הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד כמה קריטי השילוב של חומר בסיס בשימוש של ציטומל

• פותח/ת השרשור 2hg
  • פורסם בתאריך

2hg

משתמש מתחיל
110
11
נק' מוניטין:
8
110
11
עומד על 11%, 183 ס"מ, 93 ק"ג, 24. -> שואף ל 7% (לא מתכוון להתחרות אך בכל זאת מעוניין להגיע לאחוז הזה).
*ביולי סוגר 4 שנות אימון! ("טבעי" אם נוריד את הקלן)
הפרוטוקול שTOM הציג:

פרוטוקול T3:

1-4: 25 מק"ג
5-8: 50 מק"ג
9-12: 75 מק"ג
13-16: 100 מק"ג
17-20: 75 מק"ג
21-24: 50 מק"ג
25-28: 25 מק"ג
בשילוב עם פרוטוקול קלן רגיל, כשהשילוב מבוצע ברבע הראשון של הסייקל בכדי להימנע מאובדן שריר גבוה וניצול יכולת הזנת השריר.
בנוסף יש לזכור שבכדי להפיק את המירב מציטומל על רמות הקורטיזול להיות בסיסיות לפחות ומכאן יתרון נוסף לשימוש ברבע הראשון.

כרגיל ל 40 יום אני מניח שאגיע לשלושה כדורים של 40 מק"ג 6 בבוקר, 10 בבוקר, 2 בצהריים-> אימון סביבות 7-8.
חשיבות השעות שבהן אקח את הT3 משנות? או שניתן לקחת בסמוך לכל כדור קלן?

בכל אופן, לשאלה העיקרית:
בהנחה ולא אשתמש בחומר בסיס (טסט) כי מעולם לא השתמשתי לפני בחומרים שאינם שורפי שומן (קלן , יהומבין), האם הסבירות היא שביעד ל7% שומן המסה האובדת תהיה ניכרת?

*לשאלת אלו שירצו לדעת מדוע אני מסרב נכון להיום בעניין הטסטוסטרון, אני חושב שהגעתי למקסימום האפשרי שלי מבחינת המסת שריר.
אני תחת מעקב של חברת ייעוץ מוכרת (שלא אזכיר את שמה) ובמעקבים ניתן לראות במשך השנים איך המשחק של אחוז השריר ואחוז השומן (בבדיקה לא מדוייקת כמובן[קאליפר]) תמיד נשאר דיי אותו הדבר ואפילו היו פעמים בהן השריר ירד, אמנם לא משמעותי.
לכן, אני דיי פוחד לקבל את הצורה שתוציא אותי מפרופורציית הטבעי. אני גם ככה מספיק גדול שעיניים בוחנות אותי ללא הרף..

תודה לעונים ומתנצל מראש אם קוממתי משתמשים מסויימים בעניין הסירוב שלי לקחת טסט. אני באמת מרגיש כך.

לא כ"כ מבין אותך. אתה הרי בחיטוב, טסט או לא אתה לא הולך לגדול ולהיראות לא טבעי (או בכלל). בחיטוב המטרה היא לשרוף כמה שיותר שומן, שריפת שריר מעלה אחוזי שומן ולא מורידה.
אם אתה לא רוצה להוסיף טסט זה לגיטימי אבל כך בחשבון ש-T3 ללא טסט יהיה מאוד קטאבולי.

בעייתי לקחת T3 רק עם קלן..
אני לא יודע מה באמת המצב אחוז שומן שלך אבל אם הוא באמת נמוך,לעשות דיאטה דלת פחמימה וקלורויות מועטות
בסט פוינט כזה בלי עוד חומר אתה תאבד מלא שריר וממש תתכווץ.
סתם לצורך עניין,קליפר רחוק מלהגיד את האמת בעניין אחוזי שומן,הוא יכול להיות עם סטייה שרחוקה מהמציאות לגמרי.
אבל אם אתה על אחוז שומן באמת נמוך מלכתחילה ואתה ממשיך לשלב דיאטה,חבל על כל הטרחה .. אתה תתתכווץ מאוד בלי חומר בסיס או כלשהו.
אם אתה יכול אשמח אם תעלה תמונה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית