הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוספת פווארקלין ל 1\3\5

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
האם אפשר להוסיף פווארקלין לתכנית 1\3\5 BBB ?
אם כן כמה סטים \ חזרות? באיזה יום? ( יענו בנץ\דדליפט\פרס\סקוואט).

אני רוצה להוסיף כי התרגיל עזר לי מאוד בSS, תרגיל עזר מצוין לפי דעתי.. מישהו ? אפחד?.. מישהו בבקשה יכול לעזור???

וונדלר ממליץ להוסיף לפני סקוואט או דדליפט ואפשר לעבוד במתכונת של 5/3/1. לא חושב שיש פה טעם לעשות 1+ לפי דעתי, אבל פשוט לעלות ל3X5 3X3 או 5/3/1 ואז לעבור לסקוואט/דדליפט

• פותח/ת השרשור
וונדלר ממליץ להוסיף לפני סקוואט או דדליפט ואפשר לעבוד במתכונת של 5/3/1. לא חושב שיש פה טעם לעשות 1+ לפי דעתי, אבל פשוט לעלות ל3X5 3X3 או 5/3/1 ואז לעבור לסקוואט/דדליפט
לפני התרגיל כוח עצמו?
אז אני משער לעשות את זה בעצימות נמוכה?

לפני התרגיל כוח עצמו?
אז אני משער לעשות את זה בעצימות נמוכה?
לפני. ממש לא עצימות נמוכה, אחרת מה זה יהיה שווה? קלין לא אמור לעייף לך את השרירים כך שזה לא צריך להיות בעייתי בתאוריה לפני סקוואט או דדליפט. ההיגיון שלי יותר אומר לי שהנפח צריך להיות נמוך כדי שהשרירים באמת לא יתעייפו, והעצימות גבוהה כי זאת הדרך היחידה בעצם לעבוד בהרמות אולימפיות. לא חושב שלעשות איזה 70 קילו פווארקלין יפריע לשרירים של מישהו שעושה 200 דדליפט...

• פותח/ת השרשור
לפני. ממש לא עצימות נמוכה, אחרת מה זה יהיה שווה? קלין לא אמור לעייף לך את השרירים כך שזה לא צריך להיות בעייתי בתאוריה לפני סקוואט או דדליפט. ההיגיון שלי יותר אומר לי שהנפח צריך להיות נמוך כדי שהשרירים באמת לא יתעייפו, והעצימות גבוהה כי זאת הדרך היחידה בעצם לעבוד בהרמות אולימפיות. לא חושב שלעשות איזה 70 קילו פווארקלין יפריע לשרירים של מישהו שעושה 200 דדליפט...
עוד מעט 200קילו:blush:

והכי טוב לפי דעתי יהיה לעשות 3X3 לא? כי 5 חזרות בפווארקלין זה קורע את התחת 0.0

עוד מעט 200קילו:blush:

והכי טוב לפי דעתי יהיה לעשות 3X3 לא? כי 5 חזרות בפווארקלין זה קורע את התחת 0.0
אח שלי קרא את הספר.
If you want to perform power cleans, please do so FIRST on any of the lower body days (squat and deadlift). You would program this just like a regular 5/3/1 lift.

שם קצת ארוך לספר? לא מצאתי כלום חחח
הספר זה 5/3/1....
Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית