שלום לכולם,אני עוסקת בספורט כבר כמה שנים בוחצי שנה האחרונה התחלתי להתעסק בעיצוב ובחיטוב יותר,בהתחלה כששינתי את התוכנית והוספתי תרגילים ראיתי שינוי גדול מאוד ותוצאות טובות אבל עכשיו נתקעתי והפסקתי להתקדם, ממה שהבנתי התשובה לזה בעיקר בשביל להמשיך להתקדם עם התוצאות בעיצוב באזור התחת והירכיים היא להתחיל לעבוד עם משקלים במקום עם המוט הקל של הארבע קילו אבל המאמן המליץ לי שלא.
מה שאני עושה כרגע מעבר לתרגילים לשאר הגוף(גב,ידיים,ובטן) זה 3*20 סקאווטים,3*20 לאנצ'ים, 3*20 שאני לא יודעת את השם שלו אבל זה שמתשתכבים קדימה עם התחת אחורה, ועוד כמה תרגילים על מזרן.
אז השאלה שלי מה אני יכולה לעשות כדי לראות תוצאות טובות יותר?
ומעבר לזה אני זקוקה לתפריט תזונה מסודר כי כרגע התזונה שלי על הפנים יחסית מה שאני חושבת שגם מקשה עלי לראות עוד תוצאות,איך אני בונה אותו?
מה שאני עושה כרגע מעבר לתרגילים לשאר הגוף(גב,ידיים,ובטן) זה 3*20 סקאווטים,3*20 לאנצ'ים, 3*20 שאני לא יודעת את השם שלו אבל זה שמתשתכבים קדימה עם התחת אחורה, ועוד כמה תרגילים על מזרן.
אז השאלה שלי מה אני יכולה לעשות כדי לראות תוצאות טובות יותר?
ומעבר לזה אני זקוקה לתפריט תזונה מסודר כי כרגע התזונה שלי על הפנים יחסית מה שאני חושבת שגם מקשה עלי לראות עוד תוצאות,איך אני בונה אותו?