עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני במסה, ב SSבוא נבין קודם למה יש לך בעיות שינה..אולי שווה לפתור את הבעיה ולא את התופעות.
,
אתה במסה או חיטוב? כמה זמן?
כמה אימונים? כמה אירובי?
כמה לחץ יש עליך ביום יום?
באיזה שעה הולך לישון בדרך כלל?
ועדיף שתנסה לקחת מגנזיום, אותי אישית זה מפיל מהרגליים בדרך כלל
לא מסתדר המשפט הזה חח, איזה כיתה אתה שאין עלייך לחץ?3 פעמים בשבוע, ואין עליי הרבה לחץ, סה''כ תלמיד תיכון
מהרגע שנולדתי עד היום היו לי בעיות שינה. כמעט תמיד לוקח לי מינימום שעה להירדם, אם אני מעז לישון בצהריים אני יכול לשכוח משינה בלילה.לא מסתדר המשפט הזה חח, איזה כיתה אתה שאין עלייך לחץ?
תנסה לקחת מגנזיום. זה יעזור להתאוששות וגם מרדים את רוב האנשים.
כמה זמן אתה כבר לא מצליח להרדם? משהו קבוע של שבועות או בכמה ימים אחרונים? אם זה רק כמה ימים זה קורה ועובר אין מה להתייחס לדברים כאלה יותר מדי
הלכת עם זה לרופא?מהרגע שנולדתי עד היום היו לי בעיות שינה. כמעט תמיד לוקח לי מינימום שעה להירדם, אם אני מעז לישון בצהריים אני יכול לשכוח משינה בלילה.
לא ממש, זה סתם הציק לי עד עכשיו, גם אמא שלי ככה אז הנחתי שזה פשוט עבר אלייהלכת עם זה לרופא?
ובאמת, נסה מגנזיום זה ממש מפיל
הבנתי, לך לרופא אולי בדיקת דם פשוטה תסביר את העובדה שחסר לך איזה ויטמין כלשהו וזה יסדר את הסיפור, בינתיים נסה מגנזיום ציטראט. ספר לי בהמשך אם זה עבדלא ממש, זה סתם הציק לי עד עכשיו, גם אמא שלי ככה אז הנחתי שזה פשוט עבר אליי