הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע באמצע דיאטת הורדת אחוזי שומן - עייף באימונים ומרזה בגוף, ועדין התוצאות לא לגמרי מתקדמות - עזרה

יובל דולב

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אז אני למעשה פשוט אעתיק את המכתב הזה ששלחתי למדריך כושר מומחה באינטרנט, הוא דרש לדעת מה התכנית אימונים שלי ומה התזונה שאני אוכל, אני מעתיק לכם בדיוק מה ששלחתי לו. המצב הוא שאתם פה בפורום המלצתם לי כדי לרדת באחוזי שומן ולהבליט ריבועים ושתעוף לעזאזל הבטן התחתונה הזאת, המלצתם לי להגיע לערך קלורי שלילי, אני 174 גובה, שקלתי 67, היום אני 66 בערך.. כן כן, ירדתי כולה קילו, אבל אני אעלה תמונות של לפני ואחרי. זה מה שכתבתי לו:

תכנית האימונים שלי היא תכנית שהתחילה מ-A-B והפרדתי את הרגליים ל-C

האימונים הם A חזה - יד אחורית
אימון B - גב, כתפיים, יד קדמית

A:
לחיצת חזה עם מוט ארוך 3 X פלטה של 20 מכל צד פלוס מוט ארוך
סופר סט - לחיצת חזה שיפוע חיובי משקולת חופשית 24 ק"ג ומיד אחרי זה פרפר חזה שיפוע חיובי עם 12 ק"ג
פרפר כבלים לחזה תחתון - כל צד של כבלים אני שם 17.5 ק"ג. מגובה די גבוה.
פשיטת מרפקים כבל גם בעמידה מוריד כבל כשהידיים צמודות לגוף וגם פשיטת מרפקים שאני לוקח את הגוף קדימה עם רגל אחת ומעל הראש עם הכבל שם משקלים של 14 ק"ג בערך..
כמובן משלב בטן ואירובי עכשיו באימון

אימון B -
מתח 3 סטים
פולי עליון אחיזה רחבה
חתירה
פול אובר
סופר סט - לחיצת כתפיים כסא 90 מעלות משקל 22 קג
ומיד אחרי זה הרחקת ידיים 10 קג משקולת חופשית
הרמת שכמות לשריר טרפזים שם 80 קילו - 2 פלטות של 20 מכל צד על מוט ארוך
יד קדמית - כפיפת מרפים עם מוט W על ספת פירצ'ר
כפיפת מרפקים פטיש (זה בסופר סט עם פריצ'ר)

אימון C -
עושה סקווט 20 קילו פלטה מכל צד
לחיצת רגליים 110 קג
מיד אחרי זה סופר סט לחיצה לתאומים 200 קילו
הולך למשיך של לחיצת רגליים אחר שבוא הרגל יותר כלפי מעלה וממש לוחץ כל רגל בנפרד (שם 2 פלטות של 20 מכל צד.. ממש קשה)
עושה עוד איזה 2 תרגילים רגליים שמשפיעות על איזור האגן.. הרחקת רגליים החוצה וגם לחיצה פנימה...

זהו בכל אימון משלב ריצה ובטן הרבה עם גלגל בטן (דד ליפט בטן)

והתזונה היא כזאת:

פעם הייתי אוכל מלא דגני בוקר כאלה כל היום קוקו פופס קינמונים דברים שאני אוהב חופשי סנדוויצים עם טונה כל היום וחביתות עם גבינה צהובה, מעדנים.. אבל עדין הייתי רזה
לא שמן אבל עם בטן תחתונה מעצבנת

עכשיו זה השתנה

ארוחת בוקר:
פעם ביום בלבד 3 פרוסות לחם שחור
חביתה - 3 ביצים - 3 חלבונים וחלמון אחד בלבד (מפריד)
קוטג אחוז 1 חצי קופסא

בין לבין יוגורטים 0 אחוז שומן של דנונה (מרשה לעצמי 2-3)
פירות תפוח ירוק

בצהריים
סלט עם טונה
הסלט כולל סלק אדום קוביות, נבטים, גזר, מלפפון, פלפל גמבה אדום ופלפל צהוב, 2 טונות שמן בסלט

שוב בין לבין פירות
תפוח ירוק (תמיד)
משמש (לפעמים)
נקטרינה לפעמים

אחרי אימון גם אם אוכל זה סלט עם טונה ואבוקדו שלם (כמעט כל יום אוכל אבוקדו שלם) או שמטגן חזה עוף הודו בשמן זית (משתדל להקפיד לא לשים הרבה למרות שחייב כי זה טיגון עוף) עם תבלינים לעוף ואורגנו

בערב שוב יוגורטים איזה 2-3
תפוח ירוק

וזהו... בערך.. מזה מורכב החודש האחרון שלי... אין דגני בוקר, אין גבינות צהובות...
אמנם הבטן יצאה יפה לאחרונה, אבל עדין, יש בטן תחתונה...

שולח לך תמונה של איך זה היה לפני ואיך זה אחרי, בתמונות הראשונות של לפני הדיאטה הראש חתוך והצילומים הם מהדירה שלי, אני גם נראה שם יותר בהיר בגוון, בתמונות האחרות זה מהחדר כושר כבר אחרי הדיאטה וכבר אחרי שהקיץ התחיל ויש צבע... אבל אולי זה לא חכם כי הצילום הוא מיד אחרי אימון שהריבועים בחוץ.. גם בבית זה נשאר ככה גם אחרי אבל עם בטן קטנטונת.

זהו מה אתה אומר? איך אני מסיים עם זה ומתחיל עליה במסה? מה אני עושה לא תקין? אני אוכל רק פעם ביום לחם בבוקר, אני עייף באימונים לדעתי... אני רזיתי בכתפיים.. אמרו לי על זה.. אנשים שמים לב.. ועדין מת כבר להיפטר מהבטן ולחזור לאכול מה שבא לי ועדין להיות עם ריבועים...

תודה רבה על העזרה
יובל

קבצים מצורפים

• IMG_20140421_212542_1.jpg
    IMG_20140421_212542_1.jpg
    KB 88.7 · צפיות: 394
  • IMG_20140421_212635.jpg
    IMG_20140421_212635.jpg
    KB 74.6 · צפיות: 383
  • yt071bpt.jpg
    yt071bpt.jpg
    KB 22.4 · צפיות: 472
  • ui546wf3444.jpg
    ui546wf3444.jpg
    KB 30.2 · צפיות: 405
תקשיב אתה צעיר ויש לך בעיה פסיכולוגית לפי דעתי ולא גופנית.
אני יכול להבין אותך כי גם אני בגיל 14 הייתי אוכל 1100 קלוריות ביום שמורכבות מקוטג' ופירות ומתאמן בצורה שגרמה לי להפצע מהר מאוד.
עכשיו,אני לא רואה פה שום בעיה,נהפוכו,רואה שרירי בטן מאוד מפותחים וגנטיקה מעולה בבטן ובמותן,מה שצריך זה רק לעלות טיפה מאסה כרגע כי זה פשוט יראה יותר טוב.
מאסה ראשונה יכולה להיות קשה אבל זה שווה את זה.

• פותח/ת השרשור
וואי וואי והיום בכלל לא אכלתי.. לא יצא לי פשוט... אבל קניתי מלא אוכל טוב שיבולת שועל, חזה עוף, אורז מלא... אתה חושב שכדאי להתחיל לעלות מסה? אבל עידן יש בטן תחתונה... איך להתחיל לדעתך לעלות מסה בצורה טובה? מה התפריט הכי טוב שאתה יכול להמליץ לי עליו דרך לינק או משהו? להתחיל עם הגיינר?

מבנה טוב , אין לך יותר מה להילחם עם הבטן התחתונה כי פשוט אין לך מה לחטב ( אתה צריך לצבור שריר ).

שתגיע למצב טוב יותר מבחינת אחוזי שריר אז תתחיל להתעסק עם שומן עיקש בבטן תחתונה.

בינתיים לפי דעתי צא לנייטרלי לאיזה שבועיים ותתחיל לאכול יותר מהנייטרלי באופן מתון.

אין כזה דבר לאכול כל מה שבא לך דרך אגב , תיצמד לדברים האיכותיים .

• פותח/ת השרשור
כתבו לי בבקשה תפריט נייטרלי נורמלי... אני לא יודע איך להכין תפריט כזה... מה זה נייטרלי? כמה קלוריות? גובה 174 משקל 66... גיל 24...

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה!! עכשיו אני אעבור על זה ואקרא... נראה כמה זה יתרום לי...

מישהו יודע איך אני צריך לקחת את הגיינר של דיימטיז "סופר מאס"? בעבר הייתי לוקח גיינר של חברה ישראלית נוראית שנקראת פרו באדי, הייתי מקיא אותו מיד אחרי השתיה, בגללו הפסקתי לקחת אבקות שנה וחצי מהפחד... אני מפחד שוב שהקיבה/מעי/וואטבר שלי יזדעדע מזה... היא היתה מגעילה ברמות בטעם ווניל בחילה והיתה כבדה.. המליצו לי על דיימטיז סופר מאס וקניתי בטעם שוקו אבל אין לי מושג איזה מינונים לקחת, כמה פעמים ביום, איך לוקחים, והאם להוסיף לזה שיבולת שועל שקניתי... מה השייק מושלם עם האבקה הזאת במצבי כדי לא להשמין? ובאיזה מינונים לקחת? כמה לשים בשייקר? רוצה להתחיל כבר השבוע לעלות לנייטרלי

• פותח/ת השרשור
החלטתי שאני אהיה חייב לרכוש אבקת חלבון לפני התחלה של הגיינר, כדי להמשיך עוד בירידה של השומן אבל עם אבקת חלבון שלא ארזה בגוף כמו שקורה עכשיו... הסתכלתי באתר של החנות שממנה אני קונה ויש לי מספר התלבטויות לגבי אבקות, אני אחד שהולך רק על החברות הגדולות מפאת אמונה שהן באמת הכי איכותיות ולא מנסות לפתות אותי עם גדלי אבקות במחיר מוזל ונותנות איכות אמיתית... קניתי את הסופר מאס של דיימטיז לאחר המלצות שלכם (אך עוד לא השתמשתי) ואקנה גם את זו בהתאם להלמצות, ההתלבטויות הן: חלבון איזולט בלבד !!

חברת DYMATIZE:

1.
elite gourmet
2.
dymatize elite

3.
iso 100 dymatize

אין לי מושג מה ההבדלים בין כל אחת, כולן נשמעות אותו דבר, אני רק יודע שה-ISO 100 עולה הכי יקר.

חבר אמר שהוא אוהב הכי את חברת אופטימום (למרות שאני דווקא אהבתי את דיימטיז), בואפטימום יש את:

gold standard optimum
ועוד חברה נוספת שנתקלתי בה לאחרונה הרבה ונשמעת איכותית היא MET RX, שתי אפשרויות

met rx whey ultramyosyn
met rx isolate
מה אתם אומרים? ללכת גם פה על דיימטיז? או שננסה אופטימום (שיקרה בהרבה) או בכלל ללכת על מט ריקס שאני לא מכיר אבל רואה אותה לאחרונה בהרבה מקומות... האם בכלל אני זקוק לחלבון? אני לדעתי לא אוכל טוב וכן עושה פעילות גבוהה ומרזה בגוף עצמו ולא רק בבטן ומתבאס... רוצה אבקה שתאזן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית