עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אי אפשר להזמין אותו מחול.... ?
זה באמת לא כזה משנה, אני עומד לתת תוך שרירי, אני גם ככה מזריק את שאר החומרים לשרירתודה, ADIMENIA כתב שהזמינות של החומר נפגעת בהזרקה תת עורית ושיש עדיפות לזריקת IM, מה דעתכם בנושא?
לא יודע, אבל בטוח יש לדילר שלך במכוןאז אי אפשר להזמין אותו מחול.... ?
לחלוטין... מילא היה יקר...בשביל מה להביא פרגניל מחול יש בבית מרקחת בארץ
אני הזרקתי פרגניל לישבן ועכשיו תת עורי זה לא כזה משנה ... בשניהם אני מרגיש עלייה ברמות אסטרוגןזה באמת לא כזה משנה, אני עומד לתת תוך שרירי, אני גם ככה מזריק את שאר החומרים לשריר
לא יודע, אבל בטוח יש לדילר שלך במכון
מילה עם קונוטציה כ"כ שלילית. דילר.זה הופך את כל קניית הפרנגיל מהדילר לטריקית, לך תדע איפה הוא מאחסן אותו ולכמה זמן...
אז אתה צריך להכיר את הבן אדם שאתה קונה מימנו חומרים , הדילר שלי מביא לי ישירות מבית מרקחת בארץ ואני יודע את זה לחלוטיןזה הופך את כל קניית הפרנגיל מהדילר לטריקית, לך תדע איפה הוא מאחסן אותו ולכמה זמן...
לא הייתי מערב שמן עם מים באותו מזרקאפשר להזריק את הפרנגיל יחד עם הטסט?
הכוונה היא לשאוב את שניהם למזרק ולהזריק בבת אחת, זה משנה שאחד מבוסס מים ואחד מבוסס שמן?
לא לא אל תעשה את זה אני קראתי איפה שהוא שאסור לערבב ביחד ובמיוחד לא להזריק איפה שהזרקת שמןאפשר להזריק את הפרנגיל יחד עם הטסט?
הכוונה היא לשאוב את שניהם למזרק ולהזריק בבת אחת, זה משנה שאחד מבוסס מים ואחד מבוסס שמן?
רכשתי מבית המרקחת פרגניל. זה נמכר עם קרחון לשמירה על טמפרטורה נמוכה. על המוצר מצוין שצריך להישמר בטמפרטורה של בין 2-8 מעלות. העלון לצרכן משום מה לא מתורגם לעברית...את המצב האבקתי לא צריך לשמור בקירור.