הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בכתף בזמן סייקל

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, כואבת לי נורא הכתף כבר מאתמול שעשיתי אימון חזה, מה לעשות? אני בדיוק באמצע הסייקל ולא רוצה להפסיק, יש איזה פתרון אחר?

כן לחיצת חזה זה מסוג התרגילים שמעמיסים פלטות וכולם מסתכלים, פשוט תענוג לאגו, אבל שמעתי שלמרות הפופולריות הרבה שלו הוא בכלל לא כזה אפקטיבי לכאלה שמתעסקים בבילדינג, ושבעיקר חזה עליון, פרפר וחזה תחתון מועילים להיפרטרופיה ולגדילה של השריר, דעתך בנושא?
אל תכניס אותי לבאסה אני כבר בשבוע השלישי של הפיסיטי ומחכה לתינוק (האישה לוחצת) , מזכיר לי תקופה יפה של לחיצות חזה עם דאמבלים בסייקל אנדרול טרן וטסט אחד הסייקלים החזקים , היום אני בהתאוששות מת להכנס כבר לסייקל הבא , אשכרה מכירים תהרגשה הזאת שאתם יוצאים לפיסיטי ויורדים בכח וכשאתם במכון אתם אומרים לעצמכם מה אני עושה פה בלי חומרים , או שרק אצלי זה קורה ..
תלוי איזה סייקל, אני העלתי 3 אחוזי שומן ובינתיים 14 ק״ג, מה שכן העלתי מלא מלא נוזלים נראה כמו בלון כבר ומת להתחיל חיטוב. טרפזים אני לא מאמן בגלל חוסר פרופורציה לא הגיוני
אל תמהר לחטב תאמין לי שאתה תגיע לחיטוב אתה תרצה לחזור שוב למסה

• פותח/ת השרשור
אל תכניס אותי לבאסה אני כבר בשבוע השלישי של הפיסיטי ומחכה לתינוק (האישה לוחצת) , מזכיר לי תקופה יפה של לחיצות חזה עם דאמבלים בסייקל אנדרול טרן וטסט אחד הסייקלים החזקים , היום אני בהתאוששות מת להכנס כבר לסייקל הבא , אשכרה מכירים תהרגשה הזאת שאתם יוצאים לפיסיטי ויורדים בכח וכשאתם במכון אתם אומרים לעצמכם מה אני עושה פה בלי חומרים , או שרק אצלי זה קורה ..
אל תמהר לחטב תאמין לי שאתה תגיע לחיטוב אתה תרצה לחזור שוב למסה
חבר זה אומר שאתה מכור לחומרים חח, תזהר מזה במיוחד אם אתה עכשיו מצפה לילד, תעשה איזה שנה שתתאמן בשקט בלי חומרים רק בשביל לנסות לשלוט בזה קצת, זה ההצעה שלי..
וכן כשמגיעים לחיטוב אז מתגעגעים לתקופות של המסה כשאוכלים הרבה ושאתה במסה אתה כבר מת לרדת לחיטוב ולראות את השריר שיש לך בלי נוזלים ושומן עליו.

כשאתה מתחזק יותר מדי מהר ומעמיס יותר מדי מהר חלק מהרקמות לא מתסגלות (כמו גידים ומפרקים) אז הסיכון לפציעה גדל
תנסה להוריד קצת מהעומס על הכתף ולהתרכז בבנצ' ופרס לכמה אימונים עד שיעבור לך

• פותח/ת השרשור
כשאתה מתחזק יותר מדי מהר ומעמיס יותר מדי מהר חלק מהרקמות לא מתסגלות (כמו גידים ומפרקים) אז הסיכון לפציעה גדל
תנסה להוריד קצת מהעומס על הכתף ולהתרכז בבנצ' ופרס לכמה אימונים עד שיעבור לך
נראה לי אני היום אעשה קוואדס מחר האמסטרינג ותאומים ומחרתיים נראה כבר אם אני אעשה כתפיים

חבר זה אומר שאתה מכור לחומרים חח, תזהר מזה במיוחד אם אתה עכשיו מצפה לילד, תעשה איזה שנה שתתאמן בשקט בלי חומרים רק בשביל לנסות לשלוט בזה קצת, זה ההצעה שלי..
וכן כשמגיעים לחיטוב אז מתגעגעים לתקופות של המסה כשאוכלים הרבה ושאתה במסה אתה כבר מת לרדת לחיטוב ולראות את השריר שיש לך בלי נוזלים ושומן עליו.
חח מכור מכור אבל האישה יותר חשובה מהחומרים

תנוח כמה ימים מתרגילים שנוגעים לאיזור וותראה אם חוזר
במידה וזו דלקת נסה כורכום בכדורים לי עזר מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית