עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני הכי אוהב לראות סרטונים של קולמן כשהוא עושה דדליפט ומסקביט.And not a single squat was done that day.
מקווה שהם פתחו טונה במלתחות אחרת כל האימון הלך
איזו בגרות שריר יא אללה
חסר לגבאי מסה באלכסון שמאל ובאגודל
מישהו יודע אם הם טבעיים?
אם אני אעשה מה שהם עשו בסרטון אני אתפנח?
זה הכל האפקות שלהם וכימיקלים
ועכשיו ברצינות:
ברור שאלון גדול יותר מג'ף. ג'ף צעיר וגם בקטגוריה שלו הוא עוד קטן. עם כל הפרסום והוואסח, מבחינת תארים וזכיות הוא עדיין לא הגיע רחוק.
תכל'ס, הם נראים כמו הילדודס במכון שמאמנים רק ידיים וחזה, רק שריריים יותר ועם תסרוקות יותר מטופחות משל דנה אינטרנשיונל. זה הדבר האחרון שייתן לי מוטיבציה. לעומת זאת, סרטון של טום פלטז מסקביט משקל של מיניבוס ממוצע...
תודה על הפרסום בכל זאת.
יש להם סיבה להיות נרקסיסטים ואם הם לא היו כאלה תאמין לי שהם לא היו ניראים ככה , אין כמאט מפתח גוף שלא מת על עצמוזה פשוט נרקיסיזם חולני, קשה לצפייה
האם הם נראים טוב זו שאלה של טעם אישי. אני לא אוהב את המראה שלהם, בעיקר לא בסרטון הזה.יש להם סיבה להיות נרקסיסטים ואם הם לא היו כאלה תאמין לי שהם לא היו ניראים ככה , אין כמאט מפתח גוף שלא מת על עצמו
קאי אחד הצנועים וזה לדעתי ראוי להערצה !!!האם הם נראים טוב זו שאלה של טעם אישי. אני לא אוהב את המראה שלהם, בעיקר לא בסרטון הזה.
כל מפתח גוף אוהב את עצמו, אבל הוא לא בהכרח מראה את זה. קאי גרין לא מתנהג ככה בשום סרטון (אלא אם כן זה פרסומת, ששם הוא חייב להתאמן חצי ערום). גם מפתחי גוף אחרים. בעיקר הליצנים (קאלי מאסל, ג'ף סייד ודומיהם בהתנהגות) מצטלמים ומתנהגים ככה.
נתחיל בזה שכל החבר'ה שם נראים מעולה , מסת שריר מכובדת יחסית לרמת החיטוב והאסתטיקה.
אבל זה נראה כמו סרטון של חבורת גייז שמפמפמים משקלים של ילדים.
אם הם היו מפרסמים סרטונים יותר צנועים , על אורך החיים , התזונה והאימונים כמו שהם משקיעים תכלס זה בהחלט היה מעורר הערצה .
אבל הכיוון שלהם שונה לגמרי ולהשוות בינהם לבין קאי זה עולמות שונים כל אחד מכוון למטרה אחרת .
ביחס לקאי הם בסדר גמור אפילו שהם נראים גייז.
קאי בתקופות הזוהר שלו היה מזיין קלמנטינות על מה ת׳מדבר גבר?
ממה שאני יודע קאי היה חייב לעשות זאת כי לא היה לא כסף עקב כך שהוא בא ממשפחה ענייה , והוא היה מוכן לעשות כל דבר בשביל להמשיך בבודיבילדינג אני לא בא להצדיק את המעשה אבל אפשר קצת להבין אותו ... בניגוד לכך אלון וגיף מפרסמים תסרטונים שלהם מפמפמים בייספס פעמיים כל שבוע ומתלהבים מעצמם יותר מדיביחס לקאי הם בסדר גמור אפילו שהם נראים גייז.
קאי בתקופות הזוהר שלו היה מזיין קלמנטינות על מה ת׳מדבר גבר?
ממה שאני יודע קאי היה חייב לעשות זאת כי לא היה לא כסף עקב כך שהוא בא ממשפחה ענייה , והוא היה מוכן לעשות כל דבר בשביל להמשיך בבודיבילדינג אני לא בא להצדיק את המעשה אבל אפשר קצת להבין אותו ... בניגוד לכך אלון וגיף מפרסמים תסרטונים שלהם מפמפמים בייספס פעמיים כל שבוע ומתלהבים מעצמם יותר מדי
אתה רציני? הצפיות מהיוטיוב זה הפירורים שלו..אלון וגף מתנהגים ככה כי הם מרוויחים המון כסף מהסרטונים האלו
בדיקה מהירה גילתה שלאלון יש לפחות 2 ערוצים לא היה לי כח להמשיך לבדוק
ובשניהם ביחד צפו 31 מיליון צפיות בסרטונים 31X5X4
אלון הרוויח בסביבות ה 600 אלף שקל מיוטיוב