הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון לאנדומורף

shutupandsquat

משתמש מתחיל
160
0
נק' מוניטין:
18
160
0
קראתי קצת מאמרים בנושא, ואמרו שסוג אימון מסוים יעבוד טוב יותר על מבנה גוף מסוים.

ויש שינוי במחלוקת לפי מה שקראתי על אימון לאנדומורף (אני לא 100 אחוז אנדורמורף, אני שמן-רזה
אם אני לא טועה אנדומורף זה שמן)
אז מה עדיף לאנדומורף ? אימון עצימות גבוהה (hit) או אימוני ווליום גבוהים עם סטים מרובים ?

אני לא מכיר את מה שאתה מדבר עליו ולא שמעתי על זה בכלל אבל לדעתי זה התעסקות בקקי. אין סיבה שתתאים עכשיו תוכניות אימונים בגלל שיש לך מבנה גוף שונה משל אחר בטח לא ברמות האלה.. (לא מדבר על ספורטאים מקצועיים)

מה שמתאימים לאנדומורף זה בעיקר את התזונה, צורת האימון האידיאלית למתאמן המתחיל היא זהה, למעט שינויים מסויימים שעושים עקב התזונה השונה.

• פותח/ת השרשור
מה שמתאימים לאנדומורף זה בעיקר את התזונה, צורת האימון האידיאלית למתאמן המתחיל היא זהה, למעט שינויים מסויימים שעושים עקב התזונה השונה.
אני לא מכיר את מה שאתה מדבר עליו ולא שמעתי על זה בכלל אבל לדעתי זה התעסקות בקקי. אין סיבה שתתאים עכשיו תוכניות אימונים בגלל שיש לך מבנה גוף שונה משל אחר בטח לא ברמות האלה.. (לא מדבר על ספורטאים מקצועיים)
אוקיי, ולדוגמא הרזתי והורדתי מהגוף שומן כמה שאני יכול (אני מתכנן רק אחרי שאני ירדה כי אין לי מספיק מסת שריר לעשות מסה ארוכה)
והתחלתי מסה על א.ש נמוך, יהיה משהו שונה בערכים בתפריט שלי במסה ? כי בכל זאת אני נוטה לאגור שומן ...

ואם כבר שאלתי על HIT , מה דעתכם על שיטת האימון הזאת ? של סט עבודה אחד ?

אוקיי, ולדוגמא הרזתי והורדתי מהגוף שומן כמה שאני יכול (אני מתכנן רק אחרי שאני ירדה כי אין לי מספיק מסת שריר לעשות מסה ארוכה)
והתחלתי מסה על א.ש נמוך, יהיה משהו שונה בערכים בתפריט שלי במסה ? כי בכל זאת אני נוטה לאגור שומן ...

ואם כבר שאלתי על HIT , מה דעתכם על שיטת האימון הזאת ? של סט עבודה אחד ?

במסה פשוט תצטרך להכניס פחות פחמימות ויותר שומן וחלבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית