תוכנית נפתחת קבוצה ברחובות

crossfit 360

משתמש מתחיל
270
0
נק' מוניטין:
113
270
0
אהלן
למי שלא יצא להכיר אותי עדיין ,שמי עומרי פלד (32) ,הבעלים לשעבר של lazuz fitness club בגן יבנה ,מאמן קרוספיט level 1.

כחלק ממסע הסברה לקראת פתיחת מועדון קרוספיט ראשון בארץ ,אני מקיים אימוני קרוספיט בפארקים וגנים ציבוריים ,ומעוניין לפתוח קבוצה ברחובות או בתל אביב.קבוצה אחת כבר קיימת בגן-יבנה (20 מתאמנים).

האימונים יתקיימו בימים א' - ג' - ה' ,בשעה 20:00 ,יכללו בתחילה את מרכיבי היסוד של השיטה ויתפתחו לאט לאט לאימונים המלאים אותם אנו מכירים מהאתר הראשי, כולל כל הציוד הדרוש!

עלויות:
למתאמנים פעמיים בשבוע - 200 ש"ח לחודש.
למתאמנים שלוש פעמים בשבוע - 240 ש"ח לחודש.
אימון חד פעמי = 30 ש"ח
התשלום יבוצע במזומן ,אחת לחודש בתאריך קבוע ,לא קיימת שום התחייבות נוספת ארוכת טווח ,במידה ולא תהיו מרוצים מסיבה כלשהי לא תהיו מחוייבים לחדש בחודש הבא.

קיים מינימום של 15 משתתפים על מנת להתחיל .קבוצה תפתח בעיר שתושביה יגלו יותר עניין .
זה הזמן להתחיל לעשות רעש 📢 ספרו לכוווווווולם.

במידה ואתם מעוניינים להצטרף ,נא צרו עימי קשר בהקדם ,האימונים יתחילו ב-12/7 .
0506-981866

כל הכבוד ...קרוספיט זו שיטה מעולה נקווה שתתחיל לתפוס תאוצה בארץ
בהצלחה עם הקבוצה 😉

• פותח/ת השרשור
לא בטוח שהבנתי

אם סימן השאלה התייחס לסוג הפעילות אותה נבצע באימונים ,אז כן ,גם ,בין היתר וכ"ו...😃 אבל לא רק ובטח שלא בלבד 😛

קרוספיט =הכל מהכל ובצורה מאוזנת! לפחות זו השאיפה שלי בתור מאמן ומתאמן.

wallballs - אפשר לייצר מכדור סל ולתרגל בחוץ מול קיר, נק' ציון גבוה כלשהי
קפיצות קופסה - אפשר לקפוץ על ספסלים, טריבונות, בטונדות נמוכות, עמודים קצרים ועוד
kettlebell swings - אפשר לבצע בחוץ עם KB אמיתי או מאולתר
squat cleans - אפשר לבצע את התנועה עם כל חץ שניתן להחזיק בצורה נוחה, שק חול שאני עובד איתו הוא דוגמ למשל
ספרינטים- פארק בחוץ עדיף על בין הקירות בבית, או על מכשיר ריצה שלוקח זמן עד שהוא מגיע למהירות של ספרינט.
רינג דיפס וטיפוס על חבל- כל ענף עץ מתאים או מתקן שעשועים בפארק גבוה מספיק ניתן לקשור אליו חבל וטבעות מנסיון

אתה לא חושב שהמחירים קצת מוגזמים?

• פותח/ת השרשור
מה זה "חווית כושר" ?

להביא אותך לכושר שיא ,בצורה מקצועית ,עיניינית ,מאתגרת ומהנה ,בלי הסחות דעת ואלמנטים שלא תומכים בהשגת המטרה .

אימון כושר נראה ככה :מתח,מקבילים,כדורי כוח,טבעות ,קופסאות קפיצה ,משקולות ,קטלבלס,חבל טיפוס / קפיצה ,צמיגים ,מסלול ריצה וכ'ו...לא ים של ציוד כמו ב"בתי החרושת לכושר".
באימון קרוספיט מותר ומומלץ לצעוק כשקשה לך,מותר להוריד חולצה כשחם לך ,מותר ל"התפרע" אם זה מה שיגרום לך לסיים את התרגיל ,שיחרור מוחלט מנורמות ההתנהגות שקבעו לנו וחזרה לבסיס-חיבור מושלם לצרכים של הגוף שלנו.

הדרכה צמודה בביצוע תרגילים מורכבים ,הרחבת מאגר התרגילים שלך .

זו חווית כושר!

להוריד חולצה מותר רק לבנות.

אני לא בא נגדך ולדעתי קרוספיט זה דבר גם ממש טוב לדעתי. אבל זה יוצא 3000 שקל לשנה כשרוב האנשים פה משלמים סביבות ה1000 לשנה...
ובלי להעליב את הקרוספיט, אם אתה מדבר על כושר (סיבולת לב ריאה), אז כמישו שהיה שחיין, קרוספיט לא כל כך משתווה

אני לא בא נגדך ולדעתי קרוספיט זה דבר גם ממש טוב לדעתי. אבל זה יוצא 3000 שקל לשנה כשרוב האנשים פה משלמים סביבות ה1000 לשנה...
ובלי להעליב את הקרוספיט, אם אתה מדבר על כושר (סיבולת לב ריאה), אז כמישו שהיה שחיין, קרוספיט לא כל כך משתווה

א) הוא לא מתכוון לסיבולת, הוא מתכוון לכושר לפי ההגדרה של קרוספיט (תקרא בנעוצים).
ב) לגבי השחיה - איך אתה יודע? שחית הרבה אבל לא עשית קרוספיט. אולי היית מגיע לכושר (לפי איזה הגדרה שאתה רוצה, חוץ מהיכולת לשחות מרחק מסוים על זמן) יותר טוב עם קרוספיט. לא תדע אם לא תנסה.

• פותח/ת השרשור
תודה על הכנות

אז אתה אומר שאתה משלם 83 שקלים לחודש במועדון שלך ?🙄

אני רוצה להפנות אותך למאמר קצר ,רק אם תבטיח לי שתחזור אליי עם תגובה אחרי שתקרא אותו...:

http://crossfit.israel.googlepages.com/what_is_fitness_hebrew.pdf
המאמר תורגם ע"י דעאל מבלוג קרוספיט ישראל ,ממאמר המקור ב-crossfit journal .

זו הגדרת הכושר שאני חי ומאמן לפיה ,אם אתה מתאמן לפי הגדרה אחרת והמאמר לא מצליח לשכנע אותך,אני עדין בטוח שמספר אימונים איתי יגלו מספר נקודות חולשה אצלך ,שלאחר שנעבוד עליהם ותבין את ההבדל ,תפיסת הכושר שלך תקבל זוית חדשה ומעניינת.

אני דיברתי על סיבולת לב ריאה בלבד 😃 פה אתם צודקים ב100%- טעות שלי

המחיר נראה לי סבבה לגמרי, אני לא מבין מה הבעיה

מה בקשר לציוד כבד? יהיה?
ומתח? וטבעות? יהיה מספיק לכולם?

• פותח/ת השרשור
יהיה הכל

מה בקשר לציוד כבד? יהיה?
ומתח? וטבעות? יהיה מספיק לכולם?

הכדור בידיים שלכם,במידה ותהיה היענות מספקת (15 מתאמנים כבסיס להתחלה) אני אדאג שיהיה מספיק מהכול לכולם ,כל הציוד המוכר והאהוב על כולנו.
השאיפה היא ליצור קהל מספיק גדול ולעבור איתו למועדון מסודר כמה שיותר מהר.

Back
למעלה תחתית