הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה גנטי?

• פותח/ת השרשור UPWei
  • פורסם בתאריך

UPWei

משתמש מתחיל
129
0
נק' מוניטין:
28
129
0
אני פשוט מקל, גובה 1.70 ושוקל 49..
אני פשוט כבר שנים עם הבעיה הזו ולא מצליח לעלות במשקל.. גם אבא שלי אמר לי שבגילי הוא היה רזה אבל לא ככה.. וגם עכשיו אבא שלי די רזה.. אולי אין לי סיכוי לעלות במשקל ולשנות את מבנה הגוף גם אם אוכל הרבה?
אולי אני לא אוכל בכמות מספקת, אבל אני לא אוכל בכמות עד כדי כך מעטה כדי שאהיה בתת-משקל כזה גבוה.
מה כדאי לעשות?

• פותח/ת השרשור
אבל אתה לא ענית לי על השאלה..
אני אישית מכיר 2 חברים שאוכלים הרבה פחות ממני (וזה בוודאות) והם שוקלים בהרבה יותר.. לא מובן לי למה

אבל אתה לא ענית לי על השאלה..
אני אישית מכיר 2 חברים שאוכלים הרבה פחות ממני (וזה בוודאות) והם שוקלים בהרבה יותר.. לא מובן לי למה
החילוף חומרים שלך יותר מהיר, אתה שורף יותר קלוריות במצב מנוחה מהם, או שאתה חושב שאתה אוכל יותר מהם

• פותח/ת השרשור
שורף יותר קלוריות? אני כל היום במחשב ולא יוצא מהבית 😲

ברור שיש עיניין של גנטיקה וחילוף חומרים אבל אפשר לנצח גנטיקה,אני מבין מאיזה מקום אתה בא.
פשוט תאכל יותר,תבלוס..ואם אתה לא רשום לחדר כושר אז תירשם ותתאמן,ככל שתתאמן יותר התיאבון יפתח לך ותוכל להכיל ולאכול יותר .
כשתקרא את הכתבה שהבחור מעליי פירסם תבין שגם עכשיו שאתה כותב את הפוסט הזה אתה שורף קלוריות,שאתה הולך מהשירותים לחדר אתה שורף,וסתם פעולות עיכול של הגוף לדוגמא זה גם שורף קלוריות.
בן כמה אתה?

• פותח/ת השרשור
17..
אני באמת לא יודע מה לעשות, כבר שנים שאני בתת משקל וצוחקים עליי

שורף יותר קלוריות? אני כל היום במחשב ולא יוצא מהבית 😲
דבר ראשון תצא קצת מהבית בלי קשר...
דבר שני רשמתי בפירוש, "אתה שורף יותר קלוריות במנוחה" ככה שלשבת במחשב נחשב למנוחה...
בקיצור תתחיל לאכול אוכל עם הרבה קלוריות, הרבה טחינה, חומוס, אגוזים, בשר אדום וכ'ו...

אם באמת אתה אוכל כ"כ הרבה תרשום מה אתה אוכל כל יום, כולל משקלים וערכים, ואם באמת אתה אוכל 4000 קלוריות ולא עולה במשקל או גדל אז תעשה בדיקת טסטוסטרון

• פותח/ת השרשור
אין סיכוי שאני מגיע ל-4000 קלוריות.. אולי 1600 ניראלי..
תשמע, זה הזוי.. אני גם בחדר כושר ועובד על כוח (אני כרגע עובד על טכניקה של תרגילים מורכבים), וחברים שלי עשו שריר והשריר היה הרבה יותר נפוח גם..

לפי המשקל הגיל והגובה אתה שורף ביום בין 1700-1800 קלוריות.
אם תמשיך לאכול 1600 אתה תישאר רזה ולא תתקדם גם מבחינת שריר ולא משנה כמה תתאמן כי אתה אוכל פחות ממה שאתה שורף.
תתחיל לאכול כמו בן אדם ולא כמו אפרוח אם אתה רוצה לעלות במשקל,תאמין לי שגם אני נלחם בזה פשוט תאכל יותר,ואם קשה לך לאכול תאכל שקדים ואגוזים יש בזה ערך קלורי גבוה.

אני פשוט מקל, גובה 1.70 ושוקל 49..
אני פשוט כבר שנים עם הבעיה הזו ולא מצליח לעלות במשקל.. גם אבא שלי אמר לי שבגילי הוא היה רזה אבל לא ככה.. וגם עכשיו אבא שלי די רזה.. אולי אין לי סיכוי לעלות במשקל ולשנות את מבנה הגוף גם אם אוכל הרבה?
אולי אני לא אוכל בכמות מספקת, אבל אני לא אוכל בכמות עד כדי כך מעטה כדי שאהיה בתת-משקל כזה גבוה.
מה כדאי לעשות?

תבנה תפריט,ותרים משקולות.
אני הייתי במצב יותר גרוע ממך וזה בהחלט ניתן לשינוי.

• פותח/ת השרשור
אני דווקא לא ממש עושה משקולות, אלא דדליפטים וכאלה..
איך הגיוני שאני שורף 1700 קלוריות? אז אתה אומר שאין סיכוי שזה גנטי? כי אני מקלון.
והאם יש דבר כזה שהגוף התרגל למשקל הזה כבר הרבה שנים ולכן יהיה קשה לשנות את זה?

איך הגיוני שאני שורף 1700 קלוריות? אז אתה אומר שאין סיכוי שזה גנטי? כי אני מקלון.

זה הגיוני מאוד,אתה לא אוכל מספיק בגלל זה אתה רזה..התורה פשוטה זה לא משו שאי אפשר לצאת ממנו זה בהחלט בר שינויו עם זאת זה לא משו שישתנה תוך שבוע זה תהליך,אם תעבוד על עצמך מספיק חזק אתה תעלה במשקל אין אפס.
תוציא לעצמך את המחשבה מהראש שהגוף רגיל או שזה הגורל שלך להישאר רזה לנצח,כי זה סתם מאט אותך.
תן בראש תתחיל לאכול ואתה תראה תוצאות תאמין לי ותאמין בעצמך גם אם לא רואים שינוי על ההתחלה בסוף זה יגיע

• פותח/ת השרשור
בחודשיים יהיה שינוי מורגש?
פשוט לאכול כל הזמן? ולא חובה לשמור על אוכל בריא?

מספיק עם התירוצים ,תאכל, תשקל כל שבוע, אם עלית פחות מ 300 גרם, תאכל יותר.
במקביל תמשיך להתאמן

• פותח/ת השרשור
זה קשה.. כשאני שבע אני צריך לחכות שאהיה רעב שוב?
אפשר לאכול מאכלים כגון פיצות וכו'?

מה זה תמיד? בכל שורה יש כמה אופציות ואתה יכול לסדר את הארוחות איך שבא לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית