ייעוץ כאבים בכתף בזמן סייקל

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, כואבת לי נורא הכתף כבר מאתמול שעשיתי אימון חזה, מה לעשות? אני בדיוק באמצע הסייקל ולא רוצה להפסיק, יש איזה פתרון אחר?

גם לי הכתף הורגת אותי ואני גם באמצע..סרט רע אני יכול להגיד לך שאני עושה לה הרבה חימום ..עובד עליה ושכואב לי יותר מדי מחליף שריר אין מה לעשות ....אולי עכשיו יציאו לנו פיתרון...

• פותח/ת השרשור
גם לי הכתף הורגת אותי ואני גם באמצע..סרט רע אני יכול להגיד לך שאני עושה לה הרבה חימום ..עובד עליה ושכואב לי יותר מדי מחליף שריר אין מה לעשות ....אולי עכשיו יציאו לנו פיתרון...
היום עשיתי גב וכל המשיכות נורא כאבו לי ובאמצע האימון פשוט לקחתי את המגבת ונסעתי הביתה, פחדתי שאני אפתח משהו יותר חמור אם אני אמשיך באימון.
בכל מקרה האיזור המדוייק של הכאב הוא כתף קדמית בצד שמאל. ושחכתי לציין שהאימון אתמול היה אחרי שבוע שהתאמנתי רק פעמיים, יכול להיות שפתאום כשהעמסתי הרבה משקל בבום אחרי שבוע של מנוחה זה מה שגרם לזה?

אני מזריק רק בכתפיים את כל הסייקל ויש לפעמים כאבים זה רגיל. תקשיב קח בקבוק אם מים חמים ותצמיד אותו לכתף באזור הזריקה תחמם את המקום אם המים החמים ובמקביל תעשה מסאז אם הבקבוק זה אמור לתת לשמן להתפזר בקלות בגוף וירגע לך הכאב.
זה בדרך כלל קורה אם אתה מזריק 2cc ומעלה באותו מקום והסיבה היותר טובה זה בועת אוויר זה קורה לי הרבה אבל אני כבר רגיל לזה

אהלן חברים, כואבת לי נורא הכתף כבר מאתמול שעשיתי אימון חזה, מה לעשות? אני בדיוק באמצע הסייקל ולא רוצה להפסיק, יש איזה פתרון אחר?
הכאבים הם תוצאה של הזרקה לכתף?

• פותח/ת השרשור
טוב מאוד.
עשית אימון חזה. מקווה שלחצת יפה ולא כמו פוסי, בנץ' כבד זה אחד הדברים החשובים. תנוח מלחיצות יומיים, כנראה יעבור.
כן האמת שהיה לי אתמול מוטיבציה והעלתי עוד משקל בבנץ׳, אבל לפי דעתי זה קרה בגלל הדאמבלים בחזה עליון שהעמסתי משקל, יותר מדי כנראה ועשיתי תנועה לא טובה.
מחר יש לי כתפיים, לוותר? להחליף שריר לרגליים או משהו?

כן האמת שהיה לי אתמול מוטיבציה והעלתי עוד משקל בבנץ׳, אבל לפי דעתי זה קרה בגלל הדאמבלים בחזה עליון שהעמסתי משקל, יותר מדי כנראה ועשיתי תנועה לא טובה.
אני יודע שזה לא קשור אבל מה הייתה העליה שלך בנתיים במישקלי עבודה בסייקל ? אתה בשבוע די מתקדם כבר לא ?

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה לא קשור אבל מה הייתה העליה שלך בנתיים במישקלי עבודה בסייקל ? אתה בשבוע די מתקדם כבר לא ?
אני בשבוע 6, חצי דרך כבר עברתי.
העלתי 30 ק״ג בבנץ׳
חזה עליון בדאמבלים העלתי כל יד 10 ק״ג (לא מחשיב את האימון אתמול שניסיתי להעלות עוד 5 ק״ג כל יד ונכשלתי)
לחיצת כתפיים הוספתי לכל יד 4.5 ק״ג
סקוואט הוספתי גם משהו כמו 30-35 ק״ג
דדליפט הוספתי 25 ק״ג
ולחיצה צרפתית 10 ק״ג יש לי כמובן עוד תרגילים שהעליתי אבל אלה החשובים

פשוט עליה מצויינת ב 6 שבועות !! נותן חי חשק להתחיל כבר איך העליה מבחינת יחס שריר א.ש ? כי ממב שהבנתי בסייקל עולים יחסית נקי

• פותח/ת השרשור
פשוט עליה מצויינת ב 6 שבועות !! נותן חי חשק להתחיל כבר איך העליה מבחינת יחס שריר א.ש ? כי ממב שהבנתי בסייקל עולים יחסית נקי
תלוי איזה סייקל, אני העלתי 3 אחוזי שומן ובינתיים 14 ק״ג, מה שכן העלתי מלא מלא נוזלים נראה כמו בלון כבר ומת להתחיל חיטוב. טרפזים אני לא מאמן בגלל חוסר פרופורציה לא הגיוני

תלוי איזה סייקל, אני העלתי 3 אחוזי שומן ובינתיים 14 ק״ג, מה שכן העלתי מלא מלא נוזלים נראה כמו בלון כבר ומת להתחיל חיטוב. טרפזים אני לא מאמן בגלל חוסר פרופורציה לא הגיוני
לפי מה שאתה אומר עלית לפחות 5 קג שריר נקי שזה פסיכי לפי דעתי כל הכבוד

עכשיו הכל ברור. עשית לחיצות עם דאמבלים... וחזה עליון... קצת תרגילים של בגד ים משולש... 🤡
אם הוספת לבנץ' 30kg התחזקת מאוד (או שהיית מאוד חלש - תלוי במספר הפלטות על המוט) תמשיך איתו. מה הטעם בתרגילי חזה עליון. בנץ' ופרס סוגרים את הפינה (שוב, אלא אם אתה חובב בגד ים תחתונים...).

• פותח/ת השרשור
עכשיו הכל ברור. עשית לחיצות עם דאמבלים... וחזה עליון... קצת תרגילים של בגד ים משולש... 🤡
אם הוספת לבנץ' 30kg התחזקת מאוד (או שהיית מאוד חלש - תלוי במספר הפלטות על המוט) תמשיך איתו. מה הטעם בתרגילי חזה עליון. בנץ' ופרס סוגרים את הפינה (שוב, אלא אם אתה חובב בגד ים תחתונים...).
חח אם לומר את האמת אני בדרך כלל עושה עליון עם מוט אבל לא יודע למה רציתי לעשות עם דאמבלים בשביל לבדוק כמה אני יכול להרים, כנראה העמסתי מדי (כל דאמבל של 50 ק״ג ) ועשיתי קצת שטויות של אגו.
ובקשר לבנץ לחצתי פעם 80 ק״ג לעשיריות ועכשיו אני נותן 110 לשמיניות, אז לא יודע אם שמונים קילו זה נחשב קצת בשבילך ( שמעתי שאתה בנצ׳ר די טוב ) אבל אני מרגיש שמאוד התחזקתי.
ויש לי עוד שאלה, אם הטרפזים שלי גדולים באופן מאוד מאוד קיצוני ביחס לשאר הגוף אז צריך פשוט להפסיק לאמן אותם? תרגילי כתפיים גם עובדים עליהם, ואני ממש רוצה להפסיק לתת להם גירוי בשביל שיפסיקו לגדול. יש משהו לעשות בנידון?

חח אם לומר את האמת אני בדרך כלל עושה עליון עם מוט אבל לא יודע למה רציתי לעשות עם דאמבלים בשביל לבדוק כמה אני יכול להרים, כנראה העמסתי מדי (כל דאמבל של 50 ק״ג ) ועשיתי קצת שטויות של אגו.
ובקשר לבנץ לחצתי פעם 80 ק״ג לעשיריות ועכשיו אני נותן 110 לשמיניות, אז לא יודע אם שמונים קילו זה נחשב קצת בשבילך ( שמעתי שאתה בנצ׳ר די טוב ) אבל אני מרגיש שמאוד התחזקתי.
ויש לי עוד שאלה, אם הטרפזים שלי גדולים באופן מאוד מאוד קיצוני ביחס לשאר הגוף אז צריך פשוט להפסיק לאמן אותם? תרגילי כתפיים גם עובדים עליהם, ואני ממש רוצה להפסיק לתת להם גירוי בשביל שיפסיקו לגדול. יש משהו לעשות בנידון?
אני בנצ'ר תינוק. אבל אני אוהב את הבנץ'... 😉
בנוגע לטרפזים, ריכוז הרצפטורים האנדרוגניים בטרפזים גבוה במיוחד ולכן הגדילה בעת שימוש בסטרואידים מעט יותר בולטת. אני לא מפסיק לאמן שום דבר שגודל וכתפיים חזקות יביאו לחלק עליון מרשים יותר. מבחינתי מאחר ואינני משתתף בתחרות בגד ים משולש לא איכפת לי מפרופורציות....

• פותח/ת השרשור
אני בנצ'ר תינוק. אבל אני אוהב את הבנץ'... 😉
בנוגע לטרפזים, ריכוז הרצפטורים האנדרוגניים בטרפזים גבוה במיוחד ולכן הגדילה בעת שימוש בסטרואידים מעט יותר בולטת. אני לא מפסיק לאמן שום דבר שגודל וכתפיים חזקות יביאו לחלק עליון מרשים יותר. מבחינתי מאחר ואינני משתתף בתחרות בגד ים משולש לא איכפת לי מפרופורציות....
כן לחיצת חזה זה מסוג התרגילים שמעמיסים פלטות וכולם מסתכלים, פשוט תענוג לאגו, אבל שמעתי שלמרות הפופולריות הרבה שלו הוא בכלל לא כזה אפקטיבי לכאלה שמתעסקים בבילדינג, ושבעיקר חזה עליון, פרפר וחזה תחתון מועילים להיפרטרופיה ולגדילה של השריר, דעתך בנושא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית