הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון גבאי וסייד בסרטון מוטיבציה עם חברים

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
אלון גבאי, ג'ף סייד וחברים - Biceps Curls לעד.

נערך לאחרונה:
פאמפ!

סעיד נשמע ערבי, השם הוא סייד.

אלון נראה פצצה! נראה הכי אסטטי וגדול וחטוב שם, אפילו יותר מסייד.

And not a single squat was done that day.
מקווה שהם פתחו טונה במלתחות אחרת כל האימון הלך
איזו בגרות שריר יא אללה
חסר לגבאי מסה באלכסון שמאל ובאגודל
מישהו יודע אם הם טבעיים?
אם אני אעשה מה שהם עשו בסרטון אני אתפנח?
זה הכל האפקות שלהם וכימיקלים

ועכשיו ברצינות:
ברור שאלון גדול יותר מג'ף. ג'ף צעיר וגם בקטגוריה שלו הוא עוד קטן. עם כל הפרסום והוואסח, מבחינת תארים וזכיות הוא עדיין לא הגיע רחוק.
תכל'ס, הם נראים כמו הילדודס במכון שמאמנים רק ידיים וחזה, רק שריריים יותר ועם תסרוקות יותר מטופחות משל דנה אינטרנשיונל. זה הדבר האחרון שייתן לי מוטיבציה. לעומת זאת, סרטון של טום פלטז מסקביט משקל של מיניבוס ממוצע...
תודה על הפרסום בכל זאת.

And not a single squat was done that day.
מקווה שהם פתחו טונה במלתחות אחרת כל האימון הלך
איזו בגרות שריר יא אללה
חסר לגבאי מסה באלכסון שמאל ובאגודל
מישהו יודע אם הם טבעיים?
אם אני אעשה מה שהם עשו בסרטון אני אתפנח?
זה הכל האפקות שלהם וכימיקלים

ועכשיו ברצינות:
ברור שאלון גדול יותר מג'ף. ג'ף צעיר וגם בקטגוריה שלו הוא עוד קטן. עם כל הפרסום והוואסח, מבחינת תארים וזכיות הוא עדיין לא הגיע רחוק.
תכל'ס, הם נראים כמו הילדודס במכון שמאמנים רק ידיים וחזה, רק שריריים יותר ועם תסרוקות יותר מטופחות משל דנה אינטרנשיונל. זה הדבר האחרון שייתן לי מוטיבציה. לעומת זאת, סרטון של טום פלטז מסקביט משקל של מיניבוס ממוצע...
תודה על הפרסום בכל זאת.
אני הכי אוהב לראות סרטונים של קולמן כשהוא עושה דדליפט ומסקביט.
נותן פשוט חשק לרוץ למכון

לא יודע מה איתכם הם ניראים אששש ג׳ף עוד יפתיע לדעתי . אלון כרגיל מופצצץ
יש את מארק פיט שאין לי מושג מה כולם עושים ממנו סיפור

זה פשוט נרקיסיזם חולני, קשה לצפייה
יש להם סיבה להיות נרקסיסטים ואם הם לא היו כאלה תאמין לי שהם לא היו ניראים ככה , אין כמאט מפתח גוף שלא מת על עצמו

יש להם סיבה להיות נרקסיסטים ואם הם לא היו כאלה תאמין לי שהם לא היו ניראים ככה , אין כמאט מפתח גוף שלא מת על עצמו
האם הם נראים טוב זו שאלה של טעם אישי. אני לא אוהב את המראה שלהם, בעיקר לא בסרטון הזה.
כל מפתח גוף אוהב את עצמו, אבל הוא לא בהכרח מראה את זה. קאי גרין לא מתנהג ככה בשום סרטון (אלא אם כן זה פרסומת, ששם הוא חייב להתאמן חצי ערום). גם מפתחי גוף אחרים. בעיקר הליצנים (קאלי מאסל, ג'ף סייד ודומיהם בהתנהגות) מצטלמים ומתנהגים ככה.

האם הם נראים טוב זו שאלה של טעם אישי. אני לא אוהב את המראה שלהם, בעיקר לא בסרטון הזה.
כל מפתח גוף אוהב את עצמו, אבל הוא לא בהכרח מראה את זה. קאי גרין לא מתנהג ככה בשום סרטון (אלא אם כן זה פרסומת, ששם הוא חייב להתאמן חצי ערום). גם מפתחי גוף אחרים. בעיקר הליצנים (קאלי מאסל, ג'ף סייד ודומיהם בהתנהגות) מצטלמים ומתנהגים ככה.
קאי אחד הצנועים וזה לדעתי ראוי להערצה !!!

נתחיל בזה שכל החבר'ה שם נראים מעולה , מסת שריר מכובדת יחסית לרמת החיטוב והאסתטיקה.
אבל זה נראה כמו סרטון של חבורת גייז שמפמפמים משקלים של ילדים.
אם הם היו מפרסמים סרטונים יותר צנועים , על אורך החיים , התזונה והאימונים כמו שהם משקיעים תכלס זה בהחלט היה מעורר הערצה .
אבל הכיוון שלהם שונה לגמרי ולהשוות בינהם לבין קאי זה עולמות שונים כל אחד מכוון למטרה אחרת .

כ"כ הרבה דושבאגים במקום אחד.
נראים ממש טוב אבל

נתחיל בזה שכל החבר'ה שם נראים מעולה , מסת שריר מכובדת יחסית לרמת החיטוב והאסתטיקה.
אבל זה נראה כמו סרטון של חבורת גייז שמפמפמים משקלים של ילדים.
אם הם היו מפרסמים סרטונים יותר צנועים , על אורך החיים , התזונה והאימונים כמו שהם משקיעים תכלס זה בהחלט היה מעורר הערצה .
אבל הכיוון שלהם שונה לגמרי ולהשוות בינהם לבין קאי זה עולמות שונים כל אחד מכוון למטרה אחרת .

ביחס לקאי הם בסדר גמור אפילו שהם נראים גייז.

קאי בתקופות הזוהר שלו היה מזיין קלמנטינות על מה ת׳מדבר גבר?

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר גבאי מכוון לאוכלוסיה מסויימת אשר מהווה את ה- Bread and Butter שלו. אוכלוסיה זו דורשת פרופיל מסויים של סרטונים וגבאי מספק אותן. יצירת סרטונים אחרים כפי שחלק מהחברים כאן מצפים שהוא יעשה, אינה בראש מעייניו כי אז הוא יפספס את קהל היעד שלו. גבאי מודע היטב לפלגים השונים בספורט זה והוא יודע בדיוק איזה מהם יניב לו כסף ויעזור לו להמשיך באורח החיים שלו ואיזה לא - ובמה שתורם לו הוא מתמקד בצורה טבעית.

ביחס לקאי הם בסדר גמור אפילו שהם נראים גייז.

קאי בתקופות הזוהר שלו היה מזיין קלמנטינות על מה ת׳מדבר גבר?
ממה שאני יודע קאי היה חייב לעשות זאת כי לא היה לא כסף עקב כך שהוא בא ממשפחה ענייה , והוא היה מוכן לעשות כל דבר בשביל להמשיך בבודיבילדינג אני לא בא להצדיק את המעשה אבל אפשר קצת להבין אותו ... בניגוד לכך אלון וגיף מפרסמים תסרטונים שלהם מפמפמים בייספס פעמיים כל שבוע ומתלהבים מעצמם יותר מדי

חזירים ואלון לועס אותם
חוץ מהתחלה הסרטון נורא לא מחמיא לחבר'ה חייב לציין (מבחינת מראה)

הזכיר לי סרטון שראיתי את אלון גבאי מדבר אנגלית חחחחחחחחחח

ממה שאני יודע קאי היה חייב לעשות זאת כי לא היה לא כסף עקב כך שהוא בא ממשפחה ענייה , והוא היה מוכן לעשות כל דבר בשביל להמשיך בבודיבילדינג אני לא בא להצדיק את המעשה אבל אפשר קצת להבין אותו ... בניגוד לכך אלון וגיף מפרסמים תסרטונים שלהם מפמפמים בייספס פעמיים כל שבוע ומתלהבים מעצמם יותר מדי

אלון וגף מתנהגים ככה כי הם מרוויחים המון כסף מהסרטונים האלו

בדיקה מהירה גילתה שלאלון יש לפחות 2 ערוצים לא היה לי כח להמשיך לבדוק
ובשניהם ביחד צפו 31 מיליון צפיות בסרטונים 31X5X4
אלון הרוויח בסביבות ה 600 אלף שקל מיוטיוב

אלון וגף מתנהגים ככה כי הם מרוויחים המון כסף מהסרטונים האלו

בדיקה מהירה גילתה שלאלון יש לפחות 2 ערוצים לא היה לי כח להמשיך לבדוק
ובשניהם ביחד צפו 31 מיליון צפיות בסרטונים 31X5X4
אלון הרוויח בסביבות ה 600 אלף שקל מיוטיוב
אתה רציני? הצפיות מהיוטיוב זה הפירורים שלו..

Back
למעלה תחתית