ייעוץ קפאין סכנות שימוש..

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
היי ,יש סכנות בשימוש טבליות קפאין 4 פעמים (או on off) בשבוע למשך תקופה של שנה בלי הפסקות?,יש פה אנשים שצורכים בצורה קבוע קפאין לפני פעילות גופנית?

דבר נוסף לא קשור:
איזה קאליפר עדיף לדעתכם את הדיגיטלי הזה?
kliperdigitali.jpg

או שרגיל כזה

מה יותר מדויק?,עד כמה הדיוק קשור למשתמש,ועד כמה מסובך להשתמש עם קאליפר?

צריך לדעת למדוד כל השאר לא משנה.
בקשר לקפאין, לא הייתי ממליץ להיות על קפאין בכמות של מעל 200 מ"ג לתקופות ארוכות לא הכי בריא.

עד 200 מ"ג ביום זה בסדר גמור, אבל מעל לא מומלץ.

צריך לדעת למדוד כל השאר לא משנה.
בקשר לקפאין, לא הייתי ממליץ להיות על קפאין בכמות של מעל 200 מ"ג לתקופות ארוכות לא הכי בריא.

עד 200 מ"ג ביום זה בסדר גמור, אבל מעל לא מומלץ.
למה לא?

• פותח/ת השרשור
לפי מה שקראתי הקאליפר האלקטרוני מצפצף כאשר אתה מודד נכון,ומחשב לבד בלי טבלאות.
משה אתה הזמנת קאליפר מחו"ל נכון?,היה בעיה במכס איתו? שילמת כנס או משהו?

כי בכמויות גבוהות אין בזה שום דבר מועיל לגוף, אלא להיפך. זה מכניס לסטרס, לחץ נפשי, לפעמים גם לדיכאון , אם אתה לא רואה בכל הדברים שציינת חסרון , אז בכיף .
זה נורא אידבידואלי ותלוי ברגישות לקפיאין, אחד יתחיל לפתח תסמינים (שיעלמו גם עם הזמן לרוב להאנשים) מ200 מ"ג ולהאחר לא ירגיש שום דבר מ800 מ"ג (אנוכי).
בכל מקרה 200 מ"ג זה מינון דיי נמוך לקפיאין, אם כבר הייתי אומר שהגבול הוא 600 מ"ג, בכללי ההמלצה הגורפת היא לא לעבור את ה-10 מ"ג פר קילו משקל.

בקשר לקאליפר, הזמנתי לא עשו לי בעיה כי זה היה בקופסה של תוספים, אין לי מושג מה יקרה אם תזמין את זה ככה סתם.
בכל מקרה הקאליפר שהזמנתי (80$) הוא דיי לא שווה את הכסף, הוא לא מצפצף אם אתה מודד נכון הוא פשוט קאליפר שיודע למדוד בכמה שיטות ובכללי קאליפר זה חרא של שיטת מדידה, אלו היו 80$ לזבל בעיקר, למרות שהוא דיי מדייק (סטיות של 2-3%, אך זה תלוי מאוד במיומנות הבודק [ ואני בודק על עצמי])

כי בכמויות גבוהות אין בזה שום דבר מועיל לגוף, אלא להיפך. זה מכניס לסטרס, לחץ נפשי, לפעמים גם לדיכאון , אם אתה לא רואה בכל הדברים שציינת חסרון , אז בכיף .

אינדיבידואלי לחלוטין.
כבר חודשיים אני על 600 מ"ג ביום ואין לי שום סימפטומים.
החסרון היחיד שאני יכול למצוא בקפאין זה התמכרות,אבל בוא נודה בזה,הדור של היום שחי על קפה וקולה וכו,כבר מזמן התמכר לזה.

ומשה כתבת 1 מ"ג פר קילו(?) התכוונת ל10 מ"ג פר קילו?

אינדיבידואלי לחלוטין.
החסרון היחיד שאני יכול למצוא בקפאין זה התמכרות,אבל בוא נודה בזה,הדור של היום שחי על קפה וקולה וכו,כבר מזמן התמכר לזה.

זה שאתה לא מרגיש את הסימפטומים לא אומר שזה לא מעמיס על הגוף כן?

• פותח/ת השרשור
בחיטוב האחרון הייתי על 600 מ"ג ליום אבל כבר חודש אני לא נוגע,ואני לא שותה קפה וכל שאר השטויות,לכן הגוף שלי לא רגיל לקפאין 200 מ"ג לאימון בהחלט יספיקו לי בהנחה שאני יעשה On off

אינדיבידואלי לחלוטין.

כן.

זה נורא אידבידואלי ותלוי ברגישות לקפיאין, אחד יתחיל לפתח תסמינים (שיעלמו גם עם הזמן לרוב להאנשים) מ200 מ"ג ולהאחר לא ירגיש שום דבר מ800 מ"ג (אנוכי).
בכל מקרה 200 מ"ג זה מינון דיי נמוך לקפיאין, אם כבר הייתי אומר שהגבול הוא 600 מ"ג, בכללי ההמלצה הגורפת היא לא לעבור את ה-10 מ"ג פר קילו משקל.

בקשר לקאליפר, הזמנתי לא עשו לי בעיה כי זה היה בקופסה של תוספים, אין לי מושג מה יקרה אם תזמין את זה ככה סתם.
בכל מקרה הקאליפר שהזמנתי (80$) הוא דיי לא שווה את הכסף, הוא לא מצפצף אם אתה מודד נכון הוא פשוט קאליפר שיודע למדוד בכמה שיטות ובכללי קאליפר זה חרא של שיטת מדידה, אלו היו 80$ לזבל בעיקר, למרות שהוא דיי מדייק (סטיות של 2-3%, אך זה תלוי מאוד במיומנות הבודק [ ואני בודק על עצמי])

2-3% זו סטיה די גדולה, זה בערך 20% סטייה [בהנחה שאתה 15%].

בשימוש בקפאין במינונים של 800-1000 מ"ג במשך שנה רצוף יכולות להיווצר בעיות.
ואני לא מדבר על עצבנות,עייפות,לחץ נפשי,ודיכאונות...
אני אישית משתמש כבר4 חודשים רצוף בקפאין 800 מ"ג ומעלה בנוסף לכמה ממריצים..
ויש שינוים לרעה.

בשימוש בקפאין במינונים של 800-1000 מ"ג במשך שנה רצוף יכולות להיווצר בעיות.
ואני לא מדבר על עצבנות,עייפות,לחץ נפשי,ודיכאונות...
אני אישית משתמש כבר4 חודשים רצוף בקפאין 800 מ"ג ומעלה בנוסף לכמה ממריצים..
ויש שינוים לרעה.
רק ששכחת עוד כמה דברים בדרך 😘

יש לי כזה קליפר הוא סבבה
אבל שלך משה נראה לי יותר טוב יש לך את מתקדם אמרתה שהוא יקר יותר
קליפר עדיף מי כלום או בדיקה וווינגייט הרבה כסף
ובמשקל זה חרא של בדיקה מעלה לך נוזלים

• פותח/ת השרשור
יש לי כזה קליפר הוא סבבה
אבל שלך משה נראה לי יותר טוב יש לך את מתקדם אמרתה שהוא יקר יותר
קליפר עדיף מי כלום או בדיקה וווינגייט הרבה כסף
ובמשקל זה חרא של בדיקה מעלה לך נוזלים
בכמה קנית את הקאליפר?,איך אתה מודד איתו? (במספר מקומות?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית