עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קיימת סיבה לכך ?עם חגורה.
זה שאני לא מכיר אף אחד שעשה בלי חגורה זאת נראה לי סיבה מספיק טובה..או שאתה יכול להיות הראשון להוכיח שזה עובד.קיימת סיבה לכך ?
אני בנתיים עושה בליזה שאני לא מכיר אף אחד שעשה בלי חגורה זאת נראה לי סיבה מספיק טובה..או שאתה יכול להיות הראשון להוכיח שזה עובד.
התכוונתי לאנשים עם 4 פלטות וצפונה. (לא מתוך זלזול כמובן)אני בנתיים עושה בלי
זה נחמד חוץ מזה שזה בכלל לא כיף
אבל אני לא מאמין שאני אתקדם עוד הרבה ללא חגורה
:(התכוונתי לאנשים עם 4 פלטות וצפונה. (לא מתוך זלזול כמובן)
כמה זה מתקרב?😭
העיקר שאני מתקרב כבר ל4 פלטות
מחר מסיימים שבוע אחרון לדילואוד
וסתם מעניין אותי בגלל שאמרת שהנפח בלי חגורה, כמה הנפח?מחר 155X3
אני מעל 3 פלטות
אבל עוד לא ב4
יום שישי האחרון הייה 130X5X5וסתם מעניין אותי בגלל שאמרת שהנפח בלי חגורה, כמה הנפח?
אז לדעתי יש לך יותר מזה בעצימות כי זה בדיוק ההפרש שלי יש בין הנפח לעצימות מאז שהתחלתי את התוכנית (25 קג) ותמיד עשיתי את הנפח עם חגורה.יום שישי האחרון הייה 130X5X5
לא מזמן התחלתי את התוכנית עם 3 שבועות דילואוד (שבוע וחצי מזה עשיתי את פרוטוקול הפציעות של ביל סטאר כי מתחתי את הגלוט או את האמסטרינג או משהו באמצע)אז לדעתי יש לך יותר מזה בעצימות כי זה בדיוק ההפרש שלי יש בין הנפח לעצימות מאז שהתחלתי את התוכנית (25 קג) ותמיד עשיתי את הנפח עם חגורה.
אתה דואג שבנפח יהיה לך 90% מהיום עצימות האחרון ? או שזו עצימות מוגזמת ליום נפח ?אז לדעתי יש לך יותר מזה בעצימות כי זה בדיוק ההפרש שלי יש בין הנפח לעצימות מאז שהתחלתי את התוכנית (25 קג) ותמיד עשיתי את הנפח עם חגורה.
אני לא מחשב כמה אני ארים לפי אחוזים כמובן אבל זה יוצא 85 פלוס מינוס.אתה דואג שבנפח יהיה לך 90% מהיום עצימות האחרון ? או שזו עצימות מוגזמת ליום נפח ?
אתה דואג שבנפח יהיה לך 90% מהיום עצימות האחרון ? או שזו עצימות מוגזמת ליום נפח ?
אני הולך לבדוק את התיאוריה הזו השבוע.... 😕תלוי מה עושים ביום עצימות ותלוי אחוז ממה אתה מחשב, 90 אחוז מכל RM שהוא עד 5 יהיה מוגזם ליום נפח, המטרה זה לעשות כמה שפחות אבל עדיין להתקדם: אם יש לי 180 ל5 חזרות ביום עצימות ואני מתקדם טוב עם נפח 155 ל4X5 אין שום סיבה להתאבד על 165 ל5X5.
לפעמים אנשים שוכחים שהחלק הכי חשוב זה לשבור שיאים ולהתקדם ולא רק לשרוד ימי נפח
80-85 אחוז מRM5 בסקוואט זו ההמלצה של ריפ
אני עד עכשיו עשיתי מן תבנית של טקסס ללא חגורה (ביום הנפח וביום העצימות) ונכון לעכשיו הגעתי ל140 5X5 וביום העצימות 160 ל3 (רוב הזמן אני מעדיף לקחת הפרס נמוך יותר בין יום העצימות לנפח שנע בין 30-25 קילו ולא 20 קילו).
אם ביום העצימות הסקוואט210*3 כמה היית ממליץ לנפח? . אני חשבתי שעושים 85 אחוז מהטריפל לנפח ולכן הנפח היה 180 לקראת ה210הפרש סביר לגמרי