אוכל כמה שצריך, אפילו בלי סייקל אני אוכל די הרבה פחמימה, אתה יודע אני אוכל חזה עוף בצהריים ושוקל אותו ובנוסף אוכל גם תפו״א, אורז, בטטות או לחם כלשהו, אני אוהב את הדברים האלה ואוכל מהם די הרבה, לכן הסקתי שאני לא צריך לעקוב אחרי הפחמימה.
חלבון קצת יותר קשה להכניס (אצל כולם זה ככה) לכן אני סופר בדקדוק את החלבון. אם תתן לי כיוון חדש למחשבה אני אודה לך כמה ג׳ פחמימה מומלץ לאכול בסייקל? אני אוכל משהו כמו 400-450 גרם

הטסט משפיע כל הזמן. תוצאות כשהאסטר הוא אננטט מתחילות להיות ניכרות החל משבוע שלישי-רביעי.

עובדה ואני עליתי 10 קילו סייקל ראשון עם סוסטנון לבד , עליתי כמובן בהרבה נוזלים אבל אין מה לעשות חייבים לעלות מלוכלך תקופה ואז לחטב , בסוף רואים תוצאות .

תתייכס ברצינות לתגובה ש-סהר רשם לך. אני גם בסייקל הראשון שלי עליתי כ-13 קילו (בחודשיים). ואז למשך עוד שבועיים האיתי תקוע (סייקל אחד לאחד כמו שלך)
התוצעה ? שבועיים אחרי הסייקל נעלמו להם 5 קילו מיותרים של נוזלים ואז ראיתי מה נשאר שזה מעולה. אבל מה אני בה להגיד ? צריך לעבוד אם ראש יותר חכם. תמיד לעלות כמה שיותר נקי. ו 13 קילו בחודש זה לא נקי. כבר רשמתי לך בפרטי שעליה גדולה בנוזלים האלה תביא אותך בסופו של דבר למצב של ארומטיזציה ועליה בהסטרוגן וחוץ מ-עוד נוזלים ועוד שומן לא תצבור עוד בשר. זה לא הכמות זה האיכות!!! יש הרבה חברה שקורה להם אותו הדבר בסייקל ואז בסיום הסייקל הם מאבדים 10 קילו וחושבים שמכרו להם זיוף כי כל מה שהם עלו זה נוזלים ולא שריר.(האבלים) פיתוח גוף זה אומנות והכל צריך לעשות בחוכמה. מהמצב שלך כרגע אם תאכל עוד יותר ותעלה עוד 7 קילו (20 סך הכל) בסיום הסייקל תירד 15) כי זה לא שריר. אין דבר כזה לצבור כל כך הרבה שריר בסייקל אחד של טסט ודיבול. אם העסק הזה היה עובד כך היה לך היום הרבה מרי אולימפיה כמו קאי גרין.
קבל עצה חכמה לפחות זה מה שאני האיתי עושה במקומך. תוסיף לסייקל פרווירון וטמוקסיפן. תוסיף אירובי אחרי כל אימון. ולמשך 7-10 ימים תוריד פחמימה ל-350 גרם ביום ואז אתה תראה את כל הנוזלים המיותרים האלה עפים. ומשם שוב תתחיל לאכול יותר ולצבור שריר אם פחות מיים.
ותעשה לאצמך טובה תפסיק אם התפוחי אדמה והלחם והפירות. תכניס בעדיפות ראשונה אורז שיבולת שועל ועל תגזים אם הפחמימות לפני השינה.

תתייכס ברצינות לתגובה ש-סהר רשם לך. אני גם בסייקל הראשון שלי עליתי כ-13 קילו (בחודשיים). ואז למשך עוד שבועיים האיתי תקוע (סייקל אחד לאחד כמו שלך)
התוצעה ? שבועיים אחרי הסייקל נעלמו להם 5 קילו מיותרים של נוזלים ואז ראיתי מה נשאר שזה מעולה. אבל מה אני בה להגיד ? צריך לעבוד אם ראש יותר חכם. תמיד לעלות כמה שיותר נקי. ו 13 קילו בחודש זה לא נקי. כבר רשמתי לך בפרטי שעליה גדולה בנוזלים האלה תביא אותך בסופו של דבר למצב של ארומטיזציה ועליה בהסטרוגן וחוץ מ-עוד נוזלים ועוד שומן לא תצבור עוד בשר. זה לא הכמות זה האיכות!!! יש הרבה חברה שקורה להם אותו הדבר בסייקל ואז בסיום הסייקל הם מאבדים 10 קילו וחושבים שמכרו להם זיוף כי כל מה שהם עלו זה נוזלים ולא שריר.(האבלים) פיתוח גוף זה אומנות והכל צריך לעשות בחוכמה. מהמצב שלך כרגע אם תאכל עוד יותר ותעלה עוד 7 קילו (20 סך הכל) בסיום הסייקל תירד 15) כי זה לא שריר. אין דבר כזה לצבור כל כך הרבה שריר בסייקל אחד של טסט ודיבול. אם העסק הזה היה עובד כך היה לך היום הרבה מרי אולימפיה כמו קאי גרין.
קבל עצה חכמה לפחות זה מה שאני האיתי עושה במקומך. תוסיף לסייקל פרווירון וטמוקסיפן. תוסיף אירובי אחרי כל אימון. ולמשך 7-10 ימים תוריד פחמימה ל-350 גרם ביום ואז אתה תראה את כל הנוזלים המיותרים האלה עפים. ומשם שוב תתחיל לאכול יותר ולצבור שריר אם פחות מיים.
ותעשה לאצמך טובה תפסיק אם התפוחי אדמה והלחם והפירות. תכניס בעדיפות ראשונה אורז שיבולת שועל ועל תגזים אם הפחמימות לפני השינה.
@Alex0001 , אתה כותב כ"כ הרבה דברים שאני מסכים איתם, רואים את הניסיון... ואז אתה זורק את הטמןקסיפן לסייקל. טמוקסיפן בסייקל זה רעיון גרוע. אני מאוד מקווה שאתה לא מוסיף אותו כל סייקל.

• פותח/ת השרשור
טמוקסיפן? לא ייפגע לי בתוצאות? כל הזמן זה מה שטום רושם.
אם כן אז איך לשלב אותו?
פרווירון, כמה צריך ומתי?

אז לפי מה שהבנתי אתה אומר לי בעצם לעשות ריסטארט ולהוריד את הנוזלים במשך שבוע ואז להתחיל עוד פעם אבל בצורה נקייה יותר?

@Alex0001 , אתה כותב כ"כ הרבה דברים שאני מסכים איתם, רואים את הניסיון... ואז אתה זורק את הטמןקסיפן לסייקל. טמוקסיפן בסייקל זה רעיון גרוע. אני מאוד מקווה שאתה לא מוסיף אותו כל סייקל.
בהרבה מקרים אחרים אין צורך לדחוף אותו סתם כך אלה אם כן מתחיל איקצוצים בפיטמות..וגינו וכו . במקרה של הבחור פה שעלה פאקינג 13 קילו בחודש זה לא סתם..יש אצלו עליה בהסטרוגן הוא מתפוצץ נוזלים ואני אומר לך את זה בלי לראות אותו אפילו.
ושחכתי להוסיף תשימוש והמינונים פרווירון רק 1-2 ביום בוקר וערב. והטמוקסיפן כדור אחד יום כן יום לא לפני השינה עד שכל הנוזלים האלה עפים מימך. המיים האלה זה לא בריא. לקראת סיום הסייקל יעלה לו הלחץ דם לשמיים וצריך להקדים את התרופה למכה. בתוצעות שלו זה לא יפגע. הוא לא נשמע לייצן הבן אדם מתחזק טוב גודל טוב ועולה קצת יותר מידי בנתיים חחח.
אחרי שהמיים ירדו אפשר לאוריד את הנולבה ולהמשיך רגיל אם המיים יחזרו להוסיף שוב. זה עצה שלי. הוא שיעשה מה שהוא רוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית