עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תכניס אותי לבאסה אני כבר בשבוע השלישי של הפיסיטי ומחכה לתינוק (האישה לוחצת) , מזכיר לי תקופה יפה של לחיצות חזה עם דאמבלים בסייקל אנדרול טרן וטסט אחד הסייקלים החזקים , היום אני בהתאוששות מת להכנס כבר לסייקל הבא , אשכרה מכירים תהרגשה הזאת שאתם יוצאים לפיסיטי ויורדים בכח וכשאתם במכון אתם אומרים לעצמכם מה אני עושה פה בלי חומרים , או שרק אצלי זה קורה ..כן לחיצת חזה זה מסוג התרגילים שמעמיסים פלטות וכולם מסתכלים, פשוט תענוג לאגו, אבל שמעתי שלמרות הפופולריות הרבה שלו הוא בכלל לא כזה אפקטיבי לכאלה שמתעסקים בבילדינג, ושבעיקר חזה עליון, פרפר וחזה תחתון מועילים להיפרטרופיה ולגדילה של השריר, דעתך בנושא?
אל תמהר לחטב תאמין לי שאתה תגיע לחיטוב אתה תרצה לחזור שוב למסהתלוי איזה סייקל, אני העלתי 3 אחוזי שומן ובינתיים 14 ק״ג, מה שכן העלתי מלא מלא נוזלים נראה כמו בלון כבר ומת להתחיל חיטוב. טרפזים אני לא מאמן בגלל חוסר פרופורציה לא הגיוני
חבר זה אומר שאתה מכור לחומרים חח, תזהר מזה במיוחד אם אתה עכשיו מצפה לילד, תעשה איזה שנה שתתאמן בשקט בלי חומרים רק בשביל לנסות לשלוט בזה קצת, זה ההצעה שלי..אל תכניס אותי לבאסה אני כבר בשבוע השלישי של הפיסיטי ומחכה לתינוק (האישה לוחצת) , מזכיר לי תקופה יפה של לחיצות חזה עם דאמבלים בסייקל אנדרול טרן וטסט אחד הסייקלים החזקים , היום אני בהתאוששות מת להכנס כבר לסייקל הבא , אשכרה מכירים תהרגשה הזאת שאתם יוצאים לפיסיטי ויורדים בכח וכשאתם במכון אתם אומרים לעצמכם מה אני עושה פה בלי חומרים , או שרק אצלי זה קורה ..
אל תמהר לחטב תאמין לי שאתה תגיע לחיטוב אתה תרצה לחזור שוב למסה
נראה לי אני היום אעשה קוואדס מחר האמסטרינג ותאומים ומחרתיים נראה כבר אם אני אעשה כתפייםכשאתה מתחזק יותר מדי מהר ומעמיס יותר מדי מהר חלק מהרקמות לא מתסגלות (כמו גידים ומפרקים) אז הסיכון לפציעה גדל
תנסה להוריד קצת מהעומס על הכתף ולהתרכז בבנצ' ופרס לכמה אימונים עד שיעבור לך
חח מכור מכור אבל האישה יותר חשובה מהחומריםחבר זה אומר שאתה מכור לחומרים חח, תזהר מזה במיוחד אם אתה עכשיו מצפה לילד, תעשה איזה שנה שתתאמן בשקט בלי חומרים רק בשביל לנסות לשלוט בזה קצת, זה ההצעה שלי..
וכן כשמגיעים לחיטוב אז מתגעגעים לתקופות של המסה כשאוכלים הרבה ושאתה במסה אתה כבר מת לרדת לחיטוב ולראות את השריר שיש לך בלי נוזלים ושומן עליו.
נו זה ברור, אל תהיה מצחיק.חח מכור מכור אבל האישה יותר חשובה מהחומרים