עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפני התרגיל כוח עצמו?וונדלר ממליץ להוסיף לפני סקוואט או דדליפט ואפשר לעבוד במתכונת של 5/3/1. לא חושב שיש פה טעם לעשות 1+ לפי דעתי, אבל פשוט לעלות ל3X5 3X3 או 5/3/1 ואז לעבור לסקוואט/דדליפט
לפני. ממש לא עצימות נמוכה, אחרת מה זה יהיה שווה? קלין לא אמור לעייף לך את השרירים כך שזה לא צריך להיות בעייתי בתאוריה לפני סקוואט או דדליפט. ההיגיון שלי יותר אומר לי שהנפח צריך להיות נמוך כדי שהשרירים באמת לא יתעייפו, והעצימות גבוהה כי זאת הדרך היחידה בעצם לעבוד בהרמות אולימפיות. לא חושב שלעשות איזה 70 קילו פווארקלין יפריע לשרירים של מישהו שעושה 200 דדליפט...לפני התרגיל כוח עצמו?
אז אני משער לעשות את זה בעצימות נמוכה?
עוד מעט 200קילו:blush:לפני. ממש לא עצימות נמוכה, אחרת מה זה יהיה שווה? קלין לא אמור לעייף לך את השרירים כך שזה לא צריך להיות בעייתי בתאוריה לפני סקוואט או דדליפט. ההיגיון שלי יותר אומר לי שהנפח צריך להיות נמוך כדי שהשרירים באמת לא יתעייפו, והעצימות גבוהה כי זאת הדרך היחידה בעצם לעבוד בהרמות אולימפיות. לא חושב שלעשות איזה 70 קילו פווארקלין יפריע לשרירים של מישהו שעושה 200 דדליפט...
אח שלי קרא את הספר.עוד מעט 200קילו:blush:
והכי טוב לפי דעתי יהיה לעשות 3X3 לא? כי 5 חזרות בפווארקלין זה קורע את התחת 0.0
שם קצת ארוך לספר? לא מצאתי כלום חחחאח שלי קרא את הספר.
If you want to perform power cleans, please do so FIRST on any of the lower body days (squat and deadlift). You would program this just like a regular 5/3/1 lift.
אהה 0.0 חחחחחח אופס ~~הספר זה 5/3/1....
![]()
תקרא שוב. תעשה CTRL F לפוואר קלין. תראה שאתה תמצא את זה.אהה 0.0 חחחחחח אופס ~~
אבל קראתי 1\3\5 באנגלית כמה פעמים.. אפעם לא ראיתי שהוא מזכיר שם שאפשר לצרף PC לתכנית