עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היום עשיתי גב וכל המשיכות נורא כאבו לי ובאמצע האימון פשוט לקחתי את המגבת ונסעתי הביתה, פחדתי שאני אפתח משהו יותר חמור אם אני אמשיך באימון.גם לי הכתף הורגת אותי ואני גם באמצע..סרט רע אני יכול להגיד לך שאני עושה לה הרבה חימום ..עובד עליה ושכואב לי יותר מדי מחליף שריר אין מה לעשות ....אולי עכשיו יציאו לנו פיתרון...
הכאבים הם תוצאה של הזרקה לכתף?אהלן חברים, כואבת לי נורא הכתף כבר מאתמול שעשיתי אימון חזה, מה לעשות? אני בדיוק באמצע הסייקל ולא רוצה להפסיק, יש איזה פתרון אחר?
לא, אני מזריק לישבן.הכאבים הם תוצאה של הזרקה לכתף?
טוב מאוד.לא, אני מזריק לישבן.
כן האמת שהיה לי אתמול מוטיבציה והעלתי עוד משקל בבנץ׳, אבל לפי דעתי זה קרה בגלל הדאמבלים בחזה עליון שהעמסתי משקל, יותר מדי כנראה ועשיתי תנועה לא טובה.טוב מאוד.
עשית אימון חזה. מקווה שלחצת יפה ולא כמו פוסי, בנץ' כבד זה אחד הדברים החשובים. תנוח מלחיצות יומיים, כנראה יעבור.
אני יודע שזה לא קשור אבל מה הייתה העליה שלך בנתיים במישקלי עבודה בסייקל ? אתה בשבוע די מתקדם כבר לא ?כן האמת שהיה לי אתמול מוטיבציה והעלתי עוד משקל בבנץ׳, אבל לפי דעתי זה קרה בגלל הדאמבלים בחזה עליון שהעמסתי משקל, יותר מדי כנראה ועשיתי תנועה לא טובה.
מחר יש לי כתפיים, לוותר? להחליף שריר לרגליים או משהו?
אני בשבוע 6, חצי דרך כבר עברתי.אני יודע שזה לא קשור אבל מה הייתה העליה שלך בנתיים במישקלי עבודה בסייקל ? אתה בשבוע די מתקדם כבר לא ?
תלוי איזה סייקל, אני העלתי 3 אחוזי שומן ובינתיים 14 ק״ג, מה שכן העלתי מלא מלא נוזלים נראה כמו בלון כבר ומת להתחיל חיטוב. טרפזים אני לא מאמן בגלל חוסר פרופורציה לא הגיוניפשוט עליה מצויינת ב 6 שבועות !! נותן חי חשק להתחיל כבר איך העליה מבחינת יחס שריר א.ש ? כי ממב שהבנתי בסייקל עולים יחסית נקי
לפי מה שאתה אומר עלית לפחות 5 קג שריר נקי שזה פסיכי לפי דעתי כל הכבודתלוי איזה סייקל, אני העלתי 3 אחוזי שומן ובינתיים 14 ק״ג, מה שכן העלתי מלא מלא נוזלים נראה כמו בלון כבר ומת להתחיל חיטוב. טרפזים אני לא מאמן בגלל חוסר פרופורציה לא הגיוני
כן, גם עכשיו יש לי יום הולדת 30 אז בכלל אני שמח.לפי מה שאתה אומר עלית לפחות 5 קג שריר נקי שזה פסיכי לפי דעתי כל הכבוד
מזל טוב ועד 120 קילו ו 6 אחוז שומןכן, גם עכשיו יש לי יום הולדת 30 אז בכלל אני שמח.
חח תודה, מקווה שלא יהיו מחר הפתעות ועניינים.מ
מזל טוב ועד 120 קילו ו 6 אחוז שומן
עכשיו הכל ברור. עשית לחיצות עם דאמבלים... וחזה עליון... קצת תרגילים של בגד ים משולש... 🤡כן האמת שהיה לי אתמול מוטיבציה והעלתי עוד משקל בבנץ׳, אבל לפי דעתי זה קרה בגלל הדאמבלים בחזה עליון שהעמסתי משקל, יותר מדי כנראה ועשיתי תנועה לא טובה.
מחר יש לי כתפיים, לוותר? להחליף שריר לרגליים או משהו?
חח אם לומר את האמת אני בדרך כלל עושה עליון עם מוט אבל לא יודע למה רציתי לעשות עם דאמבלים בשביל לבדוק כמה אני יכול להרים, כנראה העמסתי מדי (כל דאמבל של 50 ק״ג ) ועשיתי קצת שטויות של אגו.עכשיו הכל ברור. עשית לחיצות עם דאמבלים... וחזה עליון... קצת תרגילים של בגד ים משולש... 🤡
אם הוספת לבנץ' 30kg התחזקת מאוד (או שהיית מאוד חלש - תלוי במספר הפלטות על המוט) תמשיך איתו. מה הטעם בתרגילי חזה עליון. בנץ' ופרס סוגרים את הפינה (שוב, אלא אם אתה חובב בגד ים תחתונים...).
אני בנצ'ר תינוק. אבל אני אוהב את הבנץ'... 😉חח אם לומר את האמת אני בדרך כלל עושה עליון עם מוט אבל לא יודע למה רציתי לעשות עם דאמבלים בשביל לבדוק כמה אני יכול להרים, כנראה העמסתי מדי (כל דאמבל של 50 ק״ג ) ועשיתי קצת שטויות של אגו.
ובקשר לבנץ לחצתי פעם 80 ק״ג לעשיריות ועכשיו אני נותן 110 לשמיניות, אז לא יודע אם שמונים קילו זה נחשב קצת בשבילך ( שמעתי שאתה בנצ׳ר די טוב ) אבל אני מרגיש שמאוד התחזקתי.
ויש לי עוד שאלה, אם הטרפזים שלי גדולים באופן מאוד מאוד קיצוני ביחס לשאר הגוף אז צריך פשוט להפסיק לאמן אותם? תרגילי כתפיים גם עובדים עליהם, ואני ממש רוצה להפסיק לתת להם גירוי בשביל שיפסיקו לגדול. יש משהו לעשות בנידון?
כן לחיצת חזה זה מסוג התרגילים שמעמיסים פלטות וכולם מסתכלים, פשוט תענוג לאגו, אבל שמעתי שלמרות הפופולריות הרבה שלו הוא בכלל לא כזה אפקטיבי לכאלה שמתעסקים בבילדינג, ושבעיקר חזה עליון, פרפר וחזה תחתון מועילים להיפרטרופיה ולגדילה של השריר, דעתך בנושא?אני בנצ'ר תינוק. אבל אני אוהב את הבנץ'... 😉
בנוגע לטרפזים, ריכוז הרצפטורים האנדרוגניים בטרפזים גבוה במיוחד ולכן הגדילה בעת שימוש בסטרואידים מעט יותר בולטת. אני לא מפסיק לאמן שום דבר שגודל וכתפיים חזקות יביאו לחלק עליון מרשים יותר. מבחינתי מאחר ואינני משתתף בתחרות בגד ים משולש לא איכפת לי מפרופורציות....