הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספרים לקריאה הקשורים לספורט

• פותח/ת השרשור YoTal
  • פורסם בתאריך

YoTal

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שבת שלום.
מישהו פה מכיר ספרים מומלצים לקרוא על הגוף, איך להתאים תוכנית אימונים לגוף על התזונה וכל מה שצריך להשתפר ולהיות טוב יותר ושהם הוכחו מדעית ויש להם ביסוס.
לא אכפת לי שזה יהיה באנגלית כל עוד זה יהיה מובן ובלי מילים ממש גבוהות וקשות להבנה תודה.

ממליץ על הספר של וונדלר 5\3\1

על הספר של ביל סטאר (לא קראתי אבל שמעתי דברים טובים)

• פותח/ת השרשור
@הקובה @hanan
תודה לשניכם נתתם לי ספרים על פווארליפטינג יש לכם גם על כל התהליך של הפיטנס כי זה המטרה שלי ואז בעתיד הכוח יהיה המטרה שלי
ואם אפשר גם על תזונה ראיתי פידבקים חיוביים על לייל מקדונלד איזה ספר\ים הכי כדאי לי לקנות מהספרים שלו או את כולם?
שבוע טוב
יש גם ספר\מאמר על איך להתאים תוכנית אימונים לגוף?

נערך לאחרונה:
Supertraining mel siff
a guide to flexible diet
the ketogenic diet
Periodization tudor bompa

הראשון מדבר על המון המון נושאים, ספר ענק של 600~ עמודים. עוד לא קראתי לעומק אבל יש התייחסות רחבה לנושא של בניית תוכניות.
השניים האחרים ספרים מומלצים של לייל.
הרביעי עוסק בנושא של נטו בניית ותכנון אימונים, קראתי המון המלצות. הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו הוא אם הוא עוסק נטו באימוני כוח ובמכון או שגם עוסק באימוני ספורט ולאיזה קהל יעד הוא בדיוק מיועד. לפי מה שאני יודע @Vosegus קנה וקרא אותו, אולי הוא יוכל לעזור יותר טוב בנושא.

אתה מתעניין גם בנושא של הרמת משקולות (Weightlifting)? או רק פאוורליפטינג?

ולסיכום יש לך פה עוד הרבה ספרים:
https://www.lbs.co.il/threads/43196/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית