אז גם כושר קרבי זה קרוספיט.
למעשה אני עושה יותר קרוספיט ממה שאתם עושים.
מי זה אתם?
אתה אחו****** קרוספיט! אני מתפלא שלא הזכירו אותך בגיימס השבוע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז גם כושר קרבי זה קרוספיט.
למעשה אני עושה יותר קרוספיט ממה שאתם עושים.
החבר'ה שעושים כאן קרוספיט בפורום לא מרימים שומדבר יותר כבד מ60 קילו, איך זה בדיוק כל מרכיבי הכושר? כל בנאדם שאני אביא מהרחוב שווה אליכם בכוח כי גם הוא יכול למשוך 60 קילו אז איך אתם בדיוק משפרים את כל המרכיבים?מי זה אתם?
אתה אחו****** קרוספיט! אני מתפלא שלא הזכירו אותך בגיימס השבוע.
אחלה אז זה לא ממש קרוספיט, יותר כמו כושר קרבי.
ראשית אתה לא יודע מה האימון, אז בוא לא נקפוץ ישר למסקנות. את הנושא של הרמות כבדות כבר נראה לי שסגרנו באשכול אחר אם אני לא טועה.החבר'ה שעושים כאן קרוספיט בפורום לא מרימים שומדבר יותר כבד מ60 קילו, איך זה בדיוק כל מרכיבי הכושר? כל בנאדם שאני אביא מהרחוב שווה אליכם בכוח כי גם הוא יכול למשוך 60 קילו אז איך אתם בדיוק משפרים את כל המרכיבים?
אם ההגדרה של קרוספיט זה להשתפר בכל המרכיבים אז כנראה שאני עושה יותר קרוספיט מכם כי אני גם רץ ועובד על זריזות וגמישות וסיבולת אבל אני גם מרים כבד. זה קצת אבסורד אם אתה שואל אותי אבל אני מתחיל לזלזל בקרוספיט שהולך כאן עם כל יום שעובר, למרות שבהתחלה חשבתי שזה יהיה רק לטובה.
לך לכל הWOD האחרונים, בכל אחד שהיה מעורב משקל כבד אנשים קפצו ואמרו "טוב אני אחליף את זה במתח וקפיצות דילגית" - זה נראה רציני?
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=64998&postcount=15ראשית אתה לא יודע מה האימון, אז בוא לא נקפוץ ישר למסקנות. את הנושא של הרמות כבדות כבר נראה לי שסגרנו באשכול אחר אם אני לא טועה.
אולי תסביר איך נראה אימון כושר קרבי ובמה הוא מזכיר את קרוספיט?
אני מודה שהשכל שלי עובד לאט בימים האלו, יותר מדי מכות לראש שחטפתי. אבל לא הבנתי 😳
תודה על השאלה.
מוטות + פלטות לא יהיו בשום ארוע בו ישתתפו מתאמנים שלא עברו אימוני טכניקה ספציפיים איתי,או הוכיחו רמת טכניקה טובה במפגש איתי.
אני לא רומז שאני יודע יותר טוב מכולם ,אך ארוע פתוח לקהל הרחב ,אינו הזדמנות לעשות נסיונות.
כל פעילות אשר מתבצעת כרגע בארועים הפתוחים ,מבוססת בעיקר על משקל גוף בכדי לצמצם את רמת הסיכון למינימום.
בתחילת אוגוסט נפתחת קבוצה אשר תפגש בספורטק ברחובות בימים א' + ג' +ה' בשעה 20:00
שם נבנה בהדרגה את כל היסודות ובהדרגה נגיע לכול התרגילים המוכרים.
אתה מוזמן להצטרף 😃
עומרי פלד
crossfit 360
0506981866
ולמה נראה לך שהסיכון בפעילויות מבוססות על משקל גוף הוא נמוך יותר? יש לך ביטוח כלשהו בכלל?
אני מקווה שאתה מכיר את המאמר הזה: http://library.crossfit.com/free/pdf/33_05_killer_workouts.pdf
לדעתי אם היו מוטות וצלחות
הרבה אנשים היו מגיעים
תודה אבל לא ביקשתי את קורות חייך. שאלתי שאלה פשוטה (שהייתה לטובתך דרך אגב) אבל בחרת לא לענות לעניין ולפרסם את עצמך כרגיל.
כשאתה יוצא מול קהילה ורוצה להרוויח את שמך, כדאי מאוד שתהיה מוכן לדון בכל מה שקשור לנושא. להגיד כמה אתה טוב ולסתום פיות זה לא לעניין.
אתם מנסים לתקוף את עומרי סתם. הוא בסה"כ אומר שבאימונים הפתוחים כשבאים אנשים שהוא לא מכיר ולא יודע את הרמה שלהם - לא יהיו מוטות ופלטות, מהסיבה שהוא מפחד לקחת עליהם אחריות לפציעה. הוא אמר שברגע שתפתח הקבוצה שלו והוא יכיר את האנשים ואת היכולות שלהם, אז כן ישולבו משקולות ופלטות.
למה אתה מפריע? זה הספורט החדש בפורום - צרות עין למרחקים קצרים! זה יותר טוב אפילו מדדליפט. או לפחות ממלא את הזמן בין האימונים הכבדים.