נק' מוניטין:
183
- 444
- 69
קראתי שזמן מנוחה בין סייקלים חייב להיות בערך 12 שבועות , אם אני אחרי PCT ישר יתחיל סייקל חדש או ינוח שבועיים בערך האם זה ישפיע על הגוף שלי בצורה מסויימת ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי שזמן מנוחה בין סייקלים חייב להיות בערך 12 שבועות , אם אני אחרי PCT ישר יתחיל סייקל חדש או ינוח שבועיים בערך האם זה ישפיע על הגוף שלי בצורה מסויימת ?
אני שמתי לב לדברים הללו ומודע להם , אם אני בבדיקות דם רואה שכל הרמות הורמונים במצב תקין והגוף חזר לשיגרה אז יש תקופה שמומלצת אחרי הסייקל לנוח כ 3 חודשים בערךאהלן,
אתה האומנם דוקטור פרופיונט אך עושה רושם שאתה עוד בחיתולים.
זמן המנוחה בין סייקל לסייקל יספר מהיום שלקחת את הכדור האחרון נולבה + כלומיד.
זמן המנוחה יהיה בהתאם לאסתר, בד״כ זמן המנוחה יהיה זהה לזמן שבו היית בסייקל כולל זמן הפיסיטי. בין שלושה לארבעה חודשים.
לאחר שביצענו פיסיטי אנחנו נבצע בדיקות דם חוזרות על מנת לבדוק שכל המדדים חזרו לנורמה ואז נשקול כניסה לסייקל שני לא לפני ששאלנו בפורום LBS כיצד אנחנו מבצעים אותו בצורה הנכונה ביותר והבטוחה ביותר.
דרך צלחה.
אני שמתי לב לדברים הללו ומודע להם , אם אני בבדיקות דם רואה שכל הרמות הורמונים במצב תקין והגוף חזר לשיגרה אז יש תקופה שמומלצת אחרי הסייקל לנוח כ 3 חודשים בערך
אם תקופה זו תהיה קצרה מאוד כ שבועיים בערך או אפילו ללא מנוחה
איך דבר כזה ישפיע על הגוף, למה התקופה הזאת כל כך מומלצת
אני מבין תודה רבה אל ההסבר עזרתה לי המוןבפשטות, לתת לגוף את המנוחה הדרושה לו. הרצפטורים שלך בעת הסייקל עובדים שעות נוספות ומתעייפים.
על מנת שהגוף יחזור לכשירות מלאה, ויגיב היטב לחומרים - יש להתחשב בו ולתת לו לנוח, לכן זמן המנוחה הוא כפי שהדגשתי.
במידה ובצעת בדיקת דם והכל כשורה, אפשר להכנס לסייקל - אך שוב, ההמלצה היא כפי שציינתי.
בהצלחה.
אני מבין תודה רבה אל ההסבר עזרתה לי המון
בזמן הפיסיטי הרצפטורים עובדים?
הבנתי תודה רבה 😃פיסיטי = פוסט סייקל טראפי.
משמע, הרצפטורים מתאוששים.