ייעוץ ווליום סקוואט בטקסס

DropDead

משתמש פעיל
454
85
נק' מוניטין:
711
454
85
שאלה לחברה שכבר משופשפים עם התוכנית.
ביום של הנפח עדיף לבצע את הסקוואט ללא חגורה או עם (וכמובן יותר משקל) ?

תודה

זה שאני לא מכיר אף אחד שעשה בלי חגורה זאת נראה לי סיבה מספיק טובה..או שאתה יכול להיות הראשון להוכיח שזה עובד.
אני בנתיים עושה בלי
זה נחמד חוץ מזה שזה בכלל לא כיף
אבל אני לא מאמין שאני אתקדם עוד הרבה ללא חגורה

אז לדעתי יש לך יותר מזה בעצימות כי זה בדיוק ההפרש שלי יש בין הנפח לעצימות מאז שהתחלתי את התוכנית (25 קג) ותמיד עשיתי את הנפח עם חגורה.
לא מזמן התחלתי את התוכנית עם 3 שבועות דילואוד (שבוע וחצי מזה עשיתי את פרוטוקול הפציעות של ביל סטאר כי מתחתי את הגלוט או את האמסטרינג או משהו באמצע)

מחר אני חוזר חזרה למשקלים שלי ומשם עולה כבר בהתקדמות השבועית של טקסס

• פותח/ת השרשור
אז לדעתי יש לך יותר מזה בעצימות כי זה בדיוק ההפרש שלי יש בין הנפח לעצימות מאז שהתחלתי את התוכנית (25 קג) ותמיד עשיתי את הנפח עם חגורה.
אתה דואג שבנפח יהיה לך 90% מהיום עצימות האחרון ? או שזו עצימות מוגזמת ליום נפח ?

אתה דואג שבנפח יהיה לך 90% מהיום עצימות האחרון ? או שזו עצימות מוגזמת ליום נפח ?

תלוי מה עושים ביום עצימות ותלוי אחוז ממה אתה מחשב, 90 אחוז מכל RM שהוא עד 5 יהיה מוגזם ליום נפח, המטרה זה לעשות כמה שפחות אבל עדיין להתקדם: אם יש לי 180 ל5 חזרות ביום עצימות ואני מתקדם טוב עם נפח 155 ל4X5 אין שום סיבה להתאבד על 165 ל5X5.

לפעמים אנשים שוכחים שהחלק הכי חשוב זה לשבור שיאים ולהתקדם ולא רק לשרוד ימי נפח

80-85 אחוז מRM5 בסקוואט זו ההמלצה של ריפ

נערך לאחרונה:
תלוי מה עושים ביום עצימות ותלוי אחוז ממה אתה מחשב, 90 אחוז מכל RM שהוא עד 5 יהיה מוגזם ליום נפח, המטרה זה לעשות כמה שפחות אבל עדיין להתקדם: אם יש לי 180 ל5 חזרות ביום עצימות ואני מתקדם טוב עם נפח 155 ל4X5 אין שום סיבה להתאבד על 165 ל5X5.

לפעמים אנשים שוכחים שהחלק הכי חשוב זה לשבור שיאים ולהתקדם ולא רק לשרוד ימי נפח

80-85 אחוז מRM5 בסקוואט זו ההמלצה של ריפ
אני הולך לבדוק את התיאוריה הזו השבוע.... 😕

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני עד עכשיו עשיתי מן תבנית של טקסס ללא חגורה (ביום הנפח וביום העצימות) ונכון לעכשיו הגעתי ל140 5X5 וביום העצימות 160 ל3 (רוב הזמן אני מעדיף לקחת הפרס נמוך יותר בין יום העצימות לנפח שנע בין 30-25 קילו ולא 20 קילו).

אני עד עכשיו עשיתי מן תבנית של טקסס ללא חגורה (ביום הנפח וביום העצימות) ונכון לעכשיו הגעתי ל140 5X5 וביום העצימות 160 ל3 (רוב הזמן אני מעדיף לקחת הפרס נמוך יותר בין יום העצימות לנפח שנע בין 30-25 קילו ולא 20 קילו).

נשמע הפרש סביר לגמרי, שים לב שאתה לא שוחק את עצמך יותר מדי ביום נפח והפער נמוך מאוד(מה שהיה לי בסבב הראשון של טקסס)...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית