הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע דיבול וטסט שבוע 4

• פותח/ת השרשור rsr162
  • פורסם בתאריך

rsr162

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
היי חברים.

אני באמצע הסייקל הראשון שלי בשבוע הרביעי כבר.
עם טסט (של ג'נטיק לבס) 250 מ"ל פעמיים בשבוע. ודיבול 30 מ"ג ביום. סייקל של 8 שבועות כמובן עם pct מסודר ועם אימונים אינטסביים ותזונה קפדנית.עליתי 2 ק"ג בסה"כ שוקל 84 ו13 א"ש.
השאלה שלי מתי הטסט יגיע לרמות גבוהות בדם כך שארגיש שינוי משמעותי?

תודה לעונים...

אתה אוכל כמו שצריך ? מרגיש כח במכון ?
מרגיש עלייה בחשק המיני ? תברר כמה אתה מגיע בתפריט בסוף יום קלוריות + פחמימות + חלבון התזונה פה היא מאוד חשובה
הטסט כבר נכנס לשיא אתה בשבוע הרביעי

• פותח/ת השרשור
היי חברים.

עם טסט (של ג'נטיק לבס) 250 מ"ל פעמיים בשבוע. ודיבול 30 מ"ג ביום. סייקל של 8 שבועות כמובן עם pct מסודר ועם אימונים אינטסביים ותזונה קפדנית.עליתי 2 ק"ג בסה"כ שוקל 84 ו13 א"ש.

תודה לעונים...
היי ליאור תודה על ההתייחסות.זה התפריט שלי.לצורך הדיוק אני לקראת סוף שבוע 3 תחילת רביעי.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2014-05-07-16-32-05.png
    Screenshot_2014-05-07-16-32-05.png
    KB 78.2 · צפיות: 252
אני יעשה לך את זה יותר פשוט תראה :
אתה אמור להגיע לסך קל , 45כפול משקל גוף = זה סך הקל היומי
בחלבון אתה אמור להגיע 3 כפול משקל גוף ויש גם שמגיעים ל4-5 , פשוט תעשה את החישוב אתה יכול לשתמש בגיינר להוסיף עוד 2,000 קלו

רגע אבל רק עכשיו שמתי לב שאתה עושה סייקל 8 שבועות , למה ? אתה אמור לעשות 12 שבועות בגלל שאתה משתמש עם טסט אננטט אני מניח ..

עם טסט (של ג'נטיק לבס) 250 מ"ל פעמיים בשבוע.
250מ"ג לא מ"ל...
היי חברים.

תודה לעונים...
הטסט כבר הגיע לרמות גבוהות בדם והדיבול כבר היה אמור להשפיע בצורה הרבה יותר משמעותית.
כפי ש @LiorKim טען, שים לב לתזונה שלך. אתה אמור להיות ב-3500 קלוריות בערך וצריכת החלבון כ-4g לק"ג משקל גוף.
עלייה של 2kg ב-4 שבועות דיבול זה מעט מדילסייקל ראשון ודיבול הוא סטרואיד שתלוי יותר מכל בתזונה.

בדכ התקופה הנוכחית שאתה נמצא בה עכשיו אמורה להתחיל להוציא את כל ה'הפגזות' מהסייקל.
השאלה שלך טיפה ילדותית,אתה אמור לגרום לסייקל להניב תוצאות משמעותיות לא אף אחד אחר.
לדעתי תוך 4 שבועות היית יותר צריך לעלות 5~6 קילו בערך עם דיבול וטסט,בייחוד שזה סייקל ראשון..
עיינתי קצת בתזונה,יש כמה דברים לא במקום.. קרונפלקס,לחמניות .. תחליף למקור פחמימה יותר איכותי,עצה חכמה ומומלצת ממש.
שיהיה בהצלחה תן בראש

אני עשיתי אותו סייקל כמו שלך רק במקום דיבול טסט פרופ
אני כבר אחרי 4 שבועות קפצתי 5 וחצי קג
העמסתי הרבה יותר בבוקר באוכל ו6 ארוחות..
תעלה בארוחות עם פחמימות מורכבות לאורך כל היום

עזוב לחמניות וכו
תעבור לאורז פסטות תאמין לי אתה תעלה 5 קילו בשקט אל תשכח גם מים אתה חייב לשתות הרבה זה קשור כי זה הנוזליםשל הגוף

רגע אבל רק עכשיו שמתי לב שאתה עושה סייקל 8 שבועות , למה ? אתה אמור לעשות 12 שבועות בגלל שאתה משתמש עם טסט אננטט אני מניח ..

לא יותר מידי 12 שבועות לסייקל ראשון?
לי תום המליץ על 10 לאנתת.

תודה, תום מה אתה חושב על 12 לסייקל ראשון?

(איך אני מתייג שם של מישהו בהודעה?)
אני מעדיף לשמור את הסייקל קצר ביותר כך שעדיין נותן תוצאות. ככל שהסייקל נמשך כל יורד קצב הגדילה. לבסוף מגיעים לפלאטו כך שתידרש העלאת מינון ניכרת על מנת להפיק גדילה. כשהמינונים עולים היחס בין תופעות הלוואי לרווחים עולה. לחילופין אם הסייקל נמשך והגעת לפלאטו אין גדילה אך השבתת הציר היא לזמן ארוך יותר, ההתאוששות תהיה ארוכה יותר ותאבד יותר מרווחי הסייקל.
אני מעריך שעם טסט אננטט מרבית המשתמשים יגלו שקצב הגדילה מועט מאוד לאחר 10 שבועות ולכן אין טעם למשוך ורצוי להתחיל pct. אם הגדילה מורגשת בעיצומה ניתן למשוך עוד שבועיים.

אני מעדיף לשמור את הסייקל קצר ביותר כך שעדיין נותן תוצאות. ככל שהסייקל נמשך כל יורד קצב הגדילה. לבסוף מגיעים לפלאטו כך שתידרש העלאת מינון ניכרת על מנת להפיק גדילה. כשהמינונים עולים היחס בין תופעות הלוואי לרווחים עולה. לחילופין אם הסייקל נמשך והגעת לפלאטו אין גדילה אך השבתת הציר היא לזמן ארוך יותר, ההתאוששות תהיה ארוכה יותר ותאבד יותר מרווחי הסייקל.
אני מעריך שעם טסט אננטט מרבית המשתמשים יגלו שקצב הגדילה מועט מאוד לאחר 10 שבועות ולכן אין טעם למשוך ורצוי להתחיל pct. אם הגדילה מורגשת בעיצומה ניתן למשוך עוד שבועיים.
גם אני חושב כך !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית