הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה של סקוואט ודדלפיט

כמה הערות ששמתי לב :

סקוואט :

1. תנסה לשבת אחורה במקום לרדת למטה , אתה קורס עם הברכיים , אתה צריך להרגיש מתיחה בהאמסטרינג כשאתה יושב אחורה (זו הבעיה העיקרית בסקוואט)

2. תוריד את המגבת מהגב , המגבת יוצרת שכבה מיותרת שמפרידה בינך לבין המוט

3. במצב הזה אתה לא שובר מקביל , לא התעמקתי בכל החזרות אבל ברובן לפי מה שראיתי ... בכ"מ ברגע שתשב אחורה ולא תרד למטה , יהיה לך יותר קל לשבור מקביל , אז שים לב לזה

דדליפט :

המוט לא נמצא במקום שהוא צריך להיות כשאתה מתחיל את התנועה , שים לב לפני תחילת התנועה שחצי רגל שלך לפני המוט וחצי רגל אחרי המוט , אתה לא תראה את זה שאתה מסתכל למעלה אז או שתבקש שמישהו יסתכל מהצד ויגיד לך אם כף הרגל שלך חצי לפני המוט וחצי אחרי או שהמוט יהיה בערך מעל השרוכים.

המוט לא נוגע ברגליים , כל התנועה המוט חייב לגעת ברגליים שלך , מתחילת התנועה ועד שאתה מתיישר .

שאתה מסיים את העלייה בבדליפט תוציא חזה החוצה .

תנתק את המוט בעזרת הרגליים , לא בעזרת הגב . תנסה "לדחוף" את הרגליים נגד הרצפה .

מקווה שעזרתי , בהצלחה 😃

אי אפשר לראות זאת מהזווית הזאת אבל אני אנחש שבסקוואט העמידה שלך לא מספיק רחבה - תפתח אותה.

בנוסף העקבים שלך עולים למעלה בירידה, וסביר להניח שהרגליים שלך קורסות פנימה. כשאתה יורד למטה תשים דגש על כך שהברכיים שלך ינועו קדימה והחוצה כדי שתוכל "להכניס באמצע" את פלג הגוף העליון, מה שנקרא באנגלית :put your D*ck between your legs. כך גם יהיה לך יותר קל לשבור מקביל.

בנוגע למגבת- כמו שנאמר כאן : תוריד אותה. ברגע שתדע היכן למקם את המוט על הגוף שלך אתה לא תצטרך לא מגבת ולא "פוסי פד" שאני רואה מלא אנשים משתמשים בהם.

מחזק את החבר למעלה
בסקוואט לדעתי תלמד טכניקה לפני שאתה נכנס עם מוט , תסתכל קצת בסרטונים של ריפטו , רק כשתדע את התנועה , תתחיל עם מוט ולאט לאט להעלות משקל

לגבי דדליפט , תעלה מהרגלים , דחוף את הרגליים למעלה , ולא את הגב , שהבוסט יבוא לך מהרגליים
ממלית לך מאוד לקרוא על סקוואט דדליפט , ולראות סרטונים על סקוואט ודדליפט
אלו תרגילי הבסיס וחשוב מאוד שיבוצעו בטכניקה הכי טובה שאפשר

• פותח/ת השרשור
מחזק את החבר למעלה
בסקוואט לדעתי תלמד טכניקה לפני שאתה נכנס עם מוט , תסתכל קצת בסרטונים של ריפטו , רק כשתדע את התנועה , תתחיל עם מוט ולאט לאט להעלות משקל
לגבי דדליפט , תעלה מהרגלים , דחוף את הרגליים למעלה , ולא את הגב , שהבוסט יבוא לך מהרגליים
ממלית לך מאוד לקרוא על סקוואט דדליפט , ולראות סרטונים על סקוואט ודדליפט
אלו תרגילי הבסיס וחשוב מאוד שיבוצעו בטכניקה הכי טובה שאפשר
כן , עכשיו שמתי לב שלא פיסקתי מספיק רגליים. אני יודע איך עושים סקוואט, פעם הבאה אפסק יותר 😃
עוד משהו, כשאני עושה דדליפט אני מנסה למצוא את הנקודה שאני מרגיש מתיחה בהאמסטרינג, אבל משם אני לא מצליח לעלות עם הרגליים, אתה יודע אולי למה ? אני באמת מנסה כבר הרבה זמן ללמוד את הטכניקה של דדליפט אבל אני ברצינות מתחיל להתייאש..
כמה הערות ששמתי לב :

סקוואט :

1. תנסה לשבת אחורה במקום לרדת למטה , אתה קורס עם הברכיים , אתה צריך להרגיש מתיחה בהאמסטרינג כשאתה יושב אחורה (זו הבעיה העיקרית בסקוואט)

2. תוריד את המגבת מהגב , המגבת יוצרת שכבה מיותרת שמפרידה בינך לבין המוט

3. במצב הזה אתה לא שובר מקביל , לא התעמקתי בכל החזרות אבל ברובן לפי מה שראיתי ... בכ"מ ברגע שתשב אחורה ולא תרד למטה , יהיה לך יותר קל לשבור מקביל , אז שים לב לזה

דדליפט :

המוט לא נמצא במקום שהוא צריך להיות כשאתה מתחיל את התנועה , שים לב לפני תחילת התנועה שחצי רגל שלך לפני המוט וחצי רגל אחרי המוט , אתה לא תראה את זה שאתה מסתכל למעלה אז או שתבקש שמישהו יסתכל מהצד ויגיד לך אם כף הרגל שלך חצי לפני המוט וחצי אחרי או שהמוט יהיה בערך מעל השרוכים.

המוט לא נוגע ברגליים , כל התנועה המוט חייב לגעת ברגליים שלך , מתחילת התנועה ועד שאתה מתיישר .

שאתה מסיים את העלייה בבדליפט תוציא חזה החוצה .

תנתק את המוט בעזרת הרגליים , לא בעזרת הגב . תנסה "לדחוף" את הרגליים נגד הרצפה .

מקווה שעזרתי , בהצלחה 😃

לגבי הסקוואט, אני יודע, שכחתי לפסק 😃
לגבי הדדליפט, אני באמת לא יודע מה לעשות. קראתי המון מאמרים, ראיתי המון סרטונים אבל זה פשוט לא עובד. כמה שזה נראה פשוט, אני פשוט לא מצליח. הבעיה היא לנתק את המוט בעזרת הרגליים, לא יודע זה פשוט לא עובד.

אי אפשר לראות זאת מהזווית הזאת אבל אני אנחש שבסקוואט העמידה שלך לא מספיק רחבה - תפתח אותה.

בנוסף העקבים שלך עולים למעלה בירידה, וסביר להניח שהרגליים שלך קורסות פנימה. כשאתה יורד למטה תשים דגש על כך שהברכיים שלך ינועו קדימה והחוצה כדי שתוכל "להכניס באמצע" את פלג הגוף העליון, מה שנקרא באנגלית :put your D*ck between your legs. כך גם יהיה לך יותר קל לשבור מקביל.

בנוגע למגבת- כמו שנאמר כאן : תוריד אותה. ברגע שתדע היכן למקם את המוט על הגוף שלך אתה לא תצטרך לא מגבת ולא "פוסי פד" שאני רואה מלא אנשים משתמשים בהם.

סקוואט, אני יודע. לא פיסקתי מספיק.
לגבי דדליפט, אני לא מצליח לעשות את זה. פשוט לא מצליח. אני מנסה להגיע לנקודה שאני מרגיש מתיחה בהאמסטרינג ומשם להתחיל את התרגיל, אבל אני לא מצליח לדחוף מהרגליים, לא יודע למה.
אין לך מושג כמה מאמרים וסרטונים ראיתי , אני פשוט לא מצליח לעשות דדליפט, אני מתחיל להתייאש..

תודה רבה לכולם על העזרה.
אעלה סרטון נוסף ביום שישי, בו אנסה ליישם את התגובות שלכם

תעשה מהצד(90 מעלות) כמו שכבר העלית ותעשה מאחור טיפה מהצד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית