הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדש בעולם הסייקלים

gisavo

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם
אני חדש כאן

אני לא מתאמן לאיזושהי תחרות או משהו כזה ויש לי מישהו שמלווה אותי. עד עכשיו עשיתי 2 סייקלים של אנאבר ו-so far so good עשיתי 6 שבועות 50 מ"ג ביום, הפסקה 6 שבועות ואז עוד סייקל שבסופו עליתי במינון עד ל-70 מ"ג ביום

המאמן שלי ממליץ לי שאת הסייקל הבא אעשה עם קלן+פרימו+MK-677

הייתי שמח לשמוע את דעתכם לפני שאני רץ לעשות את כל מה שהוא אומר לי. זה לא שאני לא סומך עליו פשוט מעדיף לשמוע עוד כמה חוות דעת.
ואם יש כאן מישהו שיכול להמליץ על מינונים אשמח

תודה רבה מראש לכל מי שיעזור
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מממ שכחתי לכתוב שהמטרה שלי היא בעיקר להוריד משמעותית אחוזי שומן
אני כרגע שוקל 70
ועל 15.6 אחוזי שומן

נערך לאחרונה:
שלום לכולם
אני חדש כאן

אני לא מתאמן לאיזושהי תחרות או משהו כזה ויש לי מישהו שמלווה אותי. עד עכשיו עשיתי 2 סייקלים של אנאבר ו-so far so good עשיתי 6 שבועות 50 מ"ג ביום, הפסקה 6 שבועות ואז עוד סייקל שבסופו עליתי במינון עד ל-70 מ"ג ביום

המאמן שלי ממליץ לי שאת הסייקל הבא אעשה עם קלן+פרימו+MK-677

הייתי שמח לשמוע את דעתכם לפני שאני רץ לעשות את כל מה שהוא אומר לי. זה לא שאני לא סומך עליו פשוט מעדיף לשמוע עוד כמה חוות דעת.
ואם יש כאן מישהו שיכול להמליץ על מינונים אשמח

תודה רבה מראש לכל מי שיעזור

מממ שכחתי לכתוב שהמטרה שלי היא בעיקר להוריד משמעותית אחוזי שומן
אני כרגע שוקל 70
ועל 15.6 אחוזי שומן
לא יודע מה הגובה שלך ובאיזה משקל התחלת אבל לפי המשקל שלך עכשיו אם אתה לא גמד הסייקלים הלאה לא נתנו לך כלום.. בהנחה שהשתמשת באנאבר לג’יט ולא איזה זיוף, הכמות זמן שימוש שלך לא מספיקה כדי לפתח מסה נורמלית בנוסף לזה שזה סטרואיד יחסית חלש, מה שאתה עושה זה כמו להדליק את האור בחדר ולכבות אותו כל שניה בסוף הוא ישרף.. לא אומר לך לרוץ על בלאסט אנד קרוז אבל מינימום של סייקל זה לפחות 3 וחצי חודשים פלוס! לפי דעתי מיותר פחות מזה עדיף אפילו לא לגעת..

ועכשיו בנוגע למרשם שהרוקח רשם לך, בקלן אני אישית פחות הייתי נוגע התופעות לוואי שלו מאוד חזקות לפחות אצלי ולאומת מה שהוא נותן אני מעדיף להתחטב בלי. פרימו, פרימו תענוג של חומר אבל בשביל להנות ממנו כמו שצריך תהיה מוכן לקחת מינונים גבוהים שאם יש לך בעיה כלכלית זה לא יבוא לטובתך ולגבי הmk נחמד, לא כזה מאמין בסארמים במיוחד כשלחומר הזה אין בדיוק מינון מוגדר כמו כל חומר שהוא אינדיבידואל על הmk לפי מה שאני יודע אי אפשר אפילו לתת אינדיקציה של כמויות, שמישהו יתקן אותי אם אני טועה ובלי קשר תמצא מאמן חדש, בהצלחה

נערך לאחרונה:
יפה שאתה סומך עליו, רואים שהוא רק רוצה בטובתך.
הוא עוד עלול לחשוב שזה תגובה רצינית בטעות

עשיתי 6 שבועות 50 מ"ג ביום, הפסקה 6 שבועות ואז עוד סייקל שבסופו עליתי במינון עד ל-70 מ"ג ביום
נשמע כמו הדבר המיותר ביותר שאפשר לעשות.
רק תשלים לי את התמונה המלאה ותגיד שמי שמלווה אותך זה גם מי שמכר לך את האנאבר,והנה לך,העוקץ הישן ביותר בספר

הוא עוד עלול לחשוב שזה תגובה רצינית בטעות

נשמע כמו הדבר המיותר ביותר שאפשר לעשות.
רק תשלים לי את התמונה המלאה ותגיד שמי שמלווה אותך זה גם מי שמכר לך את האנאבר,והנה לך,העוקץ הישן ביותר בספר
״מאמן בכיר ומוכר בתחום״

קודם כל תעיף לאלף עזאזאל את המאמן שלך סליחה שאני ישיר , הוא יעשה לך רק נזקים , אמקיי פרימו וקלן סייקל הזוייי,
בפעם המי יודע מה גם רשום במפורש בפרוטוקולים תקראו אותם , סייקל ראשון טסט בלבד , חלאס עם הסייקלים של אוראלים סולו.

אוי ואבוי 😦
הורמונים הם לא משחק , תחקור לפני שאתה דוחף לעצמך את זה לגוף . בנוגע לסייקל - אני לא רואה איך מישהו עם ידע בחומרים רושם דבר כזה , קלן אמקיי ופרימו 😂 איך אני בכלל אמור להגיב לזה ? תחליף מאמן / דילר או מי שלא נותן לך את זה ותעשה לעצמך טובה ותחקור לפני שאתה דוחף לעצמך דברים כאלה כאילו שמדובר בסוכריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית