עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחח אבי אסף כבר לא טבעי תהיה בטוחאבי אסף הגיע לרמה כזו טבעי אז הייתי אומר שכן.
תגובה מפגרת. מאיפה אתה יודע?אחי הבנאדם שאתה רואה בתמונה הוא טבעי , קוראים לו Frank medrano
אחי, הוא אמרתגובה מפגרת. מאיפה אתה יודע?
ההגדרה טבעי היא מאוד אמורפית..כל אחד וההגדרה שלו לטבעי כניראה חח
מי שבאמת הרבה זמן בתחום כבר מבין שאין סיפורי אגדות ופיות על גנטיקה עילאית למינהם . לא צריך שום בדיקות מספיק מבט על הבן אדם ואתה יכול לדעת אם הוא משתמש להוכיח קשה כמו שאמרתההגדרה טבעי היא מאוד אמורפית..
ככל שאני מתעניין יותר אני מגיע למסקנה גם שהבדיקות האלה הם בדיחה. פפטידים אי אפשר לגלות, פרו הורמונים אי אפשר לגלות, הרבה מהסטרואידים עצמם קשה מאוד לגלות...ואני לא מדבר על הדיזיינר
מה הטעם?
כמובן שאפשר להגיע לכזאת מסת שריר באופן טבעי, אבל דורש שנים של אימונים, ותזונה ברמה הגבוהה ביותר.זה לא בודיבלדר ולא דוגמן... זה Frank medrano, מתאמן SW ו - טבעוני.
הוא לא גדול בכלל, זה פשוט אפקט של האחוז השומן הנמוך. כל אחד יכול להגיע למסת שריר כזאת, חיטוב זה כבר שאלה אחרת, תלוי כל אחד בגנטיקה שלו...
מה יהיה?...הוא לא כזה ענק אחי
אם הגנטיקה שלך מאפשרת לך לעלות מסת שריר ולהשאר על אותו אחוז שומן בהנחה שאתה מתחת ל10
כל אחד יכול להגיע לזה לדעתי
אם הגנטיקה שלך מאפשרת לך לעלות מסת שריר ולהשאר על אותו אחוז שומן בהנחה שאתה מתחת ל10
+1הוא לא כזה ענק אחי
כל אחד יכול להגיע לזה לדעתי
מה מה יהיה ?מה יהיה?...
מה מה יהיה ?
אני אומר את האמת
אתה תעלה בשומן זה לא אומר שתעלה באחוז שומן
זה הכל תלוי בגנטיקה מה הבעיות שלכם כולכם קנאים מסריחים מה נפלתם עליי