הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן ווינסטרול

Lolkillk12

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
סייקלינג שבועיים של קלן כבר עשיתי עכשיו אני אחריי שבועיים וחצי מתחיל שוב בשילוב של ווינסטרול)פעם ראשונ) אני מתכוון לקחת חמש כדור ביום של ווינסטרול זה אומר 50mg עם liv52 בבוקר קלן שני כדור כל יום במשך השבועיים זה אומר 80mg בוקר ושש שעות אחריי זה יש לי כמה שאלות 1.לדעתכם לעלות תמינון של הווינסטרול? 2.איך לחלק תחמש כדורים של הווינסטרול במהלך היום?

לא מומלץ לקחת וינסטרול לבד בלי טסט בזריקות זה יעשה רק נזק. זה יגרום לך לכאבים בפרקים בסכוסים ושורש כף היד ואפילו לפציעות. וגם החייל שלך יפסיק לתפקד כמו שצריך בלי הטסט.
אם אתה רוצה לשלב רק כדורים בסייקל בלי זריקות אז רק אנאבאר איכותי. 50 מלגרם ביום או קצת יותר. בשילוב של אפדרין/קלן / ויוהימבין באחוזי שומן נמוכים. בקיצור תקרא ותלמד יותר על הנושא לפני שאתה עושה משהו.

• פותח/ת השרשור
כבר יש לי את הווינסטרול להזריק ממש לא באלי למרות שאני מבין שזה יותר טוב אבל איו תחליף לטסט משו כמו לקחת כדור ושאלתי חבר שעשה ו דבר במשך שבועיים אותו דהוא אמר החייל עמד רגיל הוא לא לקח משו בסיסי רק קלן ווינסטרול וLLIV 52 אני כמובן יקשיב לכם

זה שזה שמור אצלך במגירה זה בסדר. אני מאמין שלדילר שלך לא יהיה בעיה להחליף לך לאנאבאר.(אם תרוצה רק כדורים) או טורינאבול שזה גם אופציה (קצת יותר זולה)
אני לא יודע איזה וינסטרול חבר שלך לקח ולמשך כמה זמן אבל וינסטרול שעובד באמת יעשה לך את התופעות האלה אם לא תשלב טסט. והרבה אחרים שעשו את הטעויות האלה בעבר סבלו מזה.

כבר יש לי את הווינסטרול להזריק ממש לא באלי למרות שאני מבין שזה יותר טוב אבל איו תחליף לטסט משו כמו לקחת כדור ושאלתי חבר שעשה ו דבר במשך שבועיים אותו דהוא אמר החייל עמד רגיל הוא לא לקח משו בסיסי רק קלן ווינסטרול וLLIV 52 אני כמובן יקשיב לכם
אני לא אחזור על הדברים של @Alex0001 . ישנן חלופות עגיפות בנרבה על וויני.
וויני לא מתאים לסייקל ללא טסט.
וויני בזריקות אפילו פחות מתאים. עדיף לשלב טיבול/אנאבר/אפיסטן ובכל מקרה רצוי בשילוב טסט לפחות במינון TRT ולתקופה ארוכה יותר.
שבועיים ווינסטרול פשוט מיותר.

• פותח/ת השרשור
אז בעיקרון אם אני לוקח תכודרים של הווינסטרול זה אומר בכל זאת שאני צריך להזריק ואם אני אשלב אנאבר במקום עם הקלן שבועיים איך הסייקל אמור להראות ?

אנאבר כ-50 מלגרם או 60 ביום. למשך 6 שבועות או יותר אם תרצה. 5-6 כדורים ביום. בארוחת בוקר 2 כדורים אחרי 6 שעות עוד 2 ואחרי 6 שעות עוד 2 אחרי ארוחות. והקלן אתה בטח כבר יודע איך לקחת רשום לך פה בפורום.

• פותח/ת השרשור
אנאבר כ-50 מלגרם או 60 ביום. למשך 6 שבועות או יותר אם תרצה. 5-6 כדורים ביום. בארוחת בוקר 2 כדורים אחרי 6 שעות עוד 2 ואחרי 6 שעות עוד 2 אחרי ארוחות. והקלן אתה בטח כבר יודע איך לקחת רשום לך פה בפורום.
אם האפקט של האנבר דומה לווינסטרול והוא פחות רעיל אז למה אנשים לא משתמשים בו יותר ? ואיתו לא צריך לשלב משו כמו LIV52 ?

וינסטרול זה סטרואיד חזק יותר. ואנאבר אמיתי באיכות טובה יעלה לך לא מאט כסף.
ויש אנשים שכן משתמשים בשניהם אפילו בוא זמנית. בהכנה לתחרויות בחודש האחרון של החיטוב.(ויני בזריקות ואנאבר בכדורים) לא רואה טעם לשלב LIV52 גם אם התפקודי כבד שלך יעלו ואני לא חושב שזה יקרה בסוף שימוש התפקוד ירד בחזרה לנורמה. אבל אם תרוצה תדחוף..

• פותח/ת השרשור
אוקקיי תודה רבה לכולם
וינסטרול זה סטרואיד חזק יותר. ואנאבר אמיתי באיכות טובה יעלה לך לא מאט כסף.
ויש אנשים שכן משתמשים בשניהם אפילו בוא זמנית. בהכנה לתחרויות בחודש האחרון של החיטוב.(ויני בזריקות ואנאבר בכדורים) לא רואה טעם לשלב LIV52 גם אם התפקודי כבד שלך יעלו ואני לא חושב שזה יקרה בסוף שימוש התפקוד ירד בחזרה לנורמה. אבל אם תרוצה תדחוף..
אוקיי תודה רבה וסתם לידע כללי אם כן הייתי לוקח טסט עם הווינסטרול והLIV 52 זה היה בסדר? כאילו אין צורך להוסיף עוד משו לטסט ?

כמו שאמרתי בהודעה הראשונה במידה ואתה יודע מה אתה באמת עושה ולא סתם דוחף לאצמך סוכריות אז כן השילוב של טסט ווינסטרול הוא בסדר גמור. למשך חודש וחצי או יותר. + PCT מסודר בסיום הסייקל.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי בהודעה הראשונה במידה ואתה יודע מה אתה באמת עושה ולא סתם דוחף לאצמך סוכריות אז כן השילוב של טסט ווינסטרול הוא בסדר גמור. למשך חודש וחצי או יותר. + PCT מסודר בסיום הסייקל.
אלכס אמרת אנאבר חייב עם קלן בלי זה לא יעבוד אז אני לוקח שבועיים קלן וממשיך תרנאבר למשך שמונה שבועות ?

אנאבר 8 שבועות רצוף כן. וקלן או שתעשה איתו סייקלים של שבועיים און/אוף או שתשלב איתו קטוטיפן ואז אין צורך בהפסקה מקלן.

• פותח/ת השרשור
הבנתי בקיצור זה או האנאבר אבל לא רפואי יכול להיות זיוף של rus pharmacy או ווינסטרול unigen ואני יקנה פשוט טסט של טייגא וpct מה אתה אומר?
אנאבר 8 שבועות רצוף כן. וקלן או שתעשה איתו סייקלים של שבועיים און/אוף או שתשלב איתו קטוטיפן ואז אין צורך בהפסקה מקלן.
מה עדיף?

ויש אנשים שכן משתמשים בשניהם אפילו בוא זמנית. (ויני בזריקות ואנאבר בכדורים) לא רואה טעם לשלב LIV52 גם אם התפקודי כבד שלך יעלו ואני לא חושב שזה יקרה.
מה זה משנה אם הוויני בזריקות? למה שערכי אנזימי הכבד לא יעלו מוויני? הרצת וויני ב-50mg/ed לשישה שבועות ללא השפעה על הכבד?

מה זה משנה אם הוויני בזריקות? למה שערכי אנזימי הכבד לא יעלו מוויני? הרצת וויני ב-50mg/ed לשישה שבועות ללא השפעה על הכבד?
התכוונתי לאנאבר. שזה לא יעלה מהנאבאר
הבנתי בקיצור זה או האנאבר אבל לא רפואי יכול להיות זיוף של rus pharmacy או ווינסטרול unigen ואני יקנה פשוט טסט של טייגא וpct מה אתה אומר?
מה עדיף?

אתה מתלבט בין אנאבר בכדורים לבין סייקל של טסט' + וינסטרול ? זה הבדל של שמיים וארץ. הנאבאר זה לייט... טסט ווינסטרול זה כבר סייקל שתקבל ממנו תוצאות הרבה יותר טובות לעליה בכוח ובמאסת שריר ושימור שריר. לא משנה איזה סייקל תבחר לעשות תדאג להתרגן על חומרים באיכות טובה זה הכל. חברות מוכרות אם מוניטין בעדיפות ראשונה.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לאנאבר. שזה לא יעלה מהנאבאר

אתה מתלבט בין אנאבר בכדורים לבין סייקל של טסט' + וינסטרול ? זה הבדל של שמיים וארץ. הנאבאר זה לייט... טסט ווינסטרול זה כבר סייקל שתקבל ממנו תוצאות הרבה יותר טובות לעליה בכוח ובמאסת שריר ושימור שריר. לא משנה איזה סייקל תבחר לעשות תדאג להתרגן על חומרים באיכות טובה זה הכל. חברות מוכרות אם מוניטין בעדיפות ראשונה.
אוקיי סליחה על החפירה אלכס אני מתחיל תקלן יום ראשון שתי כדורים כל יום במשך שבועיים וגם וויני יום ראשון חמש כדורים במשך ארבע שבועות יחד עם זריקה אחת כל יום של טסט ולבסוף pctוליב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית